Palo TT, hej Miškech Salaš, vidieť že sa tu vyznáš a nedostal som nič, že keď sú tie vianoce, však ja som ich volal, nech idú tých 100m ku mne, že im ich prinesiem. inak hej stretnúť tu ožratého vodiča nie je žiaden problém, minule som jednému takému miestnemu ťahal auto z jarka traktorom..
Neviem síce prečo by to mala byť jasná chyba cyklistu, ale to nie je dôležité. Dôležité je, že ten šofér ho skrátka nevidel. Dá sa očakávať, že keby ho videl, tak by zastavil a to bez ohľadu na to, kto je vinný. Je to presne ten uhol pohľadu z kabíny kamiónu, ktorý je problematický. Európska cyklistická federácia veľmi intenzívne lobuje za to, aby výrobcovia kamiónov museli riešiť tento slepý uhol inak navrhnutým zasklením kabíny.
Nuž, pretože nešiel ani rovno, ani neodbočil, ale akosi krížom, sťaby cez prechod sa vybral, sledujúc kamión, rovno jemu pod kolesá... Ale máš pravdu, nie je to dôležité, hlavne keď nie je jasné, kto bol na križovatke prvý...
Ono to tam vpravo aj vľavo vyzerá ako nejaký chodník (cesta) pre cyklistov... Každopádne, pokiaľ nepoznáme ich zákony, bohvie, kto mal prednosť - ale asi ten cyklista, keď sa mu tak vytrvalo pchal pod kolesá... Toto (aj keď toto dobre dopadlo) je prípad, keď platí: Na h...o Ti bola prednosť, keď si skončil na cintoríne....
rozdiel je v zaciatku,vidno ze cyklista chcel ist rovno ,zbadal ze kamak ho ma na haku -soferovi "uz zmizol z dohladu" akoze obehol ho, tak tam cyklista nie je, zabocil a potom si zmyslel ze to stihne po prechode ,tam mu kamion zastane...ostatne uz napisal nazgul
Teraz som si to pustil snímku po snímke, ak je to fejk (čo je asi jedno, ale určite lepší, ako ten s medveďom na Topkách), tak sakramentsky dobrý... Ešte je tam po páde počuť aj nejaký zvuk od tej srny (či čo to bolo)... Každopádne dobrá reklama na nosenie prilby
mne to ako fake nepríde, ale možno je... každopádne je to reálna situácia ktorá môže nastať, tiež mi už dosť zvery prebehlo cez cestu, raz ma aj v takomto podobnom zjazde srna skoro zopálila z boku, našťastie mala dobré brzdy lebo ja už som bol v tom momente ako som ju zaregistroval dosť bezmocný a nemal som to už ako ovplyvniť
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Miskech salas?
HAJZEL
Tiež pridám jedného kaskadéra: https://www.youtube.com/watch?v=-KeYn1DY86c
no a teraz si dame verziu ako to bolo v skutocnosti: http://www.mojevideo.sk/video/21f45/prekabatil_smrt_%28cina%29.html
Fabian: Ono aj to predtým bolo v skutočnosti
Poznámka na 0:05 hovorí za všetko....