misopetrovic V BB parkujem na chodiniku, kedze ine miesto nie je. Ale nedovolil by som si vynucovat si pravo jazdy, ked tade ide chodec. Je to jeho chodnik a ja sa musim prisposobit - cize ist pomaly za ni,, ked sa vlecie ako slimak, alebo odstupit, ked ide a nechciet aby musle kluckovat pomedzi odstavene auta a mna )
A tie videa? Jedna vec je parkovat na chodniku, ked nie su parkovacie miesta a ine je umyselne jazdit chodnikmi aby obisli zapchy, takze s chlapcami suhlasim.
misopetrovic V BB parkujem na chodiniku, kedze ine miesto nie je. Ale nedovolil by som si vynucovat si pravo jazdy, ked tade ide chodec. Je to jeho chodnik a ja sa musim prisposobit - cize ist pomaly za ni,, ked sa vlecie ako slimak, alebo odstupit, ked ide a nechciet aby musle kluckovat pomedzi odstavene auta a mna )
A tie videa? Jedna vec je parkovat na chodniku, ked nie su parkovacie miesta a ine je umyselne jazdit chodnikmi aby obisli zapchy, takze s chlapcami suhlasim.
randy presne o tom hovorim oni umyselne jazdia po chodniku a to normalne nieje ale axel to odmieta pochopit
ale on to chápe že jazdia po chodníku a prečo a že by nemali omg.. on nesúhlasí s riešením samozvaných prítrtkov! keď máš pocit že sa pácha priestupok zavolaj policajtov, tí keď ich čapnú na tom chodníku majú pokutu a dovidenia..
keď chcem ochrániť chodcov tak sa postavím na začiatok tej pasáže aby tých chodcov vôbec neohrozovali a nie doprostred aby to bolo efektné na kamere (čím ich nechám ohroziť chodcov od vlezenia na chodník po úsek kde ich zastavím a ešte viac tých istých chodcov ohrozím keď musia cúvať)..
ale kludne môžme vyhlásiť akciu misopertovic vs zákony, vyhlášky a pravidlá a za každý jeden prehrešok budeš aktivistami nejako odmenený.. lebo títo aktivisti súhlasia so všetkým len kým sa to netýka ich
Mam dojem ze chalani tie nalepky lepia hlavne preto ze policajti su v rusku bezmocny (vlastna skusenost nie len v rusku) a ked nie, tak podplateny a ustrachany pred durakmi za volantom co si myslia ze su pan boh.. nic nevyriesia a tak aktivisti beru spravodlivost do vlasnych ruk aj ked niekedy to uz hranici z normalnostov; skor pochvalim sa videom aha co som dokazal.. Nazgul v sasovej je to vecny problem hlavne ked chces parkovat v neskorsich hod. ked su uz vsetci z prace doma.. ale to je asi vsade..
viperkiler a kolko bezkrkých z ktorých by mali policajti strach je na tých videách? ani jeden, lebo z nich majú strach aj hentí aktivisti.. leštia si ego na ostatných vodičoch ktorých aj polícia s kludom a rada zinkasuje, presne ako u nás
btw keď je tam problém s autami stačí inštalovať stĺpiky tak ako na mnohých miestach v BA kde bol problém s vjazdom a parkovaním áut..
[quote=""]
keď chcem ochrániť chodcov tak sa postavím na začiatok tej pasáže aby tých chodcov vôbec neohrozovali a nie doprostred aby to bolo efektné na kamere (čím ich nechám ohroziť chodcov od vlezenia na chodník po úsek kde ich zastavím a ešte viac tých istých chodcov ohrozím keď musia cúvať)..
/quote]
Oni stoja vzdy zasadne az na konci chodnika, tri metre pred vjazdom na cestu, aby musel polovodic cuvat kompletne cely chodnik. Zdravy rozum a aj psychologia mi hovoria, ze nebudem cuvat 200metrov casto potme, ked mam ciel v podobe volnej cesty 2 metre pred sebou a jedina prekazka je banda posukov, co sa mi hadze na kapotu.
