Nestava sa Vam ze by vam trpol pri bikovani ud? Mne hej, ked idem dlhsie do kopca. A to som uz aj gelove sedlo kupil a naklonil ho do predu a nepomaha. Normalne si ho ani necitim, je uplne strpnuty.
to je pravda ud ma moc neboli citil som to len na maratonoch ked v zjazdoch nedavam sedlo dolu a ja ho pri mojej vyske mam teda dost vysoko a vtedy pri nejakych narazoch som ho citil inak pohoda.
Skôr ma seru puky/i na r**t* tie citim tak po 40 km ale po takych desiatich minutach to zmizne ale sere ma to a to len zato ze som na futbale sedel na betone asi mam fainovú r*t.
nepisal som absolutne ale relativne uzke s vazbou na slovicko lacne - selle smp su tie drahe a potom 3 lacne, 2 z tych lacnych su siroke ako kreslo. dobre je citat v kontexte...
davhan: na kupkolo.cz mali composit za 2390CZK - ak by som chcel tvrde tak by som ho asi bral.
ja mam sedlo s dierou a no-problema. Skor by som videl vacsi problem vysoku teplotu v oblasti semenikov pri bikovani. Toto je dost vazny problem, ktory ziaden vyrobca sediel tak sokoro asi nevyriesi. BTW, chcel by som vidiet ake percento profesionalnych cyklistov je sterilnych, asi dost velke. Toto je jedina vec co mi na cyklistike ako sporte trosku prekaza
ja mam sedlo s dierou a no-problema. Skor by som videl vacsi problem vysoku teplotu v oblasti semenikov pri bikovani. Toto je dost vazny problem, ktory ziaden vyrobca sediel tak sokoro asi nevyriesi. BTW, chcel by som vidiet ake percento profesionalnych cyklistov je sterilnych, asi dost velke. Toto je jedina vec co mi na cyklistike ako sporte trosku prekaza
ja napr. uz od 14 rokov nenosim slipy ale zasadne trenky alebo v zime boxerky... maximalne tak bermudy ale tie vypasovane baletacke elastaky by som teda na seba nedal... proste musi byt pohodlie a nejake to prudenie... pripadne miesto prehodit si nadobicko z lavej nohavice do pravej a naopak... taktiez odporucam pravidelny sexualny zivot (treba ukecat priatelku, ze je to treba kvoli bajkovaniu...) ale pozor, pokial pouzivate ruky - netreba to prehanat (aj presilene zapestie njeje pri bikovani prijemne...)
kapko...pri dlhšom sedení na sedle biku sa cyklistovi zahrieva oblasť údu a spôsobuje jednak mravčenie, znecítenie a dokonca aj odumieranie spermií. Je to spôsobené nedostatkom pohybu v oblasti a zmenšeným prietokom krvi. Kvalitné sedlo a nohavice môžu byť nápomocné, ale nie veľmi. Prevenciou je každých 30minút vstať zo sedla a šlapať v stoji aspoň na 5minút.
BTW, chcel by som vidiet ake percento profesionalnych cyklistov je sterilnych, asi dost velke. Toto je jedina vec co mi na cyklistike ako sporte trosku prekaza
Kde si dosiel na taketo kraviny? Pokial viem, tak sa vravelo o probleme cyklistov s erekciou (kvoli nedokrveniu udu a pod.), ktora vsak nema nic spolocnes erekciou, teda ak si vobec ochotny verit tym bachorkam. Vacsina profi cyklistov (v zavislosti od veku) ma detiska a to travia v sedle biku neporovnatelne viac casu ako my.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ked idem niekde, vodu a blato na chrbte neriesim, vsak ked idem, viac uz mokry nebudem...
Skôr ma seru puky/i na r**t* tie citim tak po 40 km ale po takych desiatich minutach to zmizne ale sere ma to a to len zato ze som na futbale sedel na betone
Pri správnom prístupe určite
nepisal som absolutne ale relativne uzke s vazbou na slovicko lacne - selle smp su tie drahe a potom 3 lacne, 2 z tych lacnych su siroke ako kreslo. dobre je citat v kontexte...
davhan: na kupkolo.cz mali composit za 2390CZK - ak by som chcel tvrde tak by som ho asi bral.
WOW
ja napr. uz od 14 rokov nenosim slipy ale zasadne trenky alebo v zime boxerky... maximalne tak bermudy ale tie vypasovane baletacke elastaky by som teda na seba nedal...
WOW
Negativny vplyv cyklistiky na muzsku potenciu a kvalitu spermii je preukazatelny s tym hold nic nenarobime.
Hmmm, preukazatelny je najmä v Číne.
whiteboss: plná pravda .... našťastie moje bičíkovce už boli odovzdané patričným orgánom ....
whiteboss: plná pravda .... našťastie moje bičíkovce už boli odovzdané patričným orgánom ....
... činným v sexuálnom konaní.
Kde si dosiel na taketo kraviny? Pokial viem, tak sa vravelo o probleme cyklistov s erekciou (kvoli nedokrveniu udu a pod.), ktora vsak nema nic spolocnes erekciou, teda ak si vobec ochotny verit tym bachorkam. Vacsina profi cyklistov (v zavislosti od veku) ma detiska a to travia v sedle biku neporovnatelne viac casu ako my.
a vy sa stazuje ze vam trpne pipik