Lokalizácia
Formulár sa odosiela
a o com chces prosim ta diskutovat, ked ani nevies rozdiel medzi sionizmom a judaizmom?

ak budes chciet, kludne ti to vysvetlim, alebo mozes pokracovat v tom infantilnom fandeni, celkom nuda, ale aspon je to jednoduche opravovat
Zobraziť komentár 28.10.2025 - 23:55:38
00
Novinári čo prinášajú informácie o genocíde a zverstvách IDF sú vysoko nezávislé osobnosti.
Leda, že by nie.
https://x.com/jbetlach/status/1982858796939497527?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1982858796939497527%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=
Zobraziť komentár 29.10.2025 - 13:33:55
02
okrem toho, ze sa tu rozculujes nad neobjektivnostou medii a zaroven citujes propagandisticky kanal Izraelskej armady, tak ten “novinar” bol v skutocnosti technik tej produkcnej firmy 🤦‍♂️ nevadi, skus este raz 😉

https://presseportal.zdf.de/pressemitteilung/zdf-statement-zum-getoeteten-mitarbeiter-der-produktionsfirma-pmp-in-gaza
Zobraziť komentár 29.10.2025 - 22:15:51
00
to akože v tom čo postol JOLI je napísané niečo iné ?
Zobraziť komentár 29.10.2025 - 22:24:55
00
nie, a to ma na tom bavi najviac, ocividne nerozumie ani vlastnemu postu co tu pridava
Zobraziť komentár 29.10.2025 - 22:43:06
00
alebo to bude skôr tým, že ty nevieš čítať
úplne fanaticky reaguješ na niečo čo tam nie je
Zobraziť komentár 29.10.2025 - 22:51:18
00
k clanku o tom, ze nejaky technik produkcnej spolocnosti bol udajne clenom Hamasu napise citujem: “Novinári čo prinášajú informácie o genocíde a zverstvách IDF sú vysoko nezávislé osobnosti.
Leda, že by nie.”

a ja neviem citat a reagujem fanaticky? ty si fakt este vacsi traged, ako som si myslel 😅
Zobraziť komentár 29.10.2025 - 23:08:04
00
Tak ja to preložím do jednoduchej reči
Najprv sa ZDF rozčúlila, že im zabili novinára
po týždni priznali, že to bol zamestnanec externého dodávateľa správ Palestine Media Production, a je uprdele na akej pozícii, a bol členom hamasu
čo znamená, že, Palestine Media Production sa pre nich stala nedôveryhodným parterom, už im nemôžu nič veriť a skončili s nimi spoluprácu
a ako cukrík je tam aj faktúra, že PMP robí pre štátnu TV Iránu
Zobraziť komentár 29.10.2025 - 23:19:48
01
1. co ma tvoje “vysvetlenie” spolocne s tym, ze Joli bud cielene klame, alebo nevie citat, v popise toho prispevku?

2. ZDF sa nerozculila, ze im zabili novinara, ZDF… budem radsej citovat: ZDF Editor-in-Chief Bettina Schausten said: "Our thoughts are with the victims and their families, to whom we express our deepest condolences. It is unacceptable that media professionals are attacked while carrying out their work."​​​​​​​

https://www.aa.com.tr/en/europe/germany-shocked-over-deadly-israeli-missile-strike-on-palestinian-media-company-in-gaza/3721802

co je v ramci kontextu Izraelskej agresie, kedy zahynulo cez 250 novinarov, este diplomaticka reakcia

nasledne, na zaklade obvineni IDF, zahajili svoje vysetrovanie, ktore ziadnu spojitost dotycneho pracovnika s Hamasom neukazalo, tak poziadali o dokazy IDF, na zaklade ktorych, sa nasledne dalo predpokladat, ze nim ozaj bol, tak prerusili spolupracu s danou agenturou, dokial sa to nevysetri a vyslovene uvadzaju, ze s tou agenturou spolupracuju uz skoro 30 rokov a ziadne dokazy neukazuju, ze by niekto dalsi z ich zamestnancov mohol byt podozrivy z clenstva v Hamase, cize tvrdenie: “…nich stala nedôveryhodným parterom, už im nemôžu nič veriť a skončili s nimi spoluprácu…” je akurat tak tvoj mokry sen

imho velmi profesionalny pristup a komentovat to opacne a este tento komentar obhajovat je fakt smiesne
Zobraziť komentár 30.10.2025 - 00:00:04
00
keyboard_arrow_up