Lokalizácia
Formulár sa odosiela
arrow_leftDudo napísal:
Doteraz som si myslel, ze kazdy vlastnik nehnutelnosti a odpadkoveho kosa komunikuje s obcou uz len elektronicky.

nie. normalne dojde papier do schranky s udajmi a zaplatis to z uctu
Zobraziť komentár 11.11.2025 - 22:59:57
00
arrow_leftStrenki napísal:
Aktivovaním elektronickej schránky si podpísal toto na obrázku, takže výhovorky o bežnej pošte neplatia.

Ako som uz napisal, mam zriadene konto ale nie aktivovanu schranku. Resp ked kliknes na svoj osobny profil je tam napisalne:
História Vašej elektronickej schránky
Stav elektronickej schránky Dátum zmeny
Aktívna 25.01.2022
A ked si otvoris schranku tak tam je zase:
Aktivujte si doručovanie do schránky
Aby ste mohli do schránky dostávať úradné dokumenty, musíte si ju najskôr aktivovať na doručovanie. (a je tam tlacitko AKTIVOVAT)

Su to dve protichodne informacie a pracoval som iba s tou v profile osobnom.
Kedze ten posrtal nevyuzivam, nevsimol som si ze je zvlast ukon este aktivacia. Nikdy som to neurobil cize mi tam ani nic prist nemoze.

Naposledy upravil raJcz dňa 11.11.2025 - 23:10:46, celkovo upravené 1 krát.

Zobraziť komentár 11.11.2025 - 23:01:49
00
Ešte by som dodal, že sa dajú nastaviť notifikácie, ktoré ti prídu na email, ktorý tam zadáš. Takže nemusíš vôbec svoju schránku na Slovensko.sk pravidelne kontrolovať.

Skrátka, do tvojho mailu ti príde správa, že máš v tvojej schránke na Slovensko.sk nejakú správu, napr. od Sociálnej poisťovne.
Zobraziť komentár 11.11.2025 - 23:06:43
00
arrow_leftraJcz napísal:
Ako som uz napisal, mam zriadene konto ale nie aktivovanu schranku. Nevsimol som si ze je to zvlast ukon. Nikdy som to neurobil cize mi tam ani nic prist nemoze.

Tak potom, čo tu robíš, v tejto diskusii? 😆
Zobraziť komentár 11.11.2025 - 23:08:48
01
Slovensko.sk som sledoval ood zaciatku a ze to bola prve roky tragedia nemusim snad pisat. Na ich podpore by som si vtedy mohol s niektorymi ludmi uz aj pomaly tykat. Vypadky, nefunkcne veci a ak aj nieco fungovalo tak o par dni uz nie.... a casto nikto nevedel, ze preco a ani ako to opravit.
Ale to uz je davno za nami, na podporu som volal snad pred 2 rokmi naposledy a to riesim podpisovanie pravnikov, starostovzastupovanie uctovnych firiem aj sukromnych osob, cize moznosti, kde to moze zlyhat je pomerne dost.

Naopak mozem sa pochvalit, ze ked som si daval na auto gulu kvolu drziaku na elektrobajk vybavil som vsetko elektronicky cez slovensko.sk, od SPZ, po zapis do velkeho technicaku az po jeho dorucenie.
Pri predstave, zeby som mal toto vsetko absolvovat osobne na miestnom oddeleni policie ma az striasa.
Zobraziť komentár 11.11.2025 - 23:08:52
02
arrow_leftlaco napísal:
Tak potom, čo tu robíš, v tejto diskusii? 😆

jednoducho som na to dosiel aso pred 30 minutami :) A nebyt Sukaja Piskota, nepridem na to vobec. Obcas je aj egocentricky kreten na nieco dobry. Myslim ze mnoho z nas si vdaka nemu pozrelo tu schranku a asi aj kopa z nich dosla na to ze mozu nadalej kludne spavat.
Zobraziť komentár 11.11.2025 - 23:14:27
12
Ja tak isto SPZ na nosic na biky, objednavky na nove obcianske, pasy...chodia mi tam dane, poplatky, oznamy z Okresneho uradu...zlte listocky uz konecne neeee.

Naposledy upravil romanx dňa 12.11.2025 - 07:50:39, celkovo upravené 1 krát.

Zobraziť komentár 11.11.2025 - 23:17:30
02
flegko, pamätám si. Ja, čo som bol IT zbehlý človek, som mal problém nainštalovať si všetko, čo som potreboval k elektronickému podpisu.
Zobraziť komentár 11.11.2025 - 23:18:19
00
arrow_leftflegko napísal:
Slovensko.sk som sledoval ood zaciatku a ze to bola prve roky tragedia nemusim snad pisat. Na ich podpore by som si vtedy mohol s niektorymi ludmi uz aj pomaly tykat. Vypadky, nefunkcne veci a ak aj nieco fungovalo tak o par dni uz nie.... a casto nikto nevedel, ze preco a ani ako to opravit.
Ale to uz je davno za nami, na podporu som volal snad pred 2 rokmi naposledy a to riesim podpisovanie pravnikov, starostovzastupovanie uctovnych firiem aj sukromnych osob, cize moznosti, kde to moze zlyhat je pomerne dost.

Naopak mozem sa pochvalit, ze ked som si daval na auto gulu kvolu drziaku na elektrobajk vybavil som vsetko elektronicky cez slovensko.sk, od SPZ, po zapis do velkeho technicaku az po jeho dorucenie.
Pri predstave, zeby som mal toto vsetko absolvovat osobne na miestnom oddeleni policie ma az striasa.

