Kategórie
Bike-techGaléria našich bajkov # MTB # horský bicykel # výmena dielov # upgrade # skúsenosti # diskusia # technické otázky
Výpredaj GHOST Lanao EQ 27.5 dámsky bicykel, pearl poseidon blue/light green matt
739 €
MOC 869 €
-25% Rock Machine Catherine 40-29 dámsky bicykel, ružová/červená
779 €
-25%
MOC 1 059 €
Výpredaj -13% GHOST Riot Trail Full Party 29 bicykel, silver/electric purple
2 599 €
-13%
MOC 3 899 €
Marin Alpine Trail XR GX AXS 29/27.5 bicykel, ružová/modrá/čierna
4 799 €
MOC 5 299 €
Akcia -21% Marin Rift Zone Carbon XR 29 bicykel, sivá/karbón
od 3 199 €
-21%
MOC 4 999 €
savings Marin Alpine Trail Carbon 1 29 bicykel, čierna/sivá/modrá
od 2 449 €
savings
MOC 3 699 €
-22% Marin Alpine Trail Carbon 2 29 bicykel, čierna/strieborná, testovací
3 799 €
-22%
MOC 4 899 €
Výpredaj -12% Cannondale Scalpel Carbon 4 29 bicykel, jungle green
3 499 €
-12%
MOC 4 849 €
Výpredaj -26% Orbea OIZ H10 29 bicykel, apricot orange/limestone beige
2 749 €
-26%
MOC 3 699 €
-43% Mondraker Superfoxy Carbon R 29 bicykel, carbon/desert grey/orange
4 299 €
-43%
MOC 7 499 €
-6% Rocky Mountain Instinct Alloy 50 29 bicykel, grey/beige
3 759 €
-6%
MOC 4 699 €
Dajte sem nejaky dalsi skaredy bajk, ten Petov vo mne po case znovu vzbudil chut kritizovat.
Aby si mal čo kritizovať, tak ti tu dávam svoj upgradnutý Stumpjumper FSR 2010 (miesto facky
brzdy Shimano XTR 2011 vidla Fox 32 Talas FIT Terralogic 15QR 2011
kľuky Shimano XT 2012
Intense Spider XVP (novy lak a polepy zo Spideru 2)
ake su tie WTBcka v terene?
rozmyslam nad skuskou
PS: O tuhosti sa mozme bavit;)
Peterg skoda tych cervenych bowdenov a radenia bez toho by to bol pekny bike, aj ked Ibis sa mi asi pacil viac. A este skvela vaha
To Jano: Tvar ramu je klasicky, nijak velmi nepoohybany ala Giant, Specialized, takze OK, naviac vojde aj flasa. Profil ruriek je plynulo hranaty, ale to vidno len z blizka, nie na fotke, aku som dal. Nazivo je ten ram tvarom aj prevedenim pekny. Grafiku som uz komentoval, bohuzial je raz taka (suhlasim, ze styl Kellys resp. Pells). No ale nekupis Ferrari kvoli tomu, ze ma skarede sitie sedadiel
K Pivotu, mne to celkovo velmi pripomina Petov povodny SJ FSR, vratane tvaru hornej ramovej trubky a vsetkych tych cervenych caciek...Ibis bol zaujimvejsi(nenapadlo ma lepsie slovo), aj ked je to tu v poslednom case preibisovane (a preyetiovane:))
AD Multipla, svagor ju ma a nevie si vynachvalit(vzadu dve detske sedacky plus v pohode jedna dospela osoba, v predu v pripade potreby dalsie dve miesta okrem vodica...dizajnom riadne vybocuje z radu, ale ma to svoj ucel...pri cervenych bowdenoch a gripshifte mi ucel unika, proti ramu a grafike nemam nic, s komplet ciernou bizuteriou by sa mi to celkom pacilo...
BLUR LT C je krasny bike... ci nie?
Podpis si mozno predsa len zmenim...
(ale keď sme pritom som zvedavý na porovnanie DW linkov..)
Jasnačka je to tvoje ty budeš na ňom jazdiť a to je to podstatné naše tliachanie je bezpredmetné.
Len nechápem pri cene toho rámu že designer huly viacej ako je potrebné (také buú aj predaje).Z mojho pohladu povedané všetko.