Jednoznačne odporúčam klondike bike... Vo V&V je možno ten chlapík v pohode, ale mne sa nejak nelúbi... Ak má veľa roboty je podráždený... Kellys neriešim odkedy mi povedali že je zle zložený náboj a ráf nevycentrovateľne ohnutý a v klodiku mi to urobili za 2 dni... Klondike bike je síce na klokočine, ale inam už nepôjdem...
EDIT : Ešte by som podotkol že uprednostňuje svoje biky, ale ak má čas a nemá veľa roboty zoberie iné bez najmenšieho problému... Predajňa malá naplnená vecami do prasknutia...
Ešte dávam do pozornosti servis v novej predajni Dolomitybike, su v centre na Palárikovej (pre Nitrančanov nad byvalým T-mobile). Chlapík robí všetko, bez ohľadu na to kde bolo zakúpené. Spomínal, že cenník zavesí aj na stránku www.dolomitybike.sk ale keď som pozeral ešte ju nedokončil.
Hlavne robí všetko, rýchlo a bez zbytočných rečí ako je v Nitre zvykom.
P.S. ešte k servisu Velosprint kúpil som tam ešte v korunách ráf 2000, náboj 4000, stenšované špice + hliníkove niple 1200. Hádajte odpoveď či mi to vypletú - samozrejme že nie, veď čo by som chcel ešte vypletať také lacné koleso. Naveľa, že keď si to vypletiem mi to docentrujú aspoň. Samozrejme špice kratšie asi o 3 mm, v kombinácii s hliníkovým niplom, kde závit neprešiel cez celý nipel. Jasný výsledok do mesiaca odtrhnutých 5 niplov, ani som tam nešiel a spravil som si to sám. Lenže som tam musel dať mosadzné niple. Tak to koleso nakoniec nie je také ľahké ako malo byť..
Chcel by som dat do pozornosti,ze servis V&V meni majitela,samozrejme nazov ostava... Novy majitel:Edo Nagy,niekto ma mozno pozna z mojho posobenia vo fi.Bicy-Sport Šurany... Dávna historia ! Podstatne je,ze sa budem zaoberat servisom aj takzvanych Tesco bicyklov! Cize vsetkych druhov! Predokladane otvorenie je v polovici februara. Rad Vas v predajni privitam
Bicykel som kupoval vo Velosprinte, ale vzhľadom na to, že servis u nich býva pomerne pomalý (keď majú veľa práce, tak vopred oznámia, že bicykel bude hotový o týždeň alebo aj o 2), chodievam do Polygonu (mama sro. - kellys predajňa bicyklov). Sú tam ochotný a som s nimi spokojný. Nemám to však s čím porovnať, pretože chodievam len tam, servisoval som bicykel len u nich a vo Velosprinte. Zaujímala by ma ale ich metóda centrovania, či merajú napnutie výpletu tenzometrom alebo nie, musím sa ich nato spýtať. VO velosprinte nič také nepoužil, takže som vlastne ani nevedel, že niekde v NR sa používa tenzometer ako má na stránke napísané dolomitybike.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
EDIT : Ešte by som podotkol že uprednostňuje svoje biky, ale ak má čas a nemá veľa roboty zoberie iné bez najmenšieho problému... Predajňa malá naplnená vecami do prasknutia...
Hlavne robí všetko, rýchlo a bez zbytočných rečí ako je v Nitre zvykom.
P.S. ešte k servisu Velosprint kúpil som tam ešte v korunách ráf 2000, náboj 4000, stenšované špice + hliníkove niple 1200. Hádajte odpoveď či mi to vypletú - samozrejme že nie, veď čo by som chcel ešte vypletať také lacné koleso. Naveľa, že keď si to vypletiem mi to docentrujú aspoň. Samozrejme špice kratšie asi o 3 mm, v kombinácii s hliníkovým niplom, kde závit neprešiel cez celý nipel. Jasný výsledok do mesiaca odtrhnutých 5 niplov, ani som tam nešiel a spravil som si to sám. Lenže som tam musel dať mosadzné niple. Tak to koleso nakoniec nie je také ľahké ako malo byť..