Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Andrejka Hurasystem tu vsetko vysvetluje... podla formy tipujem Aliexpres
https://www.holokolo.sk/blog/cyklo-oblecenie-a-vybava/zoznamte-sa-holokolo.-alebo-ako-vznikla-nasa-vlastna-kolekcia?
Zobraziť komentár 03.11.2025 - 18:52:27
02
arrow_leftErino_h napísal:
Kúpil som ju dva týždne dozadu a som maximálne spokojný. Nemám rád membrány a nepotrebujem ich., na teploty pod 10st mám Espresso AIR, ale keď je nad 8st je mi v tom už teplo. Hľadal som niečo v rozmedzí 8-13st.
Zateplený dres úplne ideálny nebol, pretože nasiakne vodu a nedokáže zabrániť nárazu vetra. V kombinácíi s vestou sa to dalo, ale stále mi to nekrylo ramená.

Toto mi to úplne vyriešilo, strih je viac fit, ale dostatočne elastický. Sadne naozaj dobre. Som typ, ktorý sa dobre zahreje a potí, ale v tomto sa mi jazdí výborne. Či už na ceste alebo na MTB. Keďže na ceste je vyšší nápor vzduchu a nižšie tempo, tak v nej dokážem zvládať aj teploty okolo 15-16st a necítim sa uvarený a ja som na ten pocit veľmi citlivý. Obrovský benefit je obojsmerný zips.
Nie je to univerzál do každých podmienok, ale to ja nehľadám, pretože potom to nie je perfektné nikde a nemám rád kompromisy. Samozrejme použitie viem dokonale doladiť ešte spodnou vrstvou. Či už len nátelník, tričko s krátkym alebo dlhým rukávom. Táto bunda je po dlhej dobe snáď mojou najlepšou kúpou :)

Uz ju mam doma je to viac dres ako bunda zatial spokojnost. Bohuzial len jedna jazda na cestaku,okolo15c ale stihala vetrat .
Zobraziť komentár 04.11.2025 - 08:03:40
00
;(

https://www.bikeradar.com/news/gorewear-clothing-set-to-shut-down-after-40-years?fbclid=IwdGRjcAN5yXBjbGNrA3nJcGV4dG4DYWVtAjExAHNydGMGYXBwX2lkDDM1MDY4NTUzMTcyOAABHtESes05AjhQDbiInXZZv3d3QaFn7f0jjFEyYoZz2l7p-yyVB4NkoasViiN5_aem_6HRfGvKD2CTovdwt8EPTZg
Zobraziť komentár 06.11.2025 - 19:38:55
02
Čože? Toto je pre mňa naozaj "šok", čakala som čokoľvek, ale Gore? Ich materiály mám najradšej, nedávno som nakúpila nejaké kúsky, prvú bundu Phantom mám 15 rokov a stále ju nosím, asi robia moc kvalitné veci ? a ľudia nemajú potrebu kupovať nové
Zobraziť komentár 06.11.2025 - 22:17:50
05
nuz vzdy som si ich pozrel ale nikdy nekupil. takmer ziadne info o ich obleceni, ziadne popisky. v podstate by som nevedel co kupujem a na co je to urcene. minimum recenzii. a tiez som zvedavy co s gore spravi ukoncenie vyroby goretex membrany. ci neskoncia ako nokia
Zobraziť komentár 07.11.2025 - 09:29:00
00
Ja mam gore kratke gate na cestak C7 alebo take daco. Boli celkom fajn ale zakoncenie na stehnach urobene uplne na facku, aj sa to samozrejme posralo a teraz sa to zle nosi koli tomu.
Zobraziť komentár 07.11.2025 - 10:22:19
00
arrow_leftGusto0 napísal:
. a tiez som zvedavy co s gore spravi ukoncenie vyroby goretex membrany. ci neskoncia ako nokia

