arrow_lefttimotejno napísal:
Buď je membrána pretrhnutá,

Co je velka sanca kedze to tecie cez "dychaciu dierku mechura". Musi to byt od vyroby hermeticke, aby sa vlhkost nedostala dnu, co ked tecie uz to davno nesplna.
23.07.2025 - 15:17:51
00
arrow_leftfko07 napísal:
Na tom bicykli sa minimálne rok a pol (možno aj dva) nič nerobilo s brzdami (žiadna výmena platničiek ani kotúčov, žiadne odvzdušnenie), a až teraz po výjazde som si všimol že páčky sú mokré a farba naleptaná. Keďže brzdová kvapalina je hygroskopická tak je možnosť že absorbovala toľko vlhkosti že to príliš zvýšilo jej objem. Ale skorej by som to videl na nejaký problém s membránou keďže vždy keď stlačím páčku tak odtiaľ vychádzajú bublinky. (Ak mi niekto poradí ako sem uploadnúť video tak ho pridám.)
nuž čo možno pochopíš, že ak brzdam nevenujes zaslúženú pozornosť stojí to minimálne peniaze?
23.07.2025 - 15:46:28
00
Ale zase... kto kazdy rok odvzdusnuje ? Nie kazdy a brzdy drzia. Ten problem nemusi vyplyvat z nedostatocneho servisu.
23.07.2025 - 18:57:38
00
To pripúšťam, ale komu hydroskopickost dotky urobí z brzd "hrnček var"?
23.07.2025 - 19:42:02
00
Ja odvzdušňujem aj pár krát za rok, aj keď najazdím len cca 3000 km ročne v lese. Stačí len zarovnať páku, dať lievik a vypustiť bublinky, zavrieť a páku dať nazad. 10 minút roboty. Plné odvzdušnenie s výmenou oleja robím ob dva roky.
23.07.2025 - 19:57:29
01
jazdim aj v zime kedy je strmen zadnej brzdy casto od vody snehu a to tomu asi napomaha - ked som siel po roku vymenit platnicky, roztlacal som piesty a jeden sa vzdy vysunul naspat. pouzil som trosku sily a brzdovka striekala popod krytku packy :-D len Hope su blbovzdorne a nic som tej brzde nespravil. musel som otvorit odvzdusnovak pri roztlacani piestov aby prebytocna dotka vytiekla. takze ano - moc sa to nespomina ale tym ze nabera vlhkost tak nabera aj na objeme. nemusi byt prasknuta membrana. vyskusal by som brzdu "odvzdusnit" - vymenit kvapalinu.
23.07.2025 - 21:25:29
00
arrow_leftComby napísal:
Ja odvzdušňujem aj pár krát za rok, aj keď najazdím len cca 3000 km ročne v lese. Stačí len zarovnať páku, dať lievik a vypustiť bublinky, zavrieť a páku dať nazad. 10 minút roboty. Plné odvzdušnenie s výmenou oleja robím ob dva roky.

Z toho čo píšeš predpokladám že máš Shimano brzdy. Tam je odvzdušnenenie veľmi jednoduché. Pri SRAMe je to zložitejšie a ešte aj kvapalina je agresívna tak treba dávať pozor.
23.07.2025 - 21:58:42
00
Áno, Shimano.
23.07.2025 - 22:56:30
00
arrow_leftbajkonur napísal:
Ak je z nejakeho dovodu v systeme viac kvapaliny, tak prebytok sa vie vytlacit von. Napr. ked odvzdusnis brzdy na starych dostickach a potom pri vymene dosticiek zatlacis piesty, tak prebytok kvapaliny v systeme si najde cestu von, presne cez tie dierky nad membranou. Alebo ak sa pri montazi dostala kvapalina nad mebranu, tak proste vytiekla. Treba to dobre dosucha ocistit, napr. odmastnovacom na brzdy a odsledovat, ci sa to deje aj nadalej.

a preco sa potom ta membrana trha (pri urcitych druhoch brzd) ked sa roztahuju platnicky bez lievika v packe ?
26.07.2025 - 01:17:55
00
Spacer medzi piestikmi neroztlaci tieto na doraz.
Keď je brzda so spacerom naplnená "po špunt" a zavretá tak pri roztahovani piestikov pri vymene platniciek keď tie piesty idu na doraz tak ten rozdiel medzi objemom plnenia so spacerom a na doraz kompenzuje membrána v nadobke páčky.
No keď nadrzku niekto pri bežnom oputrebeni platiciek doplní a zabudne na to alebo si to neuvedomí a pri výmene to dá na doraz membrána rupne.
26.07.2025 - 02:52:30
00
Aky má vlastnevýznam dopĺňanie expanzky keď sa platničky opotrebuvaju? Nikdy som nepochopil prečo to niekto vlastne robí...
26.07.2025 - 06:50:56
00
.....lebo ludia si myslia že o kolko sa obderú platničky a kotuče o tolko musí v nádobke automaticky kvapaliny ubudnuť......a preto ju doplniť sa im zdá ako dobrý nápad.
....ale zas na druhej strane,ak sa človek rozhodne že ten šroubík vyšroubuje a systém otvorí,tak by tu kvapalinu doplniť mal.
26.07.2025 - 07:48:09
00
Mne membrana nikdy nepraskla, ale ked zatlacam piesty a kvapaliny je moc, tak pri urcitej sile citim, ze nieco ma pustilo dalej, vtedy cosi vytecie z paky a dalej to uz netecie. Robim prevazne so SRAMom a zvlast s HOPE. Tu membranu stlacis 'do placky', a nie ze by sa niekde natahovala do priestoru, ale ano moze asi prasknut, nic nevydrzi vecne :)
26.07.2025 - 08:12:40
00
Preco vobec doplnat kvapalinu. Preco by jej tam malo byt viac ako ma. Ved predsa membrana a rezervoar v pake vie kompenzovat opotrebenie platniciek pocas celej zivotnosti. Takze spravny objem kvapaliny, sa tam da doplnit len pri plne zatlacenych piestoch. Vtedy jej tam nebude ani viac ani menej.

Vtedy je tam kvapaliny viac ako ma, ked ze sa doplna pri opotrebenych platickach. Potom pri zatlaceni piestov sa najskor membrana da naspat do povodneho stavu, ked sa piesty tlacia dalej, ta kvapalina co je nabytocna sa musi niekde dostat prec. Ako sa piesty tlacia dalej, nabytocna kvapalina sa dostane prec tadial kde jej to pojde najlahsie. To je presne miesto kde je membrana uchytena. Ta je utesnena len vlastne na male zmeny tlaku. Ona netesni tlak na brzdovu paku od urciteho momentu. Preto by ste piesty ani nezatlacily ked je paka stlacena do urcitej vzdialenosti - logicke. Takze ta kvapalina pretecie popri membrane. Ani sa nemusi roztrhnut.
26.07.2025 - 10:55:49
00
.....ale ak sa človek kedykolvek a z akýchkolvek dôvodov rozhodne šroubík na nádobke vyšroubovať,tak pri opätovnom vkladaní šroubíka do otvoru musí byť táto dierke naplnená až po okraj kvapalinou....a je jedno v akej polohe su piesty.Inak riskuje že sa mu za určitých okolností system môže zavzdušniť,a teda brzdný učinok sa nedostaví.
26.07.2025 - 11:55:43
00
keyboard_arrow_up