Kategórie
Bike-techGaléria našich bajkov # MTB # horský bicykel # výmena dielov # upgrade # skúsenosti # diskusia # technické otázky
-25% Rock Machine Catherine 40-29 dámsky bicykel, ružová/červená
779 €
-25%
MOC 1 059 €
Akcia -13% Rock Machine Blizz TRL 50-29 bicykel, matte black/grey
od 1 039 €
-13%
MOC 1 539 €
Výpredaj -21% Rock Machine Thunder 29 VB detský bicykel, zelená/strieborná/čierna
599 €
-21%
MOC 839 €
Akcia -10% Rock Machine Catherine CRB 20-29 dámsky bicykel, modrá/ružová/strieborná
1 509 €
-10%
MOC 1 669 €
Výpredaj -18% GHOST Riot Trail AL Essential 29 bicykel, grey/orange
od 2 449 €
-18%
MOC 3 299 €
Výpredaj -13% GHOST Riot Trail Full Party 29 bicykel, silver/electric purple
2 599 €
-13%
MOC 3 899 €
Novinka -17% Rock Machine Whizz FS II 90 AXS 29/27.5 bicykel, panama yellow
4 399 €
-17%
MOC 5 699 €
Výpredaj -12% Cannondale Scalpel Carbon SE 2 29 bicykel, fluo žltá
3 549 €
-12%
MOC 5 099 €
Akcia Novinka -22% Rock Machine Whizz FS I 90 AXS 29 bicykel, panama yellow
4 049 €
-22%
MOC 5 499 €
savings Marin Alpine Trail Carbon 1 29 bicykel, čierna/sivá/modrá
od 2 449 €
savings
MOC 3 699 €
-15% Liv Embolden 2 27.5 dámsky bicykel, purple ash
1 869 €
-15%
MOC 2 199 €
Výpredaj -33% Bianchi METHANOL CV FS 9.3 29 bicykel, celeste CK16/black
3 599 €
-33%
MOC 5 399 €
Výpredaj savings GHOST Riot Trail Essential 29 bicykel, black/black
2 249 €
savings
MOC 3 299 €
Nech ti dobre slúži..
čo to je?
Jezus ja osobne mám SLX, XT a teraz som menil aj brzdičky na Scalpely za XTR...a čo povieš? Všade ich takto ***** obrusuje ...vraj to časom sadne . tak neviem mám na tom málo najazdené...SLX 200 km a , musím konštatovať , že sa to začalo obrusovať bližšie ku stredu, XT ani XTR zatiaľ nesadli ... Ako hovoríš došiel som do servisu , že ako ste mi to osadili , ale oni , že skúsenosti hovoria že sadnú...Podložkovanie , montované aj originál Shimano komponenty , tak neviem...na Avidoch som to ani raz nepozoroval , na Shimanoch stále...tak teraz babo raď
Ja mám Ice tech všetky a všetky sú takto " zle " šúchané...máš aj ty ice tech kotúč aj doštičky?
máš pravdu ani ja tam na fotke nevidím žiadne podložky, a jedine ako by som to dostal nižšie je zbrusuvať adaptér a to ja nechcem...No poviem ti , aj mne sa to na tej fotke javí dosť" čudne" , kolko tej brzdnej plochy vôbec nie je využitej
zt0350 tak poviem ti to úprimne, ja nie som žiaden tester ani mega odborník na pruženie , ale ako celok to funguje k mojej spokojnosti. Predná Lefty SuperMax ide ako super, nezanára sa do zdvihu pri prudkých klesaniach , stopu aj pri pružení drží spoľahlivo , nekrúti sa vôbec, no horšie papká drobné nerovnosti- je to dané snáď konštrukciou a charakteristikou konceptu a možno sa trošku rozchodí . Mám na nej len 150 km na Garde, no ak porovnám ako som ju tam doniesol a ako sa rozchodila tak je to neporovnateľné...Na skalpely mám tiež lefty a poviem za mňa absolútna spokojnosť. Pecky to spapká všetky a že to neberie kamienky to ma osobne netrápi...Zadný " bajkonur" mám obdobný na mojom Scott Genius a som na takýto koncept pruženia prepákovaného jednočapu adaptovaný...Na Jekyll-e som využíval climb polohu 95 mm vo výšľapoch a zjazdoval som na 160 a paráda , pričom nemeníš len zdvih ale aj geometriu. Predok sa oproti Geniovi dvíha podstatne menej a stabilite ani nehovorím...Predná vidla je brutálne podkopnutá , ako by som sedel na freeride, pričom borci čo tam mali LV 301 sa mi zdali , že majú AM a nie endurá...Stopu to drží krásne , s uzavretými točkami je trošku problém , geo je ladená viacej do rýchlosti a stability. Lefty ti nedovolí otočiť " kormidlom " doľava tak ako doprava- ochrana rámu pred dvojkorunkou aba pri max.vytočení nepoškodila rám . Bike splnil moje očakávania no uprimne som z neho nevytrieskal ani polovicu jeho potenciálu...priznávam
edit: musim si kopnut tiez, ked uz ta nacali .. co ta vidlica, nie je nejaka divna ?