Lokalizácia
Formulár sa odosiela
XT+XC717 vs Crossride 08 UB v
XT+XC717 59% [ 41 ]
Crossride 08 UB 41% [ 28 ]
Celkový počet hlasov : 69
vidno ze sa prihlasil obchodnik ktory ma potrebu sa zbavit toho co ma na sklade :)))

Tohle není pravda, můj jedinej skutečnej problém je teď napsat seminárky do školy, pletení kol mě naopak o toho odvádí...

vidim ze si zvladol kliknut linku na moj bike takze si si urcite vedomy toho ze LP Zesty nie je zrovna ortodoxne XC chrtitko a tie syncrosacke rafky tiez zrovna do tejto triedy nespadaju.

Tohle pravda je...

anyway ked uz pises o tom ze nie su zrovna super kvalitne - zatial vydrzali viac ako 4.2 od dt na predchadzajucom biku takze nemam najmensi dovod s tebou zdielat tvoj urcite nezaujaty nazor 8)

Vycházím z toho, že mi dva praskly, už jen když jsem je naplétal... Tedy abych byl přesný, vytrhlo se několik kalíšků a
rozhodně to nebylo tím, že jsem dráty přetáhnul :-)

cital som, chapem ... ale nejake aspon reklamne referencie, skusenosti z inymi porovnatelnymi vyrobkami alexrims ... etc ;-]

Alex jsou IMHO jedny z nejběžnějích OEM ráfků. Jediná reklamace, na kterou si u ALEXU vzpomínám byl týpek co mu kolo uletělo na dálnici ze střechy a měl "trošku ohnutý ráfky"...
Zobraziť komentár 02.12.2008 - 13:20:23
00
Hlavne by bolo zlé aby sa tu poprípade začalo hovoriť o Alex rims ako o druhotriednych sračkách. Áno nie sú síce extra značkové /a teda nevhodné na naše zhýčkané a miestami kurevsky drahé bicykle/ ale sú to vo všeobecnosti dobre spracované, seriózne ráfiky vo veľmi dobrom pomere cena-výkon.
Zobraziť komentár 02.12.2008 - 13:27:01
00
hmm k tomu turbimu ... mal som tieto alexi volakedy na starom bajku a vydrzali roky dokonca nebolo treba ani extra casto centrovat ... no ale teraz ked mam crossridy tak as tu kazdy tvari ze to co za makke a zle kolesa a tak podobne ;-]
Zobraziť komentár 02.12.2008 - 13:33:35
00
Tohle pravda je...

a preco mas teda potrebu porovnavat rozdielne triedy rafkov?

kupovat si 400g rafky v XC Racing triede - hold kazdy ma svoje preferencie...
Zobraziť komentár 02.12.2008 - 13:41:54
00
Suhlas s Turbim a hnojom. Zabudnite na nedoveru voci tomu, co nejazdi 90% ludi. Vobec to totiz neznamena, ze to musi byt horsej kvality. Rozdiel je len v marketingu a image-i. Pomaly sa to tu zase zvrhne k takej predpojatosti a neopodstatnenym obavam z niektorych znaciek ako pri Meride v minulosti...
Zobraziť komentár 02.12.2008 - 13:45:48
00
a preco mas teda potrebu porovnavat rozdielne triedy rafkov?

kupovat si 400g rafky v XC Racing triede - hold kazdy ma svoje preferencie...

No dobře, byla to chyba....

Suhlas s Turbim a hnojom. Zabudnite na nedoveru voci tomu, co nejazdi 90% ludi. Vobec to totiz neznamena, ze to musi byt horsej kvality. Rozdiel je len v marketingu a image-i. Pomaly sa to tu zase zvrhne k takej predpojatosti a neopodstatnenym obavam z niektorych znaciek ako pri Meride v minulosti...

Jesus saves ! :-) Velmi rozumný příspěvek :idea:
Zobraziť komentár 02.12.2008 - 13:47:23
00

tak to som v peknej prdeli...nakolko mam meridovy ram a ar rafiky :-)
jedine, co sa mi v poslednom case stalo boli caste snake bite-y...(podotykam, ze nie na kolese, kt. je obute do continental vapor...len aby som aj nadviazal na inu temu)...pravdepodobne to vsak je moja chyba, ked z troch poslednych SB, boli dva na rovnakom mieste (v lese, nie na kolese)...pisem to len preto, ze na tych nalepkach (ktore som mimochodom dal dole) bolo napisane: antisnakebite
Zobraziť komentár 02.12.2008 - 14:00:16
00
Ja mam 2 roky ZTR NoTubes Olympic, spice DT Revolution, niple DT alu /na vyziadanie cervene/ a som velmi spokojna a pritom vazim dost! 8) Raz som znicila jeden nipel, no bolo to mechnicke porusenie z mojej strany :?
No je zaujimave sledovat tuto debatu.. nachadzam inspiraciu na nove kolesa /iny bike/.
Zobraziť komentár 02.12.2008 - 14:20:30
00
ja by som to s tymi XCR100 rafkami riskol (len s inymi nabojmi a ciernym povrchom), teraz mam DP17 a akurat pred tyzdnom som robil mensiu udrzbu bajku a az som sa cudoval ze tym rafkom po sezone absolutne nic nieje, myslel som ze ich dam minimalne vycentrovat ale v podstate nebolo co a to som im daval pri mojich 90kg pekne na prdel
Zobraziť komentár 02.12.2008 - 14:25:18
00
Ja mam 2 roky ZTR NoTubes Olympic, spice DT Revolution, niple DT alu /na vyziadanie cervene/

strieborne by tolko urcite nevydrzali :mrgreen:
Zobraziť komentár 02.12.2008 - 14:28:37
00
normalne mi teraz odlahlo ze som si vzala cervene :)
Zobraziť komentár 02.12.2008 - 14:32:23
00
tak to som v peknej prdeli...nakolko mam meridovy ram a ar rafiky :-)

Teda fuj. Tak to by som s Tebou ani na vyjazd nesiel. Urcite by sa Ti zlomili kolesa aj ram na prvej 5 cm hlbokej preliacine na asfaltke. :lol:
Zobraziť komentár 02.12.2008 - 14:35:46
00
:idea: takze preto sa 95% casu bicyklujem sam...a ja ze smrdim...
no musim to prehodnotit... :mrgreen:
Zobraziť komentár 02.12.2008 - 16:14:49
00
Jezus na maridake nesahať :wink:
dotm tak to si teda v riadnej :mrgreen:
hnoj tie ráfiky som nejazdil a ani nebudem radšej zvolím značku zvučnejšieho mena a toto čo si pisal "koneckonců ráfek který má 400g za 900Kč je cenově skutečně nepřekonatelný." MAVIC XC 717 čierny 1200,-Sk je o niečo tahší ale to je kus od kusu a pochybujem ža tie Alex budú mať 400g typnem si že troška viac
Zobraziť komentár 02.12.2008 - 18:51:30
00
dokonca XC 717 disc píšu 395g.

http://www.netbike.cz/select_det.php?id_vyrobek=458&sada=1&str=3&skupina_back=134&klic=&kod=&od=0&do=100000&razeni=Nazev&rozsah=&parents=-1,134
Zobraziť komentár 02.12.2008 - 19:33:28
00
keyboard_arrow_up