Ako zasa so Suntourom pozor... Tie ich Duroluxy s r2c2 patronami chodia veľmi pekne, len škoda že už išli aj cenovo hore ? ja som mal starší model Duroluxy s 36nohami a negatívnou oceľovou pruzinou. Nová bola za 250€... Vtedajšia 36ka FIT4 mi ostala zapadať prachom v kúte... Jasné mala svoje muchy ale chod bol parádny, servis jednoduchý, vnútornosti primitívne.
Ale je pravda že tie novšie Duroluxy equalizer s 38 nohami som skúšal iba na parkovisku ...
14.05.2025 - 13:12:12
00
Čo by mohla byť vhodná náhrada mojej Lyriky Select+ s Chargerom 3. Jazdenie hlavne prírodné traily a turistické chodníky, bikepark 2-3x do roka. V poslednej dobe skôr turistika než nejaké veľké trailovanie. Skoky len občas kratšie lavice, dropy do max 1-1,5 m, viac sa už začínam báť. Hlavne by som chcel hladší chod nech mi po sérií koreňov alebo skál nejdú odpadnúť ruky a vypadať plomby. Chcem sa ešte trochu pohrať s nastaveniami, možno nechať skalibrovať púzdra, ale zatiaľ som trocha skeptický voči nej.
14.05.2025 - 14:00:38
00
mne sidka pekne stvrdla po 2 tyzdnoch. tak som dal spodne nohy dole. ale oleja bolo dost, aj vazelina v guferach - skoda roboty. potom sla chvilku dobre a zase stvrdla. trosku som dal odskok do rychla a mierne to pomohlo. teraz som mal pol dna bike hore nohami a cuduj sa svete, sidka zacala opat behat ako blazniva. papa co ma, pritlmil som ju naspat
ale mam aj tak stale pocit akoby ten charger otocili opacne :-D
14.05.2025 - 14:12:26
02
volodaj mozu to byt tie puzdra. Ked vysli tie nove Charger 3 vidlice tak vela recenzii a internetovych skusenosti spominalo zhorsenu citlivost a pohlcovanie mensich nerovnosti. Zjavne mal RS problem s kvalitou vyroby a casto mali tie vidlice nepresne puzdra.
Ja som mal pol roka Pike Select+ s Chargrom 3.0 a nic take som nezaznamenal, v porovnani so starsou 2.1 vyrazne lepsia vidlica, aspon take su moje osobne pocity. Ale tak vela urobi styl jazdy a kto je na co zvyknuty.
14.05.2025 - 16:19:41
01
arrow_leftvolodaj napísal:
Čo by mohla byť vhodná náhrada mojej Lyriky Select+ s Chargerom 3. Jazdenie hlavne prírodné traily a turistické chodníky, bikepark 2-3x do roka. V poslednej dobe skôr turistika než nejaké veľké trailovanie. Skoky len občas kratšie lavice, dropy do max 1-1,5 m, viac sa už začínam báť. Hlavne by som chcel hladší chod nech mi po sérií koreňov alebo skál nejdú odpadnúť ruky a vypadať plomby. Chcem sa ešte trochu pohrať s nastaveniami, možno nechať skalibrovať púzdra, ale zatiaľ som trocha skeptický voči nej.

Vymeň v patróne olej za 3w a uvidíš ako sa to zmení :rock:
18.05.2025 - 19:14:47
11
a tym olejom to platí vlastne všeobecne - u vzduch. vidlíc
ja som tak dal na zimu redší olej a to bola lahoda jazdiť v terene - vidla sa chovala asi tak akoby bolo 20° vonku (a bolo 5 pod nulou)
18.05.2025 - 19:42:28
00
Presne túto vidlicu mám aj ja (Lyriky Select+ s Chargerom 3). Jazdím ju už rok a pol a teda pocity mám stále rovnaké ako Volodaj. Väčšie skoky a kompresie sú parádne - ako do perinky. Ale séria rýchlych rázov a ruky sú na šrot. Dobrá poznámka s tým olejom magic7.
18.05.2025 - 20:30:40
00
Myslim, že 3w mám v garáži. Skúsim a uvidím, za pokus nič nedám.
18.05.2025 - 21:04:40
00
Pozrel som do manuálu a nižšie modely majú len 3wt olej. Potom ešte ak by to nepomohlo, tak sa dá tlmič modifkovať za cca 72€ z 3 na 3.1.
19.05.2025 - 11:58:47
00
Zdravím neviete niekto kde by sa dal kúpiť len čisto tento plast pre vidlicu Rock Shox Damper Assembly pro Recon Remote file:///C:/Users/notebook/Desktop/scott.webp
11.07.2025 - 09:07:36
00
Subor na tvojom pocitaci file:///C:/Users/notebook/Desktop/scott.webp si zial nikto, okrem teba, nevie pozriet.
11.07.2025 - 09:47:21
01
keyboard_arrow_up