Kategórie
Bike-techGaléria našich bajkov # MTB # horský bicykel # výmena dielov # upgrade # skúsenosti # diskusia # technické otázky
-19% GHOST Kato Advanced 29 bicykel, black/orange matt, poškodený lak
799 €
-19%
MOC 989 €
-15% BMC Twostroke AL ONE 29 bicykel, poison green/black
1 099 €
-15%
MOC 2 099 €
-16% CTM CHARISMA 6.0 27.5 dámsky bicykel, matná čierna/staroružová perleť
649 €
-16%
MOC 999 €
Výpredaj -40% Superior XC889 29 dámsky bicykel, gloss white metallic/copper
719 €
-40%
MOC 1 199 €
Novinka CTM RAMBLER 3.0 29 bicykel, matná sivomodrá/lesklá čierna
649 €
MOC 769 €
Výpredaj savings GT Avalanche 27.5 microSHIFT bicykel, sport blue
579 €
savings
MOC 929 €
Akcia GHOST LANAO Universal 27.5 dámsky bicykel, pearl mint/metallic azure matt
od 749 €
MOC 899 €
-30% Rocky Mountain Instinct Carbon 50 Tour C1 29 bicykel, modrá/oranžová
4 299 €
-30%
MOC 6 100 €
Akcia -19% Orbea OIZ M-PRO 29 bicykel, svetlofialová/čierna
od 5 099 €
-19%
MOC 6 899 €
-20% Rocky Mountain Instinct C50 TOUR C1 29 bicykel, zlatá/červená
3 999 €
-20%
MOC 5 600 €
Výpredaj -12% Cannondale Scalpel Carbon SE 2 29 bicykel, fluo žltá
3 549 €
-12%
MOC 5 099 €
Akcia -23% Rock Machine Blizzard 90-297 RZ bicykel, strieborná/čierna/zelená
od 2 949 €
-23%
MOC 4 299 €
Novinka -29% Rock Machine Whizz FS II 50 29/27.5 bicykel, matte deep ocean blue
od 2 099,90 €
-29%
MOC 3 099 €
Výpredaj -16% Giant Anthem Advanced Pro 29 1 bicykel, chameleon saturn
5 399 €
-16%
MOC 7 499 €
Výpredaj -12% Cannondale Scalpel Carbon 4 29 bicykel, jungle green
3 499 €
-12%
MOC 4 849 €
a k téme: Pekná rodinka
a ešte k tomu zimáku pri stene - veď takáto zima
Vcerajsia bizuteria nahodena
Kde ty mas chlape ,,hranice"?
Aj ta je mozne pri vyjazde s tou nadherou v kosickom ,,teritoriu" stretnut?
Tiez by som "TO" rad videl nekdy.
Ad Tmax: Ht2 kluky maju dost blbu linku na tvoj 2x9 setup. ja som to jazdil na 4kante alebo isis kde pre 2 tac s velkym na hornej pozicii sa davala 108 osa oproti 113ke ktora robila 47,5mm, cize realne pre tvoju kombinaciu potrebujes 45mm vs 50 co mas.
Ja som to potom riesil tak ze som si dal spravit 40/26 s tym ze velka sla na strednu poziciu pri 113ke oske s tym ze velka obsluzi vsetky prevody a mala je na tie posledne dorazacie. Funguje to uspesne asi10rokov.
ved je to len par cervenych srobikov
mam iba tento jeden invalidny bajk, nic viac
P.S. Jedine co ja fakt nemusim su tie Middleburn kluky kvoli ich tvarovaniu, ale to je vec vkusu. Mne by sa tam viac pacili FSA Afteburner ktore neprezieravo a neladiaco k svojmu bajku nahodil Iceman.
v lete snad obzriem nazivo zrejme este viac tuneneho nabliskanca ako je teraz
Ja som to potom riesil tak ze som si dal spravit 40/26 s tym ze velka sla na strednu poziciu pri 113ke oske s tym ze velka obsluzi vsetky prevody a mala je na tie posledne dorazacie. Funguje to uspesne asi10rokov.
To som zistil aj ja, preto na jednotke mám 2-pílu urobenú normálne (veľká nastred, malá štandardne). No na dvojke mám takéto riešenie z finančných dôvodov, využívam, čo mám doma. Čiže len malá dopreč a je to. No poriešil som to čiastočne, ako som mal v pláne - pravá podložka z misky pá-pá a už je to skoro dobré.
Povodne som tam mal FSA kluky cierne, potom som ich prebrusil na strieborne, a potom som zacal pisat s Kubadom
tak este jedna fotka, mala geneza zhora-dole, z lava do prava
Tu by som mal otazku: Obcas ma prepadne myslienka (zatial jej odolavam), ze by som vymenil za velku pilu rockring (a namiesto 32 dal 36). Neviem si pomoct, ale ked som skusal silovo sliapat (imitovat sprint) na strednej pile a 11/12 zuboch na kazete, vobec sa mi nezdalo, zeby sa to tym prevodom pacilo. Bola by tu nejaka jednoducha moznost upravit retazovu linku? Na strednej pile a zadnom 34z kolecku problem nieje, taze posunutim malej pily (rozumej pavuk/kluka) smerom von od ramu problem nevidim...Hmm?
Ja to tak mam na Reignovi. Strata najtazsieho prevodu, a horsie odstupnovanie. V zasade, podla manualu Shimano mas na strednej zakazane najlahsi a najtazsi prevod, ale v reale ten najtazsi aj tak snad nebudes silovo slapat, skor len dolekopcom.
de1mos:
mam osku octalink, myslim, ze 113mm a dal som si na bike napinak na dvojplacku + rokac...napinak je pod miskou a teda nastava otazka: potrebujem kratsiu alebo dlhsiu osku, aby som mal povodnu retazovu linku? dakovala
Zvacsa je posun retazovej linky o 2mm poznat, ale pokial ti to staci tak jazdi, aj tak s tym nic nenarobis okrem vymeny kluk s oskou resp. odstranenia napinaca