je tu nejaky biker z Dlhych dielov, ktory jazdi aj cez tyzden ?
pred nedavnom som sa sem prestahoval a uz som pochodil vsetky chodnicky, aspon mam ten pocit, tak mozno by mi niekto mohol rozsirit obzory...
Mne sa to zdá skoro, veď ešte nie je tma. Predsa o tom je nočný výjazd, ísť po tme nie.
Ale ako pozerám na radarovú mapu na shmu, tak sa sem blížia nejaké zrážky a ja v daždi a v mokrom lese nejazdím, takže osobne by som radšej nešiel. Budú aj krajšie dni.
Čo na to tmax?
Niečo sa zo západu asi blíži, vidím to z okna spoza QGis-u. O tie 2,5h je to dosť neisté, tak bude rozumnejšie dnešok zrušiť. I keď osobne pokiaľ nezačne pršať, šiel by som. Aj tak som mal v pláne vyraziť o cca hodinku skôr štýlom "ťapi-ťap".
Nakoniec podľa očakávania nepršalo (vydal som sa cca hodinku po daždíku), v lese bolo čerstvo, skoro sucho, počkal som si necelú hodinku na západ slnka na vrchole a spustil sa domov. Bolo super.
Nakoniec podľa očakávania nepršalo (vydal som sa cca hodinku po daždíku), v lese bolo čerstvo, skoro sucho, počkal som si necelú hodinku na západ slnka na vrchole a spustil sa domov. Bolo super.
Správne, že si išiel. Aj keď podľa aktuálnej situácie pršať mohlo dosť výrazne, lenže sa to pri príchode na hranice nejak rozptýlilo Ja idem radšej teraz von, nech je istota, že bude pekne
Caute, na vyjazdy (ci uz nocne alebo denne) sa tiez rad pridam, byvam na konci dubravky. Hodil som vlakno do sledovanych tak hadam budem mat prehlad ked budete nieco chystat
Dnes som stratil gpsko Garmin Edge 705 niekde medzi Devínskou Kobylou a zjazdom po zelenej smerom na Devínsku Novú Ves, kde sa napája zelená na cestu, ktorá ide okolo Kobyly.
Ak ho niekto náhodou nájde je moje.
Síce neviem kde presne je miesto "medzi Devínskou Kobylou a zjazdom po zelenej smerom na Devínsku Novú Ves" ale asi to malo byť pod vrcholom na zelenej? Som si to tam dnes obzeral, obidve strany chodníka, reku ti pomôžem a nič som nenašiel Asi to je už neskoro, ale keby to bolo niekde pod listami, v tráve, tak možno... Či už si to gps našiel sám?
Plus fotka spadnutého stromu tesne pod vrcholom Kobyly na červenej smer dole do Devínskej. Obchádzka je už zreteľná.
Dík za snahu.
Hore na Kobyle som ho ešte mal (hore pri betónovej ohrade)
Potom som išiel dole chodníkom po zelenej (spočiatku s červenou).
Chodník sa napája na poľnú cestu ktorá ide okolo Kobyly smerom na Dúbravskú hlavicu. Tam už na biku gpsko chýbalo.
(je to úsek asi 0,9 km dlhý)
Aké bolo moje prekvapenie keď som dnes na vrstevnicovej lesnej ceste nad Devínskou zbadal tento vrak. Dlhšie som tade nešiel tak neviem ako dlho to tam je. Škoda, že si z lesa robia nejakí smradi vrakovisko
Je to už tretí vrak čo sem niekto dotrepal, predchádzajúce boli odpratané, či bude aj tento, uvidíme...
Takže sa s ním už aj niekto hral...
Okolo je dosť úlomkov skla, plus natočené auto do cesty, super na nočný výjazd. Nakopať tých smradov, čo to tam doviezli a dať im ten vrak po kúskoch zožrať.
PS:milsu skús zmenšovať veľkosť fotiek, 1,7MB je dosť
zajtra sa mozno bude konat s mojou ucastou dake (aj bezo mna moze byt) pojazdenie po kobyle cca 1200 na dlhacoch v pohodovom tempe km netusim nezabudnite posuva sa
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ale ako pozerám na radarovú mapu na shmu, tak sa sem blížia nejaké zrážky a ja v daždi a v mokrom lese nejazdím, takže osobne by som radšej nešiel. Budú aj krajšie dni.
Čo na to tmax?
Tak teda na regulárny nočný výjazd radšej niekedy inokedy.
PS: Ja sa strašne bojím dažďa, keď som na biku
Ak ho niekto náhodou nájde je moje.
Plus fotka spadnutého stromu tesne pod vrcholom Kobyly na červenej smer dole do Devínskej. Obchádzka je už zreteľná.
Hore na Kobyle som ho ešte mal (hore pri betónovej ohrade)
Potom som išiel dole chodníkom po zelenej (spočiatku s červenou).
Chodník sa napája na poľnú cestu ktorá ide okolo Kobyly smerom na Dúbravskú hlavicu. Tam už na biku gpsko chýbalo.
(je to úsek asi 0,9 km dlhý)
Je to už tretí vrak čo sem niekto dotrepal, predchádzajúce boli odpratané, či bude aj tento, uvidíme...
Foto je dnes z večera.
Okolo je dosť úlomkov skla, plus natočené auto do cesty, super na nočný výjazd. Nakopať tých smradov, čo to tam doviezli a dať im ten vrak po kúskoch zožrať.
PS:milsu skús zmenšovať veľkosť fotiek, 1,7MB je dosť