zdravim kupil som si bike s vidlou RST Slope 130mm a asi po 2 tyždnoch sa mi začali šuchat vnut. nohy... /orig. boli cierne ale teraz pomaly zo spodu schdza farba../ a neviem ci to je chyba vo vidle alebo v zlej udržbe... poradte prosim
takže by som ju mal podlat na reklamaciu ci je to v pohode? neovplyvni to chod vidlice ani jej povrch /co sa tyka nejakej hrdze a podobnych somarin/? ci to bude len v tom ze nebude lahodit oku s tymi osuchanymi nohami ?
ach ani sa nečuduj že ti zlieza farba ked tu je vidlica za pár šupov... a lesný duch nešúcha sa to na všetkých vidlách kto by si putom kupoval sr suntour drakšiu ako 100 eur
A kde sa pise, ze sa da reklamovat len to, co ovplyvnuje funkcnost? Ked sa ti zacne odlupavat farba na aute po 2000km tak to nereklamujes?
lenze toto je trochu ina vec nevidel som vidlu z ciernymy vnutornymy nohamy ktore by ciernej aj ostaly...ta cierna proste zlieza takze reklamovat to nema zmysel...to ti nikto nezobere...to ako keby si isiel reklamovat plaste ze sa po odjazdeni 2000 km zodral dezen ...
najdu sa aj jazdene vidly s čiernymi nohami aj po 2-3 rokoch jazdenia vid priklad marzzochi ci uz 55 alebo nieco ine kamarat ma 55-ku 3rocnu a stale vyzera ako nova...
lenze toto je trochu ina vec nevidel som vidlu z ciernymy vnutornymy nohamy ktore by ciernej aj ostaly...ta cierna proste zlieza takze reklamovat to nema zmysel...to ti nikto nezobere...to ako keby si isiel reklamovat plaste ze sa po odjazdeni 2000 km zodral dezen ...
na macochach 888 sa nic nezosuchava a nohy ma cierne...
presne tak macochu alebo axona sem neplette...lebo tie maju trochu inu povrchovu upravu...a aj trosku viac stoja ale on tu rozprava o RST a podobne su na tom aj XCM alebo XCR a ine vydli v takejto cenovej kategorii
ono to bude asi hlavne kôli tomu, že tie nohy sú na 99% ocelové -->nemohli ich eloxovať, ale ich iba nastriekali, alebo akým spôsobom tam dostali tú farbu, takže tam sa niet čomu diviť. a neviem, čo čakáš od vidlice za 50 Eur, ešte aby aj chodila, nie??
asi po 2 tyždnoch sa mi začali šuchat vnut. nohy... boli cierne ale teraz pomaly zo spodu schdza farba../ a neviem ci to je chyba vo vidle alebo v zlej udržbe... poradte prosim
Píše sa, že sa začali šúchať nohy, resp.farba ... z celého textu som pochopil, že skôr lúpať.
Šúchať je, keď sa plochy o seba trú ... pri súloži napr. nastáva takýto jav.
Lúpať sa, je keď sa niečo olupuje samovoľne ... lupiny napr. (parohy v prášku).
Sme Slováci, nem?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
lenze toto je trochu ina vec
na macochach 888 sa nic nezosuchava a nohy ma cierne...
Píše sa, že sa začali šúchať nohy, resp.farba ... z celého textu som pochopil, že skôr lúpať.
Šúchať je, keď sa plochy o seba trú ... pri súloži napr. nastáva takýto jav.
Lúpať sa, je keď sa niečo olupuje samovoľne ... lupiny napr. (parohy v prášku).
Sme Slováci, nem?