Jeden vlakovy vozen ma 80 miest. Ak mas 5 vozniv to je 400 miest a staci taka polovicna obsadenost. Ked mas vytazeny rychlik s 8-10 voznami tak tam napchas aj celu dedinu
Alebo bola prázdna, a vo vlaku bolo 10 ľudí Ale nie, každopádne je to statočný magor a chvalabohu to stihol... Aj keď ten vlak by ho netrafil, aj keby ostal stáť... Ale to asi nevedel...
Len nie všetky cesty máš zo stredovou čiarou, keďže sú aj užšie cesty. Preto by tam mal byť zachovaný 1,5 m odstup. Toľko miesta sa aj na tej úzkej okreske nájde aby ho dodržal. A keďže veľa miesta už na ľavej strane neostáva, tak ho to donúti aj pribrzdiť na nižšiu a bezpečnú rýchlosť a hlavne v zákrutách by sa na teba nelepil na takej úzkej ceste, keďže by musel ísť vyslovene v protismere aby dodržal ten odstup.
Ešte je tu ale jeden problém a to tzv. vymožiteľnosť práva... Čiže akým spôsobom by sa to kontrolovalo, aby sa to mohlo postihovať... Lebo inak ako sankciami sa to vodiči nenaučia, a dodržiavať to nebudú...
Dĺžka nohy priemerného človeka je 1 m, Sklenaříková má presne 110 cm. Keď dokážeš odkopnúť spätné zrkadlo predbiehajúceho vozidla, nedodržal 1,5 m-ový odstup. Vymožitelnosť a dôkaz v jednom.
Nohou, keď ťa auto predbieha, zrkadlo neodrazíš. Najskôr len drbneš... Najspolahlivejšia je ruka.
Okrem toho, keď ťa predbieha, tak kým nohu vycvakneš, zdvihneš - vytrčíš, tak vidíš už len koncové svetlá.
Úroveň nadávok šoférov na adresu cyklistov sa zlepšuje. Včera mi jeden nadával do Saganov. Nepáčilo sa mu, že idem stredom jazdného pruhu, kde pri pravom okraji bola súvislá rada výtlkov a parkujúce autá na blikačkách, ktoré stáli čiastočne na ceste a na chodníku. On chudák musel ísť v ľavom jazdnom pruhu, kde bola súvislá kolóna áut, ktorá išla predpisových 50. A to ho asi vytočilo, že nemôže ísť rýchlejšie, lebo mu tam zavadzia nejaký Sagan. A najlepšie bolo, keď ma poslal aby som chodil na bicykli po pravej strane. To by som mu aj vyhovel, lenže ja radšej jazdím na bicykli ako chodím.
Ktory usek, kde to bolo? Ja sa paradoxne musim podakovat vodicom, ze su ohladuplni. jazdia siroko daleko odo mna.. Zatial vpohode az na nejaku blondinku v slk..
Bolo to na nábreží od FTVŠ UK po tunel v smere do mesta. Tam je to rozdrbané až po začiatok RiverParku a potom popri Riverparku boli tie parkujúce autá. Tak som šiel jednoducho stredom jazdného pruhu.
Myslíš po tej pseudo cyklotrase, kde po Riverpark je to tankodrom, cez Riverpark vzorkovník chodníkov a ďalej vzorkovník záplat? Do toho hluchý a slepí ľudia, kočíky a psíčkovia. No tade by som zrovna 35-40 km rýchlosťou nemohol ísť ako po súbežnej ceste.
lapaloma - to si robis srandu nie? tam je blbe ist aj na fulle, nieto este na cestaku. je to snad najhorsia "cyklotrasa" v celom meste. okrem ludi je tam hrozne vela dier a po zime som si vsimol ze tam bolo aj vela rozbiteho skla.
Na hojdačke s podhustenými gumami to možno ide vynikajúco, skoro ako v lese... Skúste si to však na cesťáku s galuskami, v ktorých je vzduch natlačený tak na 10 barov.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
A potom by to bolo aj viac ako 200
1,5 metra v praxi ťažko odhadneš/odmeriaš. Ale štyri kolesá za čiarou uvidíš.
Okrem toho, keď ťa predbieha, tak kým nohu vycvakneš, zdvihneš - vytrčíš, tak vidíš už len koncové svetlá.