Chlapci, sme na MTBikerovi, tak sem nepíšte cesťáci, to je dúfam jasné...je to trochu skreslené, tak pište aj odkiaľ kam... je iné prejsť z BA do NR ako z PD do Hornej Maríkovej (vzdialenosť cca rovnaká, ale profil trasy "trochu" iný )
Keby len tri sory ešte raz som to pozrel na mape bolo to 1560 m
(300>580>460>1100>700>860>650>1050>310>350>280>320)
Bez tých posledných prciek len cca 1500... takže sory za 150 metrove nadsadenie
Ja tohto roku zatial najviac 75 km (Presov - Makovica - Presov), ale sobotu ak vsetko vyjde ako ma, tak sa hadam podari aj dlhsia trasa, kedze SCK Saris organizuje akciu Ruzin a chata Lajoska (co by malo byt 120 km trasa pre horske biky). Tymto ste sucasne vsetci z blizkeho (aj sirsieho) okolia pozvani (nech na tej trase neumieram sam)
toho roku najviac okolo polany :bb-lubietova-chata pod hrbom-tri vody-hroncek -sihla-lom nad rim.-hrinova-skliarovo-vodopad bystrô-detva-ocova-dolna,horna micina-bb.spolu 145km.
No ja som dal tento rok konecne cez 100km/den. Bolo to okolo martiniek tusim 113km ale dost z toho bolo po ceste. A katko prosim bez pripomienok, bol som rad ze som to presiel
včera 120 km KE-Jahodna-Lajoška-Kojšovka-Gelnica-Tatarkov kríž-Plejsy-Krompachy-Margecany-Lodiny-Kysak-Ke
prevyšenie 2179 metrov. čisty čas na bajku 8:12:45 s priemernou rýchlosťou 14,6 km/h
maximalne však pred par rokmi na mtb bajku KE-Širava-tam motanica-Ke
všetko po ceste 220 km
na to umrtvenie si uz ani nespominam
ale po ceste sme mali nejaky ten defekt aj pady s nasledkom rovnania patky prehadzovacky 2 ks ale zvladli sme to aj ked do kempu sme dosli za sumraku
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Co je na tom? Celkove prevysenie - vysiel 3 kopce a ma 1700.
(300>580>460>1100>700>860>650>1050>310>350>280>320)
Bez tých posledných prciek len cca 1500... takže sory za 150 metrove nadsadenie
Svaty jur - Maly javornik - Biely kriz - Borinka - po cervenej znacke - Pajstun - Kozlisko - zjazd po zltej znacke - Draci hradok - Kosarisko - po cervenej znacke - Kozlisko - Pajstun - zjazd po cervenej znacke - Borinka - Draci hradok - po zltej znacke - Kozlisko - Pajstun - zjazd po cervenej znacke - Borinka - Marianka - po modrej znacke - Maly slavin - po zltej znacke - Panova luka - po modrej znacke - Bystricke - doprava po zltej znacke - Biely kriz - po cervenej znacke - Baba - Cmelok - sedlo Javorina - doprava po zltej znacke - Rybnicek - Zumberg - po zelenej znacke - Velka homola - zjazd po zelenej znacke - Vapenka - Zbojnicke - Cermak - po cervenej znacke - popod Skalnatu - Rybnicek - Pezinok
Zdar!
MTB 248 km Prešov - Satu Mare (rumunsko) r.2001 boli sme štyria
tema je predsa: Koľko najviac km ste spravili za deň?
prevyšenie 2179 metrov. čisty čas na bajku 8:12:45 s priemernou rýchlosťou 14,6 km/h
maximalne však pred par rokmi na mtb bajku KE-Širava-tam motanica-Ke
všetko po ceste 220 km
tak to vsetka cest . inak to ako dlho ste sedeli na biku? ja tipujem tak 17-19 hod
to ste museli mat okrem ineho lokalne umrtvenie na prdeli
ale po ceste sme mali nejaky ten defekt aj pady s nasledkom rovnania patky prehadzovacky 2 ks