myslite ze je dema HORAL vhodny na zaciatok ked mam v lese vecsinou priemernu rychlost 16 na trase pezinska baba a spet s bieleho kriza v bratislave.
posledný komentár: 12. 9. 2014 o 13:59
posledný komentár: 16. 9. 2012 o 13:01
posledný komentár: 12. 9. 2014 o 13:59
posledný komentár: 16. 9. 2012 o 13:01
zatial kazdorocne strasia s pocasim a lala, odkedy zmenili termin, pocasie vychadza bezohladu na prognozy
dik za ochotu, odvoz mám ale len na lejzi, lebo ísť na krejzi ráno pred štartom by asi nebolo šťastné riešenie. ale môžem to prehodnotiť dodatočne.
pozeram, ze ste aj s matt-om tuto sezonu zabalili...nechcel si ist aspon lejzi?...senzi je uz ozaj pre vyletnikov a na lejzi by si aspon potrenoval zjazdy
hmm tak daak to bude
vyzera to tak, ze prasit pod kolesami sa nam nebude
To chodíš na motorke, či čo?
Chcel by som mat tvoj pokoj v dusi ... s tym pocasim to fakt nevyzera dobre ... cele slovensko bude v sobotu uprsane ... v takom pocasi urcite nepojdem na 115km ... nie ze by som to nechcel zazit, ale asi by som to neprezil (i ked, ako znova na to pocasie pozeram, ma byt relativne teplo - nad 20, co by bolo super) ... Jur za dazda sa mi pacil velmo velmo ...
snad je niekde na dovolenke pri mori...
stretko bude urcite o 8:00 na starte
stretko bude urcite o 8:00 na starte
neeee to zas krejzi to ja nemusim...
Horsie je to s povrchom trate, vcera a v pondelok sa nad horami prehnali dost silne burky a to co som isiel v pondelok bola krasna sucha trat, dnes som si vyslapal na Smrecinske sedlo a je to mokre, vsade nanosy kamenov, muselo to tam riadne padat, neda sa to s pondelkom ani porovnat, ale stale to je 100% zjazdne, aj ked blata je tam uz pozehnane... Uvidime, co bude dalej, lebo tu opat zacina hrmiet
takze sa oplati prezut na nieco blatovejsie? uz som sa bal, ze to bude nuda, tento rok zatial ziadne blatko (okrem Svatojurskeho)...
takze sa oplati prezut na nieco blatovejsie? uz som sa bal, ze to bude nuda, tento rok zatial ziadne blatko (okrem Svatojurskeho)...
na slanskom si zrejme nebol
...zeby som vzadu vymenil RR za NN ?
...zeby som vzadu vymenil RR za NN ?
ja som sa v tom prvom stupani cez tie kamene k tomu blatu ani nedostal... no dobre, trosku blatka tam bolo
investigativny reporter BBC v nasadeni vlastneho zivota podava realne zive spravy z miesta katastrofy, vsetci sme uzasnuti pri obrazovkach, kolko odvahy treba pre nas divakov nasadit...
kruzi vrtulnikom nad miestom o desat minut dalsie breaking news...