to zalezi od uhlu pohladu
1:0 pre schmolke je ak ratas za bod ze sa podomnou zakerne zlomili
1:0 pre mna je ak ratas za bod ze sa mi podarilo ich zlomit
netusim o co ide
len najskor sa napisalo 2:0 a potom 0:1
ma to zmiatlo - tak sa stav neda obratit ani nahodou
ked povies, ze sparta hrala doma 0:3, tak vies ako to pre nich dopadlo ...
Aj tak je najlepsie, ze nikto presne nevie ako sa zlomili. Pod macakom tazko, skor po naraze do zeme. Lenze ani macak si to nepamäta, takze vlastne je to podla mna remiza.
Veru, ježiško... to sme boli ešte mladí a pekní...
Pritom to musia byť nejaké Šmolkeho design errors, však mačák sa svojím nikotinizmom a inými izmami udržiaval na nevážiteľnej hmotnosti.
Kde by som zohnal niečo elektrické ultrafialové čo pozabíja tú <toto som radšej zmazal> lietajúcu háveď? Viem že anglicky sa to volá electric insect zapper ale v slovenčine to neviem nájsť. copyrightpop.h-cdn.co pop.h-cdn.co
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Tam si davaj pozor, udajne tam bola videna podivna zena, mlada, v dlhej sukni hore bez. Mozno je to carodejnica, mozno lesna vila.
ak nenosis ...
1:0 pre schmolke je ak ratas za bod ze sa podomnou zakerne zlomili
1:0 pre mna je ak ratas za bod ze sa mi podarilo ich zlomit
ako pisal canopus riesme si to radse tu ...
netusim o co ide
len najskor sa napisalo 2:0 a potom 0:1
ma to zmiatlo - tak sa stav neda obratit ani nahodou
ked povies, ze sparta hrala doma 0:3, tak vies ako to pre nich dopadlo ...
tak ja z toho srandu nemam ...
a myslim si, ze bod by mal byt pre teba
stale je to ale piratsky ilegal
Veru, ježiško... to sme boli ešte mladí a pekní...
Pritom to musia byť nejaké Šmolkeho design errors, však mačák sa svojím nikotinizmom a inými izmami udržiaval na nevážiteľnej hmotnosti.