Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Toto čo robia je tak amatérske, že sa zosmiešňujú viac a viac. Tam o nejakej prefíkanosti a propagande nemôže byť ani reč. Aj najostrieľanejšie ruské metódy sú v rukách babrákov nanič. Vyzerá to na ďalšiu cestu do Moskvy. Možno preto Fico dostal virózu.
Zobraziť komentár 16.11.2025 - 21:29:21
01
'Majme k sebe bližšie, možno, ako by sme chceli."
Touto hlbokou myslienkou (podla vzoru Danka) ukoncil to stretnutie.
Dal som si záležať na doslovnom prepise, nech parafrazovanim nepokazim...

Diskusiou to nenazvem, skor monolog na lubovolnu temu. Zahranicnopoliticke (podla povodneho názvu/programu) tam bolo tak 15-20% odhadom. Pritom sa este navazal do (byvaly ch) zahranicnych politikov, za neoveritelne reci medzi 4 ocami (v jeho podani), a odpudivo dehonestujuco zhodnotil vzhlad anglickych zien,s tym, ze on ma svoju krásnu slovensku (ktoru asi myslel?) -> presne znenie by tiez bolo vhod, nech sa z toho stane zahranicna tema;)

Ďalšiu citaciu preberam z diskusie na N:
"My sme nevznikli len tak.
Na tomto území, ako tu žijeme, môžeme hovoriť minimálne o - 2 tisíc, 3 tisíc rokov je to stále tá istá pospolitosť Slovanov a Slovákov .
My sme všetko potomkovia tých ľudí, ktorí tu predtým žili . "

V inej casti doslova nabadal, nech nanho hadzu vajicka (ja dodavam, nerobte to, prosim, v zaujme ochrany vlastneho života).

Vymena osadenstva prebehla velmi rychlo, o 'nahradnikoch' uz informuju media. Uz na prvy pohlad vyzerali dospelejsie, podobny uces, podozrivo nastajlovani.

Dezinfo o zavrazdenych mnohych Ruzoch na Kryme v 2014 po majovej demonstracii, nahnanych do domu kultúry (+-) by si tiez ziadalo vysvetlenie/vyvratenie/zdroje... Ak by aj nahodou bolo ciastocne pravdivé, nemozno nim odovodnovat vojnu, pan mierotvorca.

Viac si nepamätám a rád zabudnem, toto nie je vystupenie priemera ani podpriemerneho politika. Pod úroveň. Bodka.
Zobraziť komentár 16.11.2025 - 21:48:10
00
dozvedel som sa, ze zajtrajsi protest v Trnave organizuju matovicovci. cize radsej pojdem do BA
https://my.sme.sk/trnava/c/namestie-obsadia-17-novembra-matovicovci-vyrocie-neznej-revolucie-si-pripomenu-s-dalsimi-stranami

https://www.facebook.com/peter.bestvina/posts/pfbid02XghUBUQzVUhKfYFwYWyttQ1F98fJ55LATYkZN5FgW27pMWEBN17FM3ieTutQ97wtl
v komentaroch niekto pise, ze matovicovci ho s rezervaciou Trojicneho namestia predbehli o 3 dni
Zobraziť komentár 16.11.2025 - 21:56:05
04
este som zabudol: UV vybavili bez jeho vedomia nepriestrelnymi sklami, lebo mali take bezpecnostne informacie

a minimalne 2x spomenul, ze svieti mnoho cervenych semaforov (ako varovani) a stale 'ideme hore kopcom' a tam na vrchole sa niečo stane, no nevie co

svojim ministrom doporucuje nechodit do hromadnych akcii, zhromazdeni viac ludi

utok davu na sídlo politickej strany tiez zaznelo

(iba parafrazujem, citacia je iba to prve na zaciatku predch. prispevku - zvyšok nejdem hladat a prepisovať...stacilo raz počuť)
Zobraziť komentár 16.11.2025 - 22:00:15
00
arrow_leftMarli napísal:
Dezinfo o zavrazdenych mnohych Ruzoch na Kryme v 2014 po majovej demonstracii, nahnanych do domu kultúry (+-) by si tiez ziadalo vysvetlenie/vyvratenie/zdroje... Ak by aj nahodou bolo ciastocne pravdivé, nemozno nim odovodnovat vojnu, pan mierotvorca.