Keby to robili na zaciatku chodnika a proste blokovali vjazdy na chodniky, teoreticky nemam ani krive slovo na nich. Ale nie, oni sa postavia na absolutny koniec chodnika.
A potom mi tu bude este jeden dopravny teoretik hovorit, ze prirodzena reakcia cloveka, ktoreho ide zrazit auto, je vyskocit mu na kapotu. A tutok ten chudak si na tu kapotu sadne s rukami vo vreckach, lebo on ma pravo byt na chodniku https://www.youtube.com/watch?v=Q-KPCY7jgbA&feature=player_detailpage#t=133
viperkiler a kolko bezkrkých z ktorých by mali policajti strach je na tých videách? ani jeden, lebo z nich majú strach aj hentí aktivisti.. leštia si ego na ostatných vodičoch ktorých aj polícia s kludom a rada zinkasuje, presne ako u nás
.
nemas celkom pravdu kukni si tie videa par krat tam na nich vytiahli zbran....a aj tak tomu clovekovi neuhli
sa preber z akčných amerických filmov ludia ktorých sa aj policajti boja na teba zbraň nevytiahnu..
dajaký flusbrok vytiahne akurát tak tajtrlík ktorý si potrebuje dačo dokazovať ale gule na výstrel nemá..
Ja sa nehadam, bol si niekedy v Moskve ? skus ist ! nie len do hotela a na par vychitenych turistickych miest.. cez den sa tam budes bat aby si niekam nedajboze nezabludil; v takom meste by si po zotmeni ani nos spod periny nevystrcil tomu ver ! By si sa velmi cudoval, to je realita nie filmy..
Dnes okolo 5-6h rano sa pri Apollo business centre rozlucil s tymto svetom jeden "ekspert" vo Focuse po naraze to stlpa trolejoveho vedenia. 50 ani 60 nesiel. Motor vytrhlo z auta. Zase o kusok bezpecnejsie na cestach.
Inak niečo som nepostrehol? Je mesiac február vyhlásený ako mesiac trúbenia na cyklistov? Lebo toľko expertov, čo po nás včera trúbilo na rakúskych okreskách v pohraničí som nezažil ani za pol roka jazdenia. A nie len pakovia z BA, ale aj miestna sedlač.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
randy presne o tom hovorim oni umyselne jazdia po chodniku a to normalne nieje
ale kludne môžme vyhlásiť akciu misopertovic vs zákony, vyhlášky a pravidlá a za každý jeden prehrešok budeš aktivistami nejako odmenený.. lebo títo aktivisti súhlasia so všetkým len kým sa to netýka ich
btw keď je tam problém s autami stačí inštalovať stĺpiky
/quote]
Oni stoja vzdy zasadne az na konci chodnika, tri metre pred vjazdom na cestu, aby musel polovodic cuvat kompletne cely chodnik. Zdravy rozum a aj psychologia mi hovoria, ze nebudem cuvat 200metrov casto potme, ked mam ciel v podobe volnej cesty 2 metre pred sebou a jedina prekazka je banda posukov, co sa mi hadze na kapotu.
Keby to robili na zaciatku chodnika a proste blokovali vjazdy na chodniky, teoreticky nemam ani krive slovo na nich. Ale nie, oni sa postavia na absolutny koniec chodnika.
A potom mi tu bude este jeden dopravny teoretik hovorit, ze prirodzena reakcia cloveka, ktoreho ide zrazit auto, je vyskocit mu na kapotu. A tutok ten chudak si na tu kapotu sadne s rukami vo vreckach, lebo on ma pravo byt na chodniku
https://www.youtube.com/watch?v=Q-KPCY7jgbA&feature=player_detailpage#t=133
2014's Worst Red-Light RunnersOtvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
.
nemas celkom pravdu kukni si tie videa par krat tam na nich vytiahli zbran....a aj tak tomu clovekovi neuhli
dajaký flusbrok vytiahne akurát tak tajtrlík ktorý si potrebuje dačo dokazovať ale gule na výstrel nemá..