Ja som cerovku siel cca 20x tento rok, od 20.Aprila. Jazdim to od r.2010 ked mi trailik, vtedy este neofocialny, ukazal kamos. Som rad za tento trail aj za dalsie aktivity trsilbuilderiv ktori sa na tom podielali. Uvazoval som ze by som Slombe alebo kto to zastresuje posielal nejake drobne za kazdu jazdu. Ide o to ze tskto dobrovolne by mohli prispievat vsetci bikeri, ktori chcu tieto aktivity ocenit. 50centov alebo euro by som bol ochotny dat za kazdu jazdu. Je to blbost? Co si o tom myslite? Ked som stretol chlanov na cerovke ked ju opravovali peniaze nechceli, ze nech pridem pomoct s lopatou, na to vsak nemam cas (3deti male), som rad ked sa vytrepem skoro rano do lesa dat trail kym rodina este spi

Ohladom obiehania - malokedy stretavam bikerov, v sobotu okolo siestej tam neni nikto len diviaky

) a cez tyzden skoro popoludni, cez pracovnu dobu tiez len zopar cyklistov. V stredu som vsak bol svedkom nie idealneho stretnutia v protismere. Dobiehal som jedneho bikera a oproti sla skuoinka 3 bikerov. Ficali z kopca a my do vrchu, typkovi predo mnou moc nedali prednost a ten zisiel z
biku a zafrflal ze smerom hore by mali uvolnit cestu oni nam. Aj ja si to myslim.