mozno myslel toto? Ale nie Dom kultury na Kryme, ale Dom odborov v Odese

https://dennikn.sk/4549262/tyzden-v-prave-rada-prochazku-majdan-myty-a-fakty/

tu je clanok odmknuty
https://www.mtbiker.sk/forum/post2102296.html#p2102296
Zobraziť komentár 16.11.2025 - 22:30:31
20
aha, dakujem, to som aj cital (a ciastocne pamatam, najma tie chyby pri vysetrovani, nezabraneni nasilia a útek jedneho z podozrivych na vychod), len mi nejak nazaplo,ze prave na toto sa odvolava
Zobraziť komentár 16.11.2025 - 23:13:58
00
Ivan Mlynár-svoje blogy píše pekne zostra :y:

https://blog.sme.sk/ivanmlynar/politika/protislovensku-curillovsku-kliku-budu-vysetrovat-ruski-bezpecnostni-experti-brutalne-ponizenie-sutaj-estoka-ficom
Zobraziť komentár 17.11.2025 - 06:58:18
07
arrow_left3jalo3 napísal:
Turbi ale úprimne, koľkí aj tu z fóra úplne chápu pohnútky ktoré viedli corsaira na ten trip? Na jednej strane mi príde ako introvert, ale prechádza cez celkom ľudnaté krajiny. Mne by to nesedelo. Postupuje celkom rýchlo, nikde sa moc nezdrží. Čí sú v tom len tie kilometre...ja fakt netuším. Obdivujem ho ako to zvláda, ale to obdivujem aj špičkových horolezcov a aj tak úplne nechápem prečo riskujú život kôli nejakej hore :)
Možno čas ukáže, prečo sa vybral na tú cestu, ale dávať ho niekomu ako príklad a miešať do toho politiku? Ja poznám príbeh o týpkovi z ameriky ktorý 27 rokov žil sám v lese. Aj jeho obdivujem, ale keby boli všetci ako on, tak svet prestane existovať :)

Ja som ho nikomu nedaval za priklad a nemiesal do toho politiku. Len som zacal rozpravat jeden pribeh. Nedopovedal som ho, ani ziadna pointa z toho nestihla vyplynut, nic. Lebo traja magori s klapkami na ociach, citajuc sracky a sialenym svetonazorom asi zistili ze pojdem “ohovarat” Cinu tak hned spochybnili uz len tu cestu samotara a basta. Pre nich to bolo vitaztvo a rychle odhalenie.
Mimochodom este pred touto konfrontaciou mi bolo povedane ze moja telka ma kameru a sleduju ma. Lebo vsetky Smart telky maju kameru. Uctivo som odpovedal ze moja telka fakt nema kameru. Bol som vysmiaty, ze som naivny ci co. :)
Zobraziť komentár 17.11.2025 - 09:20:15
011
Marek Vagovič: Fico je ako komunista Štěpán. Študenti ho poslali do minulosti (video 5 min. 10 sek.)

"Študenti z Popradu nám ukázali cestu. Odštartovali kriedovú revolúciu, teraz sme na rade my," povedal na krste knihy Generálny omyl jej autor, investigatívny novinár Marek Vagovič.

https://www.youtube.com/watch?v=0oFAgdbmgRg&t=1645s
Zobraziť komentár 17.11.2025 - 09:35:49
01
Turbi no podľa mňa si ty vyhral a oni prehrali v hybridnej a informačnej vojne.
My sme mali včera rodinnú žúrku.
Svokor - dakedy bolo lepšie. Teraz sú zakázané krivé uhorky (klamstvo, opakuje dezinformácie ako Turbiho "známi") a nútia nám elektro autá (svokor si teraz teraz kúpil úplne nové benzínové auto). Vraj by som potreboval vojenskú službu. Vravím aby ma najnižšia hlúpa tlupa šikanovala? Aby som namiesto výletov s jeho vnúčatami strácal čas a nezarábal na jeho dôchodok a na učiteľov pre deti a lekárov pre nás všetkých? Vraj aby som sa vedel správať a počúvať starších. Vravím, že chodím do Rakúska na cesťák jazdiť furt, či by bol radšej, aby ma na hranici zastrelili a jeho 3 vnúčatá prišli o otca. Ticho bol... pritom fantastický človek. Pohostenie a starostlivosť o vnúčatá, všetko tip top, veľmi radi tam chodíme. Len informačne absolútne ho internet zlomil, je stratený v tom pretlaku rôznych stránok, informácií a správ a ego mu nedovolí priznať, že modernému svetu nerozumie, resp. nevie overovať správy a fakty.
Švagor má rôzne názory (využíva všetky výhody EÚ. Všetky dovolenky do Talianska, Grécka, Chorvátska. Ale kritika nonstop iba smerom na EÚ - berú to ako príkazy a zákazy a silu a nechce žiadnu zmenu, na fica ani jediné slovo krivo nepovedal. Iba ja som sa pýtal či je spokojný, trestný zákon, konsolidácie a vraj nie) a keď nakoniec povedal, že on v ďalších voľbách bude voliť Šimečku, nech sa ukáže, tak som vlastne rád :D

