chcem sa opýtať ake plášte by ste mi odporučili na Meridu TFS 300 s ktorou jazdim XC, 60% cesta a 40% lahsi teren? viac -menej tvrdý a suchy povrch, a nech to ma cim nizsi valivý odpor aby som to mohol vypeckovat na asfalte aj bez prilisneho tlacenia na pedal. dik
mozu to byt aj defekty - pozri ci niekde v strede flaku niesu dierky.
maxxis mi takto tiekol tiez. az take kvapky sa robili na bocniciach. nemalo to na nic vplyv, teda aspon som nespozoroval.
napr. take tufo je bez jedineho fliacku do konca svojej zivotnosti.
Race King je lahky tensi plast. Su to defekty. Plast uz svoju put konci. Mam to iste na 'lahsich' Schwalbe ako RaRa a Thunder Burt.
Jazdit sa s tym samozrejme da, ak ho umyjes nebude to ani vidiet
mozu to byt aj defekty - pozri ci niekde v strede flaku niesu dierky.
maxxis mi takto tiekol tiez. az take kvapky sa robili na bocniciach. nemalo to na nic vplyv, teda aspon som nespozoroval.
Butchera GT 2,6 jazdim tretiu sezonu, podla mna je to spickovy plast, na trail a enduro lepsi ako DHF. Jazdim nizke tlaky, bez insertov a nikdy nebol ziadny problem. Vyborny grip, pevne bocnice, super zivotnost, akceptovatelna hmotnost. Vzadu som jazdieval Dissectora a uz sa k nemu nevratim, DHR II sluzi ovela lepsie. Univerzalnejsi, brzdi pekelne a nemam pocit, ze by bol pomalsi ako Dissector.
Súhlasím, butcher ten jazdím na prednom a vzadu purgator, mal som aj tie maxi … Specialized za mňa proste topka to je iná káva … a mal som aj Vittoria Barzo … Schwalbe Wicked Will .. Big Betty … Hans Damf vzadu bol ešte celkom dobrý … ✌️
Čaute, jazdíte niekto Pirelli Scorpion XC M v predu ? Rozmýšlam že by som ho vyskúšal. Momentalne jazdim v predu aj vzadu XC RC. Alebo je to skôr plášť dozadu ?
Akurat vcera oznamili update Scorpion XC rady: https://www.cyklozitny.cz/novinky/pirelli-scorpion-xc-nova-zavodni-cross-country-rada-vyrabena-v-italii?debug=1
Pockal by som kym budu dostupne. M ma sipkovity vzor po novom cize skor dopredu.
Ja rozmyslam ze skusim dopredu XC M Lite a dozadu XC RC Prowall z tych novych. Doteraz som mal XC RC vpredu vzadu a ked bolo extremne sucho a prasno alebo naopak mazlave blatko, tak by som ocenil viac gripu.
Hmm, no rozmyslam este nad Wolfpackmi ci nevyskusat (rovno obe kolesa ofc) no aj toto Mko viem mat za 40€ a XC RC z predu by som dal dozadu lebo tam mam este dost gripu. Vies ich porovnat, jazdil si aj Wolfpack?
Mate niekto skusenost s Vittoria Mezcal alebo Peyote v najnovsej XC Race verzii v sirke 2,4?
Zaujima ma:
- schopnost tlmit nerovnosti (korene, kamene, makadam...). Idealne porovnanie napr. s Pirelli, Wolfpack ci Specialized plastami.
- ako si poradia s obcasnym blatkom. Ziadne blatove vyjazdy, ale proste ak je na maratone sem tam rozmoceny podklad, tak ci to tie Peyotte zvladnu aspon tak ako ine semi-slicky (Pirelli XC RC, Aspen...)
lubo_j ja som aktuálne prešiel na Continental dubnital. je to odvodené od race kingu ale konečne šírka 2,4. hmotnosť vo verzii race 657g a 665g vo verzii grip. Grip mam v predu a race v zadu. Super univerzálny plast. verim im viac ako aspenom a pirellkam. C9 sa šírky týka na 30mm ráfiku tak sú užšie ako aspeny a cca rovnaké ako XC RC. Skus zaradiť tieto do vyberu
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Jazdit sa s tym samozrejme da, ak ho umyjes nebude to ani vidiet
Veru na TUFE som také nikdy nevidel !
kontrola a doliat/vymenit.
Súhlasím, butcher ten jazdím na prednom a vzadu purgator, mal som aj tie maxi … Specialized za mňa proste topka to je iná káva … a mal som aj Vittoria Barzo … Schwalbe Wicked Will .. Big Betty … Hans Damf vzadu bol ešte celkom dobrý … ✌️
Pockal by som kym budu dostupne. M ma sipkovity vzor po novom cize skor dopredu.
Ja rozmyslam ze skusim dopredu XC M Lite a dozadu XC RC Prowall z tych novych. Doteraz som mal XC RC vpredu vzadu a ked bolo extremne sucho a prasno alebo naopak mazlave blatko, tak by som ocenil viac gripu.
Zaujima ma:
- schopnost tlmit nerovnosti (korene, kamene, makadam...). Idealne porovnanie napr. s Pirelli, Wolfpack ci Specialized plastami.
- ako si poradia s obcasnym blatkom. Ziadne blatove vyjazdy, ale proste ak je na maratone sem tam rozmoceny podklad, tak ci to tie Peyotte zvladnu aspon tak ako ine semi-slicky (Pirelli XC RC, Aspen...)