A "najlepšie" pri týchto pirátoch (či už auto alebo motocykel) je to, že aj ...keď ťa predbehne natesno, ukazuje všade prostredník alebo predbieha aj napriak tomu že idú v protismere iné autá... tak ak ho za ďaľšou zákrutou uvidíš zapichnutého a nehybne ležiaceho v kanáli pri ceste , tak si povinný zastať a poskytnúť mu pomoc. Človek za volantom by možno radšej v takom prípade s radosťou stiahol okienko, ukázal prostredník teraz pre zmenu jemu a pokračoval v jazde ďalej.
motorkari su sialenci ale hlavne ze budu kazdu chvilu v TV vyplakavat ako bol ich nebohy kamarat vyborny jazdec, nikdy neriskoval a to len soferi aut nevedia odhadnut ich rychlost ( v podstate v poslednom mali pravdu, ono sa tazko odhaduje rychlost 150-180 kde clovek caka 90-100 ). moje skusenosti z vikendu su take ze minimalne 30% z nich neskutocne riskuje ( 100% zastupenie tu mali jogurti co si lezia na palivovej nadrzi ), predbieha na poslednu chvilu, predbieha na horizont, ak nemozu nahodou chvilu predbehnut tak sa vam natlacia az do kufra auta a maximalna povolena rychlost im nic nehovori.
a to nepisem ze som mal jedneho takeho skoro napichnuteho v aute pretoze pan musi predbiehat pred horizontom a zrazu sa cuduje ked sa mu oproti objavi auto...doteraz nechapem ani ja a urcite ani on ako sme sa v danu chvilu pomestili vsetcia traja na cestu...ale hlavne ze si za ritou viezol nejaku "fanynku"...
Včera ma "vojel", ba skôr obletel motorkár/jogurt v BA na Devínskej ceste pri záhradách, v tej chvíli vystrelila felda odstavená v protismere, za mnou sa otočila, to som už videl, že sú to policajti a dobehla ho a odstavila až na začiatku Devína. Chlapec asi zacvakal. Kvitujem meranie na Devínskej ceste, ešte je tam stále neznížená "letná" rýchlosť ale motorkárom je jedno či je tam 50 alebo 70 km/h. Vodiči áut tiež málokedy rešpektujú 50ku cez leto.
Tutok , v smere na Devín
Ale teraz si nie som istý, či pri týchto domoch nie je rýchlosť po celý rok znížená na 50 km/h, ba sa mi marí, že som tam videl aj cedulku s 30 km/h svojho času. Ale to možno len niečo robili na ceste.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
http://www.blesk.cz/clanek/zpravy-krimi/322613/silenec-na-motorce-policisty-predjel-po-jednom-kole-ujizdel-na-cervenou-skoncil-pod-koly-auta.html
http://www.blesk.cz/clanek/zpravy-krimi/322613/silenec-na-motorce-policisty-predjel-po-jednom-kole-ujizdel-na-cervenou-skoncil-pod-koly-auta.html
Zdá sa, že Darwinovu teóriu o prírodnej selekcii potvrdil aj tento prípad.
http://www.blesk.cz/clanek/zpravy-udalosti/309213/opily-mladik-ujizdel-policii-zabil-pritom-dva-kamarady.html
A "najlepšie" pri týchto pirátoch (či už auto alebo motocykel) je to, že aj ...keď ťa predbehne natesno, ukazuje všade prostredník alebo predbieha aj napriak tomu že idú v protismere iné autá... tak ak ho za ďaľšou zákrutou uvidíš zapichnutého a nehybne ležiaceho v kanáli pri ceste , tak si povinný zastať a poskytnúť mu pomoc. Človek za volantom by možno radšej v takom prípade s radosťou stiahol okienko, ukázal prostredník teraz pre zmenu jemu a pokračoval v jazde ďalej.
Ten cerveny Golf tam je doteraz.
a to nepisem ze som mal jedneho takeho skoro napichnuteho v aute pretoze pan musi predbiehat pred horizontom a zrazu sa cuduje ked sa mu oproti objavi auto...doteraz nechapem ani ja a urcite ani on ako sme sa v danu chvilu pomestili vsetcia traja na cestu...ale hlavne ze si za ritou viezol nejaku "fanynku"...
http://www.topky.sk/cl/10/1478253/FOTO-PRAVE-TERAZ-Hroziva-nehoda-v-Bratislave--Vodic-to-napalil-do-betonoveho-piliera-
A fakt. Od Devina po DNV je to Kremelska a je tam 70-ka.
Ked astro pisal "pri zahradach", tak som automaticky myslel tu zahradkarsku oblast medzi Devinom a DNV.
Ale teraz si nie som istý, či pri týchto domoch nie je rýchlosť po celý rok znížená na 50 km/h, ba sa mi marí, že som tam videl aj cedulku s 30 km/h svojho času. Ale to možno len niečo robili na ceste.