Naposledy upravil Strenki dňa 17.11.2025 - 10:01:27, celkovo upravené 1 krát.

Zobraziť komentár 17.11.2025 - 09:48:04
020
Kebyze viac nastvanych volicov smerohlasackej luzy volilo ps/sas/demokratov z trucu, ako kedysi vela mozgovych atletov volilo lsns alebo uz republiku :?: tak by to bola vyhra pre Slovensko :clap:
Zobraziť komentár 17.11.2025 - 10:00:20
09
Žena mala predvčerom maturitné stretko. Prišla smutne pobavená:

Spolužiačka žije a pracuje v cudzine - Viedeň. Dobre jej je. Už jej chýbajú iba tri roky do rakúskeho dôchodku, plánuje ho žiť na Slovensku. Radosť žiť.
Reč prišla, že je tam strašne veľa Iráncov, plno ich je na uliciach, zberba jedna ... Ďalší, čo dlho žil v Bruseli, horlivo pritakáva.
Ďalšia spolužiačka, čo žije v Anglicku, hovorí: "... ja neviem, mne Iránci prídu ako veľmi milí ľudia".
Chvíľu ticho.
A potom tá Viedenčanka: "...tak teda Afgánci, všade sú, človek aby sa bál vyjsť na ulicu. "

Táto krajina je odsúdená na úpadok.
Zobraziť komentár 17.11.2025 - 10:03:44
08
Naši migranti v Rakúsku, Belgicu a UK nadávajú na migrantov :D
Len to je zaobalený rasizmus. Lebo podľa ich logiky oni môžu migrovať a vyciciavať západnú kvalitu a ekonomiku a životný štandard, ale farební nemôžu.
My nemáme až tak veľa farebných, tak tu Zlováci nenávidia bratov susedov slovanov Ukrajincov...
Zobraziť komentár 17.11.2025 - 10:33:41
015
Nie, tá v UK nenadávala, naopak, má ich za milých ľudí, zastávala sa ich.
Zobraziť komentár 17.11.2025 - 10:36:27
23
Aspoň niekto. Len sa bojím, že jedna lastovička leto nerobí...
Ja mám bývalého kamaráta. Migrant, priženil sa do Poľska. Vojna odkryla jeho rasizmus a milovníctvo k putlerovi. Už som o ňom písal. Latentný homo/bisexuál(vždy keď si vypil, tak chcel chlapov bozkávať a chytať ich za rozkrok), nenávidí LGBTI "ideológiu". Nenávidí migrantov v UK. Iný kamoš, čo žije 25 rokov v Oxforde potvrdil, že pochody robia hlavne nízka vrstva (niečo ako naši brav za brava, voliči republiky). Tak ten z Poľska napísal, že ten v Oxforde ničomu nerozumie a hotovo a migrantov treba "riešiť". Ešte nemá odvahu ich strieľať ani posielať do plynu.
Ženina známa, odišla žiť do Francúzska. Už sa mi ozvala na FB, keď som kritizoval náckov, čo si kupujú indické jedlo od migrantov, proti ktorým pochodujú. Vraj pochody proti migrantom nie je rasizmus, iba si ľudia bránia svoje. Ona sama je migrantka, tak som jej napísal, nech dočká dňa, keď ju Francúzi začnú posielať naspäť domov na Slovensko, keďže sa tam nenarodila. Zostalo ticho

Naposledy upravil Strenki dňa 17.11.2025 - 10:49:18, celkovo upravené 2 krát.

Zobraziť komentár 17.11.2025 - 10:43:44
08

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up