Lokalizácia
Formulár sa odosiela
ahojte, viete mi poradit strednu vrstvu, ideal merino kt by odvadzala pot z brynje? resp ci je tato kombinacia spravna? 3 vrstva bude dres, a pod 5 c hardshell bunda.
Zobraziť komentár 28.10.2025 - 06:31:51
00
arrow_leftFiLus napísal:
Možno sa to tu už spomínalo ale teraz v rýchlosti tu nič nevidím... Tip na nejakú ľahkú fukerku, ideálne zbalitelnu do malého vrecka? Nemusí mať kapucnu, nejaká vodeodolnost ci aspoň DWR poteší ale nieje to podmienka. Ide mi o to ze ju hodím na seba len pred zjazdom inak bude tráviť čas v ladvinke. Doteraz som mal takú lahucku cca 130g, zrusil som ju pri páde, značku už neviem. A ideálne niečo lacnejsie nech ma neporazi keď sa mi ju zasa podarí dotrhať 😅

ja mam Endura pakajak,da sa zbalit do vrecka,je lahka ale zas nie az tak ze ju zatrhne kazdy konar,uz prezila aj nejake pady a zatial je OK,mam ju vela rokov a vyuzivam ju do zjazdov na jar jesen ked je chladnejsie,hore kopcom moc neudycha,vodeodolna nieje takmer vobec
Zobraziť komentár 28.10.2025 - 06:54:45
01
pozri aj tu, vypredaj - 50%,
https://www.bicykle-privara.sk/bundy-panske/
alebo holokolo ma -40 na niektore znacky

arrow_leftFiLus napísal:
Možno sa to tu už spomínalo ale teraz v rýchlosti tu nič nevidím... Tip na nejakú ľahkú fukerku, ideálne zbalitelnu do malého vrecka? Nemusí mať kapucnu, nejaká vodeodolnost ci aspoň DWR poteší ale nieje to podmienka. Ide mi o to ze ju hodím na seba len pred zjazdom inak bude tráviť čas v ladvinke. Doteraz som mal takú lahucku cca 130g, zrusil som ju pri páde, značku už neviem. A ideálne niečo lacnejsie nech ma neporazi keď sa mi ju zasa podarí dotrhať 😅
Zobraziť komentár 28.10.2025 - 08:32:52
01
Ahojte, ti ktori mate bundu SF supergiara, do kolko stupnov ju nosite? Aka je podla vas komfortna telota na jej nosenie.
Diky
Zobraziť komentár 28.10.2025 - 20:52:53
00
Do 5 stupnov pod 5 stupnov davam totalcomfort
Zobraziť komentár 28.10.2025 - 21:29:20
00

MTBIKER odporúča

keyboard_arrow_up