Tak som to dneska šla nahodiť, ale prišla som na trouble, že mi koleso nedočiahne na magnetickú brzdu. pravdepodobne som tam niečo zle zložila, ale teraz zas začínam makať, takže to asi opravím až neskôr :/ To je tak, keď niekto niečo skladá bez rozmýšľania, len aby bolo čo najrýchlejšie.
Muj pjekny Jo ja vim... lenze som priblizila a akosi to uz dale nedocaaahne. Mozno to pujde i dale(uz som mala pocit totiz, ze to nestupa), ale ted sa s tym nemam cas hrajkat.
Prišla som na to, kde bol problém. Ono ja som to nesledovala keď som tým koliečkom krútila a ako som to krútila, až som to vykrútila z toho kladivka či čo to je... Teraz som si to už všimla, avšak som prišla na problém iný a to ten, že môj plášť na jednom mieste prileha až príliš a na inom mieste neprlieha takmer vôbec. Osmičku nemám, lebo na konci leta som dala centrovať kolesá a odvtedy som vonku na biku nebola, lebo na to nebol čas a ani podmienky(z mojej strany). Neviete čo s tým, keď je ten plášť čapatý? Je to vidno tak trochu aj opticky. Duša je nafúkaná naplno, ale aj tak ten plášť ostáva v takom tvare...
Prišla som na to, kde bol problém. Ono ja som to nesledovala keď som tým koliečkom krútila a ako som to krútila, až som to vykrútila z toho kladivka či čo to je... Teraz som si to už všimla, avšak som prišla na problém iný a to ten, že môj plášť na jednom mieste prileha až príliš a na inom mieste neprlieha takmer vôbec. Osmičku nemám, lebo na konci leta som dala centrovať kolesá a odvtedy som vonku na biku nebola, lebo na to nebol čas a ani podmienky(z mojej strany). Neviete čo s tým, keď je ten plášť čapatý? Je to vidno tak trochu aj opticky. Duša je nafúkaná naplno, ale aj tak ten plášť ostáva v takom tvare...
daj sem foto toto je snad nemozne jake ty s tym mas problemy.
Sak nech ti s tym dojde tvoj fešák pomoct.Nac ho mas.
check this: http://uloz.to/870208/PA221313.AVI
je to tam malo vidieť ale aj tak...Keby sa mi nevbije foťák, bolo by to lepšie. trvalo to tak dlho kvôli môjmu smiešnemu uploadu.
ak by to bolo zlým nasadením plášťa, tak by to vyriešilo vyfúkanie duše a prejdenie plášťa(neviem to popísať, frajer mi to kázal urobit) ale ani to nepomôhlo...Alebo sa mýlim?
Hmm, zaujimave. Nabuduce by sa siklo pouzit nieco ako stabilizaciu obrazu, tj. pevnejsie drzat fotak. Ale ak nie som az taky slepy, tak sa mi zda, ze rafik sa nepohyboval tolko co plast. Podla mna je chyba v nasadeni plasta, resp. duse. Nemas tam niekde zalepeny defekt a nevytrca prilis lepka nad povrch duse? Ja by som zhodil plast a vyhodil aj dusu, nahodil to znovu, jemne prifukal dusu, pohral sa s plastom, nech sadne a dofukal.
jj. stabilizácia obrazu by bola fajn, ale zle sa mi čupelo a zároveň točilo kolesom(pedálom)... spravím, dám potom vedieť.
Bikovala by som aj vonku, lenže nemám až toľko času dotrepať sa na Železnú a tak(veď denne len v MHD strávim minimálne dve hodiny a do školy na biku nepripadá v úvahu, pripočítajte si 6-8vyuč.hodín a ešte čas na učenie a priateľa, pár hodín spánku, psa a jedenie a je deň v čudu). denne mám maximálne hodinku času pre seba a niekedy ju len tak premárnim za čo sa už sama na seba hnevám.
Keď budem mať chvíľku času, urobím to...