To akoze koncia GTX membrany vseobecne? Aj tie do topanok?
Zobraziť komentár 07.11.2025 - 10:37:31
00
Ptfe ("teflon") produkty budu velmi obmedzene. Datum si uz nepamatam, ani rozsah (ono to bolo o tom ze vstupne suroviny pre ptfe membrany su velmi nebezpecne, ale vyrobcovia to minimalne nacas okorculovali tym ze ich trosicka/bezvyznamne pozmenili aby legislativa na nich neplatila)
Zobraziť komentár 07.11.2025 - 10:44:32
00
ukoncenie vyroby goretex membrany

obsahuje teflon. z hladiska zdravotnych rizik davnejsie zacal boj proti tymto latkam.
vid "forever chemicals/pfas" ovplyvnuje hormony, ci vznik typov rakoviny..v prirode sa len hromadi, nerozklada
vyrobci zakaz obchadzali tak ze postupne prichadzali s jemne upravenou chemikaliou, aby sa vyhli vtedy platiacim normam, (mimochodom, podobny cirkus sa deje aj pri plastoch- bpa free..)
nakoniec organom dosli nervy tak dali plosny zakaz.
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Zobraziť komentár 08.11.2025 - 10:40:54
01
Ahojte zisli by sa mi nove zimne rukavice v teplotnom rozsahu tak od -3 do 6, ktore by mi nahradili perfektne Castelli PERFETTO RoS ale nieco kvalitnejšie. Nemusia byt drahsie, staci len kvalitnejsie ;) perfeto ros su primerane tenke s membranou a dobre tlmia narazy, ale mazeta sa zacala parat po 10tich vyjazdoch a po roku je uplne v prdeli... Nemate nejaky tip na podobne super rukavičky? Vdaka
Zobraziť komentár 19.11.2025 - 21:04:08
00
nosite niekto v zime extra oblecko v bidone na naradie? nezrosi sa to v tom? rozmyslam ze by som do toho dal zateplenu vestu pre pripad nudze. viac menej by sa v tom len vozila. ci blby napad?
vedia dnes este nieco take vobec vyrobit? - v recenziach citam stale o stratenych vrchnakoch.
Zobraziť komentár 19.11.2025 - 22:03:58
00
Vsak tu vestu zabal do igelitu alebo strecovej folie. A pchat ju do plastoveho bidonu zhora je dost otravne, do tohto je omnoho lepsi pristup (ale ano, nie je to uplne nepremokave kvoli zipsu): https://www.aliexpress.com/item/1005010251064314.html
Zobraziť komentár 19.11.2025 - 22:13:36
01
nosite niekto v zime extra oblecko v bidone na naradie? nezrosi sa to v tom? rozmyslam ze by som do toho dal zateplenu vestu pre pripad nudze. viac menej by sa v tom len vozila. ci blby napad?
vedia dnes este nieco take vobec vyrobit? - v recenziach citam stale o stratenych vrchnakoch.

https://www.mtbiker.sk/shop/prislusenstvo/kosiky/kosiky/fidlock-konektor-na-flasu-so-systemom-boa-p104917.html
Zobraziť komentár 19.11.2025 - 22:20:00
00
gusto ja to tak robim, mal som tam uz natlacene vsetko mozne ze ledva zatvorim bidon. Castokrat vesta, rukavice, nahradna bufka, navleky na tretry, alebo cela goretex shakedry neprefucka. Radsej mam vsetko co sa da natlacene v tom bidone ako v drese. Nemam rad ked sa mi to prepoti na chrbte.

A teda nic sa mi neorosilo, alebo o tom aspon neviem :D, niekedy to tam mam aj vyse dva tyzdne.
Zobraziť komentár 20.11.2025 - 07:01:37
01
arrow_leftskbodva napísal:
Ahojte zisli by sa mi nove zimne rukavice v teplotnom rozsahu tak od -3 do 6, ktore by mi nahradili perfektne Castelli PERFETTO RoS ale nieco kvalitnejšie. Nemusia byt drahsie, staci len kvalitnejsie ;) perfeto ros su primerane tenke s membranou a dobre tlmia narazy, ale mazeta sa zacala parat po 10tich vyjazdoch a po roku je uplne v prdeli... Nemate nejaky tip na podobne super rukavičky? Vdaka

Wind Pro Liner
POLARTEC® WIND PRO®
https://www.theheatcompany.com/int/gloves/polartec-wind-pro-liner

Včera som objednal, sám som zvedavý. Cena fajn, mal som aj kupón na -10%.
Môžem potom hodiť dojmy do "poštárskej" témy.
Zobraziť komentár 20.11.2025 - 07:14:49
00

MTBIKER odporúča

keyboard_arrow_up