Turbi no podľa mňa si
ty vyhral a oni prehrali v hybridnej a informačnej vojne.
My sme mali včera rodinnú žúrku.
Svokor - dakedy bolo lepšie. Teraz sú zakázané krivé uhorky (klamstvo, opakuje dezinformácie ako Turbiho "známi") a nútia nám elektro autá (svokor si teraz teraz kúpil úplne nové benzínové auto). Vraj by som potreboval vojenskú službu. Vravím aby ma najnižšia hlúpa tlupa šikanovala? Aby som namiesto výletov s jeho vnúčatami strácal čas a nezarábal na jeho dôchodok a na učiteľov pre
deti a lekárov pre nás všetkých? Vraj aby som sa vedel správať a počúvať starších. Vravím, že chodím do Rakúska na
cesťák jazdiť furt, či by bol radšej, aby ma na hranici zastrelili a jeho 3 vnúčatá prišli o otca. Ticho bol... pritom fantastický človek. Pohostenie a starostlivosť o vnúčatá, všetko tip top, veľmi radi tam chodíme. Len informačne absolútne ho internet zlomil, je stratený v tom pretlaku rôznych stránok, informácií a správ a ego mu nedovolí priznať, že modernému svetu nerozumie, resp. nevie overovať správy a fakty.
Švagor má rôzne názory (využíva všetky výhody EÚ. Všetky dovolenky do Talianska, Grécka, Chorvátska. Ale kritika nonstop iba smerom na EÚ - berú to ako príkazy a zákazy a silu a nechce žiadnu zmenu, na fica ani jediné slovo krivo nepovedal. Iba ja som sa pýtal či je spokojný, trestný zákon, konsolidácie a vraj nie) a keď nakoniec povedal, že
on v ďalších voľbách bude voliť Šimečku, nech sa ukáže, tak som vlastne rád