Viem, ze tu ma kazdy dvojkolesovaho milacika, no chcela som sa opytat, ci mate aj stvorkolesoveho, s ktorym ste nadmieru spokojni a na druhej strane, aky typ neodporucate ci uz z vlastnej alebo cudzej skusenosti.
ak chceš lacný servis,vyhni sa automatu DSG a motorom 2,0 TDi , ešte tá 1,9 TDi PD ako-tak môže byť,až na série,kde vyletí ojnica z bloku hocikedy (kódy motorov BXE,BLS) ak nevyletí ojnica,sem-tam odíde tryska-zisti si cenu trysky na PD motor,hneď ťa prejde chuť kupovať tento super stroj (10 ročné majú skoro všetky nabehané 250 - 300 000 km,ak menej,tak sú postáčané)
predpokladam ze chces nove auto .............hovori sa ze japonec nakonec ale asi by som sa po nejakom pozeral lebo oni sa stale snazia robit auta ktore su kvalitne a ako tak vydrzia....
nahodou ja mam lupo 3l 1.2 tdi 2005 148 000, audi a4 b7 2008 170 000 vsetko poctive km. hold ked mas firemne s 600 000 osobne su na dovolenku, cyklovylet a do mesta.
Kupoval som Nissan Terrano 2 - trojročné s 29 tis km a mal som ho 16 rokov bez jedinej poruchy na agregátoch, keď som ho predával, tak nefungoval akurát kompresor na klíme. O skúsenostiach s Opel Calibra sa radšej nezmienim...
Jaaj ale vtedy sa ešte robili autá tak aby vydržali .... Od cca 2005-2007 sa take autá nerobia
Ja mám na Sharane 2006, 1,9 TDi , 110 kW nabehane 370 k a v pohode... Jasne ze uz som menil spojku, kompresor klímy, riadenie a čaká ma turbo pred dovolenkou ale nevymenǐm ho kým bude držať
Hyundai i20 atmosfericky benzin 1,4 l. Pochvaluju kvalitu spracovania, odhlucnenie aj komfort podvozku. A nestrati sa ani na dialnici - ma 6 rychlostnu prevodovku.
Ibiza z týmto motorom o.k. ale nebál by som sa zobrať ani ten Fiat Punto,cena ešte lepšia,overený motor 1,2 a v cene slušná výbava (aj klíma) za 8110 - predsudky voči Fiatu stranou,za tie peniaze dobrá kúpa
Sedan je nepraktický, radšej liftback alebo combi.
sedan chcem zdovodu ze combi by bolo umna nevyuzivane ... kedze auto planuje max na 2/3 roky , rodinu tak isto neplanujem zakladat, a na bezne pouzivanie ma priestoru az az ...
Ja sa pytam len preto, aby to zas nebolo o tom, ze niekto chce diesel, lebo ma nizku spotrebu a bude s tym jazdit v meste...
A sedan je ozaj neprakticky...tam pomaly ani bike nevlozis. Neviem, ci si uz sedan mal, ale ked budes musiet previezt nieco rozmernejsie, tak budes nadavat na auto ako chora vrana.
misoR: máš pravdu, ale keď sa bavíme o octavii (ako písal miso), tak to je liftback, kde otvoríš celé piate dvere aj s oknom. To ešte zmysel má, inak súhlasím, že klasický sedan je zbytočný: načo bude obrovský kufor, keď sa do neho s väčšími vecami nedostane?
bike nezvyknem nosit v aute, doteraz som si vystacil s hatchbackom P 207 , prenasal som vnom aj bike uplne napohodu so sklopenym jednym radom sedaciek, tak isto mi to auto asistovalo pri rekostrukcii 1,5 izboveho bytu,
presne ako pise pietro sedan kde sa otvara kufor len po sklo si myslim fakt nema praktickeho vyuzitia ale pri oktavkach jeto uplne o inom ...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
http://www.mobile.de/cz/Osobn%C3%AD-v%C5%AFz/Skoda-Octavia-2%2C0-TDi-Elegance-Combi/vhc:car,pgn:2,pgs:50,srt:price,sro:desc,mke:22900,mdl:10,prx:5001,ful:diesel,pwn:87/pg:vipcar/211057790.html
http://www.mobile.de/cz/Osobn%C3%AD-v%C5%AFz/Skoda-Octavia-Combi-2.0-TDI-Navigation-DPF/vhc:car,pgn:2,pgs:50,srt:price,sro:desc,mke:22900,mdl:10,prx:5001,ful:diesel,pwn:87/pg:vipcar/211188536.html
Ja mám na Sharane 2006, 1,9 TDi , 110 kW nabehane 370 k a v pohode... Jasne ze uz som menil spojku, kompresor klímy, riadenie a čaká ma turbo pred dovolenkou ale nevymenǐm ho kým bude držať
Seat Ibiza ... a motor 1,4 16V
30k +-
sedan chcem zdovodu ze combi by bolo umna nevyuzivane ... kedze auto planuje max na 2/3 roky , rodinu tak isto neplanujem zakladat, a na bezne pouzivanie ma priestoru az az ...
A sedan je ozaj neprakticky...tam pomaly ani bike nevlozis. Neviem, ci si uz sedan mal, ale ked budes musiet previezt nieco rozmernejsie, tak budes nadavat na auto ako chora vrana.
presne ako pise pietro sedan kde sa otvara kufor len po sklo si myslim fakt nema praktickeho vyuzitia ale pri oktavkach jeto uplne o inom ...