Toto ja vobec nespochybnujem, ze na podavanie ziadosti to moze byt v pripade ze to funguje vyborny pomocnik. A presne takto som ja aj slovesnko.sk chapal. Ako moju moznost chciet nieco od statu. Odbremenenie cloveka za okienkom na urade.
Zobraziť komentár 11.11.2025 - 23:20:04
00
arrow_leftraJcz napísal:
jednoducho som na to dosiel aso pred 30 minutami :) A nebyt Sukaja Piskota, nepridem na to vobec. Obcas je aj egocentricky kreten na nieco dobry. Myslim ze mnoho z nas si vdaka nemu pozrelo tu schranku a asi aj kopa z nich dosla na to ze mozu nadalej kludne spavat.

Veľmi si cením to, čo si teraz napísal. Teda po tom všetkom napísanom predtým. 👍

Málokto si dokáže priznať, že niečo nepochopil.
Zobraziť komentár 11.11.2025 - 23:20:12
00
Veľmi dobre a jasne vysvetlené-denník N

https://dennikn.sk/4963276/newsfilter-matus-sutaj-estok-a-digitalna-gramotnost-ministra-vnutra-v-roku-2025/

Vážený pán minister vnútra,

píšem Vám, keďže som postrehol nepríjemnosť, ktorá sa Vám prihodila. Mám na mysli, že v dôsledku toho, ako ste nekomunikovali s Mestským súdom Bratislava IV, budete musieť zaplatiť vyšetrovateľom NAKA známym ako čurillovci, exekútorom a právnikom zhruba 120-tisíc eur (90-tisíc eur a úroky z omeškania pre vyšetrovateľov, zvyšok sú trovy konania aj exekúcie). Okrem toho, že nepoznám prípad ministra vnútra krajiny EÚ, ktorý by sa dostal do exekúcie, ma zaujalo aj Vaše vysvetlenie tejto čudesnej situácie.

Povedali ste, že „pred niekoľkými dňami som zistil, že som prehral súdny spor, o ktorom som ani nevedel“ lebo sudca poslal informácie o súdnom spore „do mojej elektronickej schránky, ktorú síce mám, ale vzhľadom na svoju vyťaženosť ju prakticky nepoužívam“. Za vrchol ste označili, že sa sudca nepokúsil inou cestou zistiť, či o žalobe viete, a získať Vaše stanovisko.
Keďže sa tomuto postupu sudcu rozhorčene čudujete, rád by som si Vám dovolil vysvetliť, čože sa to udialo. Keďže Vám na základe Vašej žiadosti štát aktivoval elektronickú schránku, vedzte, že s Vami štát a ani súdy už inak než prostredníctvom nej nekomunikujú a ani nebudú. Aj preto sudca konal tak, ako mu to stanovujú pravidlá, a poslal Vám dokumenty k súdnemu sporu len do elektronickej schránky. Je to rýchle, bezpečné a lacné – veď konsolidujeme –, aj keď vinou vlád Smeru pomerne ťarbavé.
Zobraziť komentár 12.11.2025 - 06:53:31
07
arrow_leftraJcz napísal:
Ked si to nepreberies elektronicky, pride ti to potom postou.

Ako by si potom riesil sudne lehoty? Povedzme, ze mas na to 15 dni. Pride ti to elektronicky a ak si to do 15 dni nepreberies, chces dalsich 15 dni na klasicku postu? Alebo skratis obe doby na polovicu, aby zostalo zachovanych 15 dni? Alebo nechas 15+15 a natiahnes uz tak brutalne dlhe sudne procesy este viac? A co ked niekto povie, ze si kvoli "enormnej pracovnej vytazenosti" nestiha kontrolovat postovu schranku? Dame dalsich 15 dni na to, aby ho niekto osobne skontaktoval? Za mna to je OK ako to je. Sice cely portal slovensko.sk vyzera ako z 90-tych rokov, ale nebojme sa, Migal to za tie miliony pre schrankovu firmu da doporiadku :D
Zobraziť komentár 12.11.2025 - 07:34:10
01
Dano5 to iste, no v plnom zneni dal laco o par stran skor, https://www.mtbiker.sk/forum/post2143859.html#p2143859
aj pre tych, co nemaju zaplatené
Zobraziť komentár 12.11.2025 - 07:39:20
02
Pardon,som to asi prehliadol ^_^

K tomu babráckemu ministrovi fajn článok + video 36 min:

Advokát čurillovcov Kubina: Sudca nemôže proaktívne volať ministrovi, či sa mu ráči prísť na súd:

https://www.aktuality.sk/clanok/35Ks834/advokat-curillovcov-kubina-sudca-nemoze-proaktivne-volat-ministrovi-ci-sa-mu-raci-prist-na-sud/
Zobraziť komentár 12.11.2025 - 08:07:14
04
Prekvapuje ma, kolko ludi uplne bezrozmyslu si nieco zriadi, netusi ako to pouzivat a napokon sa tvari, ze jemu nikto nic nevysvetlil.
Slovensko.sk bolo a je tazkoadne, ale aj vdaka nemu setrim papier. Obec, kataster a ani spravny organ na priestupkoch uz dlhodobo moju postarku neotravuju :)
Zobraziť komentár 12.11.2025 - 08:16:44
03

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up