Lokalizácia
Formulár sa odosiela
pbs.twimg.com
pbs.twimg.com
@RadovanGeist
Kolegyňa @zmuskova sa pohrabala v emailoch J.Epsteina:
"Current Slovakia foreign minister. Current chairman of OSCE. Former president United Nations"
"And most important. Friend"

Jún 2019, MZV SR bol Lajčák. Predtým predsedal VZ OSN, zároveň bol predsedom OBSE.
A najmä: "Friend."
https://x.com/RadovanGeist/status/1988995878221124011?s=20

pbs.twimg.com

https://x.com/gl_sk/status/1988913106316091877?s=20 :) nechuti vlastna medicina -video

pbs.twimg.com
ked mas riadneho prezidenta, nie podrztasku
Zobraziť komentár 13.11.2025 - 21:39:28
08
Za kriedovou revolúciou stojí Progresívne Slovensko, kričí Smer. Popradský študent je vraj obeť systému

https://www.aktuality.sk/clanok/yd9OfO5/smer-spaja-studenta-z-popradu-s-progresivnym-slovenskom-tibor-gaspar-ukazal-video-prepojenia-nevysvetlil/

Študent Michal odmieta, že by ho niekto nabádal na písanie kriedou a dištancoval sa od všetkých politických strán.

Takmer týždeň sa na slovenských chodníkoch objavujú kriedové nápisy kritické voči vláde a premiérovi Robertovi Ficovi. Neplánovane ich odštartoval 19-ročný študent Michal z popradského gymnázia prezývaný Muro.

Predstavitelia Smeru za tým vidia Progresívne Slovensko, ktoré vraj študenta zneužilo. Ako dôkaz predložili video s poslankyňou PS Darinou Luščíkovou. No napokon mali problém vysvetliť, ako súvisí konanie študenta s prítomnosťou Luščíkovej na mieste.
Zobraziť komentár 13.11.2025 - 22:07:42
00
To video som sice nevidel, ale podla vsetkeho Luscikova nepoprela, ze tam bola, ked to pisal, co je...prinajmensom divne.
Ked bojujes proti debilom nesmies im dat ani najmensiu sancu, aby nieco vyfabulovali, ak uz budu fabulova nech si totalne vymyslaju. Tento pribeh staci im volicom ako dokaz, ze je za tym PS a nerozhodnych este viac zneisti.
Pripomina mi to pripad Todova-Zaleska, ked ich Dano nachytal spolu.
Vzdy, ked sa nieco taketo stane tak sa pytam, ze naco? Cokolvek sa snazis zatajit obrati tvoj ponent proti tebe, idealne je nic netajit a nechat ho chudaka nech si musi vymyslat a klamat od piky.
Zobraziť komentár 13.11.2025 - 22:46:06
02
Je to fuk, oni vykonštruujú hocičo aj z hovna, na dobrý začiatok bude stačiť, aby nasrali čo najviac študentov ...
Zobraziť komentár 13.11.2025 - 22:53:20
013
vraj že:

Hlas plánuje meniť zákon, aby už nedochádzalo k odsúdeniam ako v prípade predsedu strany Matúša Šutaja Eštoka. „Nejde len o ministra, ale o všetky tisíce ľudí, ktorých to môže postihnúť,“ vyhlásil Richard Raši o inštitúte rozsudku pre zmeškanie. Používa sa pritom už 30 rokov.
Zobraziť komentár 14.11.2025 - 07:11:29
01
flegko Chapem to co si napisal ale predsa clovek nemoze zit v neustalom tuseni buducich udalosti a kontrolovat kedy s kym sa dostanem do kontaktu alebo do jeho blizkosti. Tak mi to pripomenulo ked som raz na ture stretol Rasiho. On peso naproti ja na bajku. V takych situaciach zdravim vsetko co sa hybe. Vies to je sekunda ked sa mihnes okolo a dodatocne som sa zahanbil. Dnes by niekto mohol vytiahnut fotku ako som sa liskal Rasimu?
Zobraziť komentár 14.11.2025 - 07:22:02
09
Lapaloma,aspoň žandáre budú mať čo robiť.Budu doručovať súdne zásielky a číhať na kmína,či už je doma😀.
Zobraziť komentár 14.11.2025 - 07:31:00
00
arrow_leftlapaloma napísal:
vraj že:

Hlas plánuje meniť zákon, aby už nedochádzalo k odsúdeniam ako v prípade predsedu strany Matúša Šutaja Eštoka. „Nejde len o ministra, ale o všetky tisíce ľudí, ktorých to môže postihnúť,“ vyhlásil Richard Raši o inštitúte rozsudku pre zmeškanie. Používa sa pritom už 30 rokov.

Uz si dokázali zistit, ze to doteraz 'postihlo' 26.000 ľudí (ak tomu cislu verit, no berme ako fakt) a stačí, aby sa to stalo jednému vysokopostavenemu 'nasmu' cloveku (s pravnickym vzdelanim, ehm) a treba menit...

