ahojte, idem sa pochvalit, cez zimu som si chcel troska vytunit bike tak som sa ulakomil na komponenty FSA z ebay, made in china, kupil som sedlovku karbonovu a predstavec, hlavne koli cene (lakomec

), namontoval som ju pred prvou jazdou v januari a vytesoval sa ako som to pekne cele doladil

. teraz pri cisteni
biku som si vsimol prasklinu na sedlovke

no islo ma rozhodit, najzdil som cca 500km. Pri jednom vyjazde som chytil nerovnost na ceste (ani diera ani vytlk) proste taka "vlna" na ceste zrejme padnuty asfalt, samozrejme sedel som v sedle, zacitil som puknutie tak som hned kontroloval
ram ci mi nepraskol, ram je nastastie v poriadku ale sedlovka to nevydrzala
sranda je ze povodnu sedlovku EASTON hlinikovu som uz stihol predat

, takze som si objednal dalsiu samozrejme hlinikovu EASTON
Attachment:
sedlovka FSA made in china 2.JPG
Tie so IMHO originál. Tie sú ešte z doby keď sa fejky v tomto businesse nepraktikovali
Ritchey fejk alebo origo?
Pozri napr. : http://www.aliexpress.com/premium/ritchey-carbon-wcs-handlebar.html?ltype=wholesale&d=y&origin=y&SearchText=ritchey+carbon+wcs+handlebar&isPremium=y&initiative_id=SB_20150122023026&isViewCP=y&catId=0
Pozri výrobcu a identifikuj svoje riadidlá. Potom porovnaj ich váhu s váhou udávanou výrobcom. Originály by mali sedieť. U mňa tak bolo. Pri fejkoch váha s originálom spravidla nesedí.
Ak myslis moje,nafotim ti, co je treba....
GaliPe54 Velmi lahko a jednoducho podla prednej krytky a umiestnenia skrutiek na nej
mirecpd podla mna asi original FSA K-Wing s oblukom Anatomic, vyrobene asi okolo roku 2006
ten o ktorom sa tu bavime predava kvalitny tovar, novy a riadne kupeny a zaplateny
uz to mozno vyzera ze si toho predajcu az moc zastavam, no moc sa s nim nepoznam, stretli sme sa raz osobne u neho doma ked som nieco kupoval na bike.... len nejak citim potrebu uviest veci na spravnu mieru, aby tu neprislo nedajboze k ohovaraniu
Nenazval by son ho predajcom. Solidný predajca ( obchodník ) má vlastný obchod alebo e-shop platí odvody a dane a nepredáva cez občiansku inzerciu 160 produktov. Toto je čistá šmelina navonok pochybného pôvodu.