mohol by mi niekto napisat strucnu charakteristiku vidly rst gila tnl ...chystam sa ju kupit.... konkretne ci sa hodi na jazdu po lesnych cestach a na nejaky ten zjazd... ziadny extrem...som tak trocha amater.... intenzivnejsie jazdim iba asi rok a pol ale .... vopred dik
vyries to znackou Marcocchi a bude, alebo Rock Shox, alebo jak sa to pise....
Podla mna ked ides kupovat novy bike okolo 15 000 sk(typujem), tak si myslim ze je jedno aku vidlu tam budes mat, lebo urcite to nebude nic extra, ci uz tam bude rock shox, rst, alebo suntour.
Podla mna ked ides kupovat novy bike okolo 15 000 sk(typujem), tak si myslim ze je jedno aku vidlu tam budes mat, lebo urcite to nebude nic extra, ci uz tam bude rock shox, rst, alebo suntour.
No ja mam tiez momentalne RST gila AET,mam na nej Hayes HMX-1 a presne jak hovori petkoo, v zime tuha(proste jak pevna vidla), a treba ju strasne casto rozoberat a udrziavat aby mala ako-taky chod...
Ja ju jazdim tiez uz 2. rok tusim, a v lete chcem kupit nieco poriadnejsie, asi nieco od manitou (splice). Takze asi tolko k gile...
ved čo si nepozrieš na začiatok za 12tisíc niečo jazdené a bude to asi o 2triedy vyššie. Ja na tvojom mieste by som nové nekupoval a to už vôbec nie za 12. Lebo to kúpiš fakt strašný črep....
Kazdy ti tu radi ze aby si RST nekupoval a ze je tuha v zime, namiesto toho aby sa ta spytali, aky je v tej RSTcke typ pruzenia, ci je to ELASTOMER alebo pruzina.
A bacha na Suntour, tie starsie modely sú podobnej kvality ako RST.
Jednoducho kupit jazdeny bike sa oplati - najma ak je to prvy bike. To co sa da kupit v obchode je dost hroza, vyrobcovia setria kde sa da. Akurat je nutne vediet co am zmysel kupit a co nie a s tym ti pomoze skuseny kamos alebo forum