[OT]Uz som to dnes tusim pisal svejk-ovi, je to o prioritach, hehe (sorry Turbi, hehe). A nechapem, naco sa musis trepat na priblblu Zeleznu, ked mas paradny kopec, Devinsku kobylu, kusok od domu? Tam sa da behat a trenovat do aleluja. Trebars okolo vodarne a zlabom, po zelenej na vrchol kobyly, potom napr. k SALES-u, kolecko popod kobylu a spat. To mas raz-dva.[/OT]
OT: No veď práve, že je to raz dva a pre mňa je to už nuda, lebo to tam mám všetko už aj 100x prebehnuté(od malička sme tade chodili na bikoch aj s rodičmi). A ešte min.týždeň či kedy tie mŕtvoly...no zbohom Potom budete len počuť v správach, že našli zdochlinu dva týždne v rozklade Podstatné je teraz si nájsť aspoň chvíľku na to, aby som mohla niečo urobiť...Koniec ot.
OT po druhe: Sorry, ale nemyslim, ze tam mas vsetko pobehane. No nevylucujem. Ja tam jazdim vcelku aktivne, ked nemam cas ist dalej a stale nemam vsetky cesty pojazdene. Len nedavno som si rozsiril trasu o nove chodnicky. Dokaz namiesto slubov v prilohe.
Ja pouzivam Elite Fluid a som s nim nadmieru spokojny. Je tichy, bez magnetickej brzdy ... zataz sa meni klasickym prehadzovanim, ako by si jazdil vonku ...
Priatelia, som clovek tesne pred patdesiatkou a cyklistiku milujem. Tak som sa rozhodol, ze si kupim na zimu trenazer. Nemam s tym ale ani najmensiu skusenost. Preluskal som si toto forum a snad som si nieco vzal z toho k srdcu. Z toho vsetkeho mi vychadza asi toto: Tacx Sirius Soft Gel T1435. Dost sa obavam, aby som nebol sklamany. Vystrasil ma hlavne hluk a gumeny prach. Da sa tomu nejakym normalnym sposobom zabranit? Hluk asi trochu obmedzi podlozka (karimatka), ale co s tym prachom? Rad by som pouzival svoj normalny bicykel, ale ten ma dost robustny MTB plast. Ma zmysel nahadit ine koleso s hladkym dezenom? Aby som pravdu povedal, tak ani neviem, ci taky plast existuje.
Vrcim na trenageri treti den aj prave teraz...bez frflania doma a sesudov tak asi pohoda...podlozku mam tu orginal tacx proste sa to stale velmi oplatilo a co guma hod do guglu Continemal Hometrainer nezaznamenal som ziadny prach.
Pozeral som ten plast Continemal Hometrainer, no to vyzera byt na Galusku. Mna zaujima skor plast na normalny 26´´ MTB bicykel. No v kazdom pripade som tam nasiel aj pomerne hladky plast na MTB, ale ci to je to ONO veru neviem.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
btw:potesim ta funguje to aj na 26" kolesa takze sa neboj nebudes to muset vracat.
daj sem foto toto je snad nemozne jake ty s tym mas problemy.
Sak nech ti s tym dojde tvoj fešák pomoct.Nac ho mas.
http://uloz.to/870208/PA221313.AVI
je to tam malo vidieť ale aj tak...Keby sa mi nevbije foťák, bolo by to lepšie. trvalo to tak dlho kvôli môjmu smiešnemu uploadu.
ak by to bolo zlým nasadením plášťa, tak by to vyriešilo vyfúkanie duše a prejdenie plášťa(neviem to popísať, frajer mi to kázal urobit) ale ani to nepomôhlo...Alebo sa mýlim?
PS: Zahod trenazer a bikuj vonku.
Bikovala by som aj vonku, lenže nemám až toľko času dotrepať sa na Železnú a tak(veď denne len v MHD strávim minimálne dve hodiny a do školy na biku nepripadá v úvahu, pripočítajte si 6-8vyuč.hodín a ešte čas na učenie a priateľa, pár hodín spánku, psa a jedenie a je deň v čudu). denne mám maximálne hodinku času pre seba a niekedy ju len tak premárnim za čo sa už sama na seba hnevám.
Keď budem mať chvíľku času, urobím to...