Nazdar borci,
rád by som sa pozrel na hrebeň NT, viem o pololegalite tejto akcie ale túžba prejsť si to je silnejšia ako morálne zábrany Rád by som išiel zo Šumiaca na Kráľovku a odtiaľ až na Donovaly. Veľmi by som uvítal postrehy ako to vyzerá s prejazdnosťou jednotlivých úsekov (hlavne Ramža - Čertovica a Štefánička - Ďumbier), či existujú nejaké obchádzky po zvážniciach alebo treba niesť. Kľudne aj PM. Ďakujem.
Rozdiel tam je, ale nechapem ho Cyklista sa vozi priamo po pode NP .. Ked napadne snehu, tak ta poda je pokryta masou snehu a lyziar jazdi na snehu a nie priamo na pode
Bol som z VS na brigade na Deresoch na Chopku a robili sme tam ten kamenny chodnik na hrebeni. Osobne si myslim, ze tam bike nepatri. Je to tam velmi nachylne na eroziu. Chodniky sa budovali, pretoze aj pesi turisti vytvarali na hrebeni erozne jazvy. Az ti tam da nejaky turista alebo strazca parku cez hubu, tak sa mu velmi cudovat nebudem, pretoze na bike je dost inych vhodnych lokalit.
hehe my sme sa min rok a boli sme az traja ,inak dnes som dal chopok celkom sportovy vykon ,dojdi dakedy cez vikend ked tadial nebudu chodit nakladiaky ....a bude pekne pocasie
..to si pis, ze na Chopok este tento rok zavitam. Taku tutovku si predsa nenecham ujst. Ale bude to asi az po casovke na Smrekovicu, aby som sa nahodou nepresilil ako pred duatlonom....lebo predpokladam, ze sa nejadne o typicke pohodove zvaznicove stupanie. Neodmeral si presnu vzdialenost tej trate z Kolieska alebo z Rovnej hole?
ee ale ti poviem ze od kosodreviny to len zacina to stupanie , hlavne su tam take rozryte useky (doslova nespevnene) ktore ustreluju pod kolesom a chce to budto brutalnu silu alebo lepsie manevre pomedzi kamene a piesok inak od istej nadmorskej vysky sa mi normalne zacala krutit hlava a bol som jak opity
ked ja nepoznam tie nazvy, som sice odtial ale toto bol prvy (very first) vyslap na tu stranu tatier ak teda neratam jeden uz davnejsie s lumpim , takto by som to opisal, ked sa to zacalo lamat tak mi skrizili cestu downhillisti a to boli niekde na zaciatku ich trate .....
Takže z cyklovýjazdom v N.T. som nadmieru spokojný. Duracer mal trocha problém ohľadom počasia no podarilo sa nám ho uzemniť a myslím že bol aj on prekvapivo spokojný .Vychitali sme bezvetrie , strednú viditeľnosť,ideálnu teplotu - akurát len to chýbalo...
Samotné šlapanie do výšky 2000mnm sme si plne vychutnávali a nadol to bola lahôdka.
vcera sme nepanovane supli chopok,start z demanovej asfaltkou po jaskynu,odtial po modrej na bielu put a hore po autostade, slniecko po lukovu, potom sa zatiahlo, prisiel fucak..na vrchu to bol boj z vetrom a hmlou.. cely mokry sme dorazili po 2h na kamenku, tam plnka, ale nakoniec sme zbodli aj poriadnu buchtu cajik a hura dolu...zjazd paradny.. hore nas obcas narazovy vietor zhazdoval z biku ale nzsie uz pohoda.. dolu ku grandu a okolo jazierka na modru peknym zjazdom po sutroch do doliny
fotka len jedina,, fotak som zabudol v aute
to stavenisko hore ani nebudem komentovat, cele je to tam roz...ane
Michal aj ja som trocha povozil v okoli chopka :) niekedy si človek povie že to nedá ani keby sa... no ked vydýchaš pred kopcom cvakneš tretry tak ono to predsa len ide !
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Oplatí sa aj texty dole preštudovať. Chlapík do toho aj trochu vidí.
Samotné šlapanie do výšky 2000mnm sme si plne
fotka len jedina,, fotak som zabudol v aute
to stavenisko hore ani nebudem komentovat, cele je to tam roz...ane