Kategórie
Bike-techGaléria našich bajkov # MTB # horský bicykel # výmena dielov # upgrade # skúsenosti # diskusia # technické otázky
-15% BMC Twostroke AL ONE 29 bicykel, poison green/black
1 099 €
-15%
MOC 2 099 €
-15% Mondraker Chrono DC 29 bicykel, graphite/desert grey/orange
1 099 €
-15%
MOC 1 849 €
Výpredaj savings GT Avalanche 27.5 microSHIFT bicykel, sport blue
579 €
savings
MOC 929 €
Akcia GHOST Lanao EQ 27.5 dámsky bicykel, pearl red gloss/pearl purple matt
od 739 €
MOC 869 €
Výpredaj -26% Orbea OIZ H10 29 bicykel, apricot orange/limestone beige
2 749 €
-26%
MOC 3 699 €
Akcia Novinka -22% Rock Machine Whizz FS I 90 AXS 29 bicykel, panama yellow
4 049 €
-22%
MOC 5 499 €
Výpredaj savings CTM SCROLL Pro 29 bicykel, strieborná/čierna
2 599 €
savings
MOC 3 899 €
Akcia -23% Superior XF 999 TR 29 bicykel, matte black/olive metallic
od 3 549 €
-23%
MOC 5 299 €
-30% Rocky Mountain Instinct Carbon 50 Tour C1 29 bicykel, modrá/oranžová
4 299 €
-30%
MOC 6 100 €
Akcia -23% Rock Machine Blizzard 90-297 RZ bicykel, strieborná/čierna/zelená
od 2 949 €
-23%
MOC 4 299 €
Nuž, musíš sa s tým zmieriť... Alebo zmeniť zamestnávateľa, či skôr pracovisko, aby si ma ráno cestou do roboty nevidel. Občas si musím zaniesť do roboty čisté oblečenie a keď idem na bicykli, tak batoh je na to najvhodnejší. Igelitka v ruke zvykne vbehnúť do predného kolesa...
A keď som v lese, tak mi je úplne jedno, ako by niektorí klasifikovali moje jazdenie - proste chvíľu do kopca, chvíľu z kopca, niekedy kúsok po asfalte, väčšinou po šotoline občas spestrenej kameňmi alebo koreňmi, niekdy sa nájde aj kus trávnatej lúky. Občas sa zadýcham, potom vydýcham, niekedy trochu potlačím.
No a to XC znamená Cross Country, čiže krížom po krajine, takže určite nie po asfalte. No, občas možno kúsok áno.
Pojem XC-ckár je bližšie k pojmu cyklista ako k pojmu batôžkár, lebo som ešte nevidel nikoho na XC pretekoch s ruksakom na chrbáte...
skoda este toho cierneho predstavca, neladi s rajdami a sedlovkou
inak fajn originalna raketa
Powercordz je žltý naschvál, aby bol vidieť
Predstavec musel byť tento, pretože jediný Bontrager som zohnala so sklonom 25°. Možno časom pôjde preeloxovať na ružovo. Riaditka a sedlovku som pôvodne chcela dať New Ultimate EVO čierne, ale takto sa mi to páči viac. Všetky nálepky z ráfkov a vidlice som odlepila takže tam nie je žiadny rušivý nápis.
Toto je prvá verzia postavená tak aby sa dalo na ňom jazdiť. Sú na ňom veľké možnosti ladenia a tuningu, ale to má čas. Ja sa však momentálne najviac teším až sa na ňom budem môcť konečne previezť a vyskúšať poriadne rozmer kolies 650b
Uz na prvy pohlad je jasne, ze mas vyborny vkus. Fakt vynimocny stroj
Tak je to zlte lanko .... lebo viem ze podaktory davaju na lanka estie tie pvc chobotiny, pritom take strieborne by tam bolo upne super
Bike je krásny a jedinečný. Len tá vidlica sa mi nikdy moc nepáčila. Ale fakt klobuk dole