očujte, chcel by som dať na HTčku dozadu 140 mm kotúč, ale akosi neviem nikde nájsť a tak isto adaptér, zrejme v dnešnej dobe zväčšovania sa to už nenosí, ale keďže ja tam mám pomerne tenké hladké plášte tak si na mokre musím dávať pozor na brzdenie a tak by som chcel radšej menší
lapalko, pokial si dobre spominam, tak adapter je standardny 160 mm otoceny naopak. Vygoogli pre overenie. Inak ked Ti nejde o usporu hmotnosti, co nejde, tak kvoli brzdnemu ucinku by som taku upravu nerobil. "Kusavost" brzd nesuvisi primarne s velkostou kotuca, ale s pouzitym kotucom (material), pouzitymi platnickami a samozrejme aj samotnou brzdou.
Ďakujem za linky, asi som zle hľadal ... no a čo sa toho týka, mám tam staré formule čo nie sú práve kúsavé. Ale ako som to včera cestou domov skúšal tak veru je až smiešne ľahké dostať to do šmyku ... najmä keď rozmýšľam nad výmenou za nejaké lacné shimano brzdy. A mám tak v hlave, že shimano sú poriadne kúsavé, preto zvažujem všetko pre a proti
PhilJ, Marvel Universe je tak rozsiahly, ze sa v nom najde nieco aj pre, povedzme deti, ale napriklad konkretne Spiderman...co ti ja viem...ak ho poznas len z cartoonov, tak mozno.
Ale vseobecne sa da povedat, ze MARVEL velmi pre deti nie je, resp. nie je to pre ne zaujimave...asi by si musel mat co-to precitane aby si to vedel posudit. Niektore su cisto psychologicke studie, napriklad ten spominany pavuk casto pojednava o pocitoch viny hlavneho hrdinu.
Pod Disney patri viac spolocnosti, ktore primarne nemaju s detskym divakom nic spolocne.
To je v pohode, v podstate mas pravdu. Vlastne citam nieco uplne ine, na toto som sa dal len nejaky rok-dva dozadu. Je to pre mna taky relax, velakrat su cele strany bez textu, len animacia. Po tazivych veciach povedzme od McCarthyho alebo Rushdieho ci Pamuka to potesi.
Ďakujem za linky, asi som zle hľadal ... no a čo sa toho týka, mám tam staré formule čo nie sú práve kúsavé. Ale ako som to včera cestou domov skúšal tak veru je až smiešne ľahké dostať to do šmyku ... najmä keď rozmýšľam nad výmenou za nejaké lacné shimano brzdy. A mám tak v hlave, že shimano sú poriadne kúsavé, preto zvažujem všetko pre a proti
SLXky by s tebou asi nesuhlasili, co sa kusavosti tyka ked pises o lacnych brzdach. Minimalne resinove platne urcite niesu kusave, metaliky som neskusal. Kusavost urcite nizsia oproti elixirom co som mal pred tym. Davkovatelnost zase lepsia. Kusave su mozno metalic platne a nejaky kotuc z maksieho materialu. Ja mam uz tretim rokom Avidacke kotuce, ktore vyzeraju ze vydrzia este dalsie 3 roky
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
teraz som niekde videl že Ninja Turtles má vychádzať
savings Shimano SM-MAF140 predný adaptér na kotúč 140mm FM/PM
12,99 € savings
MOC 22,99 €Shimano SM-RT30 CL brzdový kotúč, 160 mm, interná matica s magnetom
21,99 €
MOC 26,99 €aha, a Spiderman nie je ?
..btw, vies o tom ze Marvel patri pod Disney...
Ale vseobecne sa da povedat, ze MARVEL velmi pre deti nie je, resp. nie je to pre ne zaujimave...asi by si musel mat co-to precitane aby si to vedel posudit. Niektore su cisto psychologicke studie, napriklad ten spominany pavuk casto pojednava o pocitoch viny hlavneho hrdinu.
Pod Disney patri viac spolocnosti, ktore primarne nemaju s detskym divakom nic spolocne.
SLXky by s tebou asi nesuhlasili, co sa kusavosti tyka ked pises o lacnych brzdach. Minimalne resinove platne urcite niesu kusave, metaliky som neskusal. Kusavost urcite nizsia oproti elixirom co som mal pred tym. Davkovatelnost zase lepsia. Kusave su mozno metalic platne a nejaky kotuc z maksieho materialu. Ja mam uz tretim rokom Avidacke kotuce, ktore vyzeraju ze vydrzia este dalsie 3 roky