Nonsens, Kocurkovo, fraska, 'pani' politici, vam už načisto hrabe, ste na smiech a vysmech
Zobraziť komentár 14.11.2025 - 07:53:43
09
Verím,že to nekontrolovateľné kradnutie ich nakoniec položí,oni fakt nemajú žiadne hranice :tmi:

https://www.facebook.com/branislav.grohling/posts/pfbid02J23sUodSsHBi7SBGLmUibQTe8QaeXBK4pxHFv8TwLcdembqJQXemvcFdtm9wvUWyl

Hlas má ďalší škandál! Firme, ktorá existuje rok (a zisk mala 80 eur) dali 1,5 milióna eur na vedecký výskum! Firma sídli vo Vrakuni. Nemá web, zamestnancov, nič.
Fakt majú ľudia veriť, že firma so ziskom 80 eur spraví špičkový výskum? Toto všetko sa odohralo pod ďalším nominantom Hlasu. Je ním Peter Kmec, ktorý vedie úrad podpredsedu vlády pre plán obnovy. Ten prideľoval dotácie na výskum v objeme vyše 200 miliónov. A toto nie je jediná pochybná dotácia. Ďalšie informácie ukazujú, že boli podporené aj firmy blízke Hlasu - napríklad firma poradcu prezidenta či firma sponzora Hlasu.
Kde sa objaví Hlas, tam sú pochybné kšefty. Neznáme firmy záhadne dostávajú milióny, vyhrávajú tendre a úrady nakupujú predražené výrobky.
Za SaS môžem povedať, že to nenecháme tak! Podrobne skúmame každú jednu podporenú firmu a budeme informovať o ďalších nezrovnalostiach. Chystáme tiež trestné oznámenie, lebo odmietame tolerovať takéto šialené šafárenie s peniazmi občanov Slovenska!
Zobraziť komentár 14.11.2025 - 08:05:51
16
Takto - zisk firmy este nehovori o jej schopnostiach. To je zly argument. Mnoho novych firiem pali na zaciatku zdroje.

To, ze nema web, zamestnancov a nic - to je argument.

Fakt mi vadi, ked takto hlupo Grohling argumentuje.
Zobraziť komentár 14.11.2025 - 08:52:40
02
Hlúpo ?

Firma DBC Slovakia vznikla minulý rok a vlani mala tržby len 13-tisíc eur. Podpredseda vlády Peter Kmeca ju však považuje za inovatívnu biotechnologickú firmu, ktorá si zaslúži dotáciu vo výške takmer 1,5 milióna eur.

Na to, že táto firma dostala štátne peniaze, vo štvrtok upozornila strana SaS. „Kmec je nový Plavčan tejto vládnej koalície,“ povedal predseda strany Branislav Gröhling. Poukazoval na známu kauzu bývalého ministra školstva Petra Plavčana, keď peniaze na výskum dostali garážové firmy.

SaS nesprávne uviedla, že firma sídli v zbernom dvore vo Vrakuni. V skutočnosti má sídlo v radovej zástavbe domov vo Vrakuni.

Majiteľ firmy Pavel Kazár, ktorý podniká aj v zahraničí, sa s denníkom SME odmietol rozprávať. Cíti sa dotknutý vyjadreniami SaS. „Vrátil som sa a takto ma vítate, osierate, ohovárate. Ja som skončil,“ stihol povedať, kým zložil.

Kmecova štátna tajomníčka Alena Sabelová obhajovala firmu tým, že má celý rad patentov, ktoré sa týkajú výskumu krvi.

To však neplatí pre DBC Slovakia, ale pre firmu Digital Blood Corporation so sídlom na Floride, za ktorou tiež stojí Kazár. Táto firma vznikla v roku 2018 a na svojom webe uvádza zoznam pätnástich patentov, ktorými disponuje.

Keďže ide o americkú firmu, Kazár s ňou nemohol žiadať o dotáciu na Slovensku.

Spolumajiteľkou firmy je Marika Esther Hartman. Tú v minulosti spomínal ako svoju známu Boris Kollár. Mala byť svedkom incidentu v Miami, keď Kollár udrel svoju expartnerku Barborou Richterovú.

Prípad firmy DBC Slovakia ukazuje, ako podpredseda vlády Peter Kmec rozdeľoval dotácie vo výške 230 miliónov eur na podporu podnikového výskumu v robotike a biotechnológiách.

Podmienkou dotácie nebolo preukázať výšku tržieb alebo skúsenosti s výskumom. K miliónovým dotáciám sa tak dostali aj firmy, ktoré podľa verejne dostupných zdrojov doteraz nerobili žiadny výskum alebo mali nízke tržby.

Denník E upozornil, že viaceré si dopísali do obchodného registra výskumné aktivity až nedávno.

Sabelová výzvy bráni tým, že rozhodovala iba kvalita projektu, ktorú posudzovali nezávislí hodnotitelia, no aj v tejto obhajobe existuje množstvo otáznikov.
https://www.sme.sk/domov/c/v-kauze-dotacii-na-vyskum-podpisuje-kmec-zmluvy-expresne-rychlo-pri-hodnoteni-obisiel-pravidla
Zobraziť komentár 14.11.2025 - 09:12:55
00
Edupage :bow:
scontent.fbts6-1.fna.fbcdn.net
Zobraziť komentár 14.11.2025 - 09:18:28
167
na tuto knihu sa tesim

mrtns.sk

Vagovič v Aréne: Žilinka nosil spisy Pčolinskému, kamarátil sa s "Kalim"
Zobraziť komentár 14.11.2025 - 09:59:29
04
nácek likviduje ďalšiu rezortnú organizáciu
https://dennikn.sk/4964738/miesto-nasla-aj-sestra-romany-tabakovej-nominant-ministra-tarabu-meni-agenturu-zivotneho-prostredia/?cst=d4c4b2043a6c6d14cd7c2792f36106c9f495d4ba3881f4b0541ff5992c37f658
Zobraziť komentár 14.11.2025 - 10:00:34
00
Mladí zlomia ficovi krk
Otvoriť v novom okne thumb_up2thumb_down

Normálne študentov poslal zomrieť na Ukrajinu:
„Tak, keď ste takí hrdinovia v tých čiernych tričkách a tak ste strašne za tú vojnu, tak tam choďte.“
Otvoriť v novom okne thumb_up4thumb_down

Naposledy upravil Strenki dňa 14.11.2025 - 12:56:03, celkovo upravené 2 krát.

Zobraziť komentár 14.11.2025 - 12:11:25
717

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up