Caute. Menil som ram no mam problem s volou v hlavku... Stlpik vidlice je zrezany dostatocne. Cim viac utiahnem vrchnu skrutku do jezka, tym tazsie sa mi otacaju riaditka no ked to chytim do vzduchu tak pri potraseni citim ako to cele lieta. Kde moze byt problem? Este ma napada ci som nejak krivo nenalisoval spodny kruzok na vidlicu, ale to sa mi moc nezda... Nestretli ste sa niekto s rovnakym problemom? Hmm? Dakujem
no nic,
neviem si s tym rady,
nedokazem to nicim vytiahnut,
este som sa s takym jezkom nestretol,
sklada sa to z dvoch skrutiek, v strede je imbus, ktory je uplne uvolneny a zvonku je zavyt, na ktory sa upevnuje kryt a dotahuje sa hlavove
nenapada niekoho z vas nieco?
zospodu vidlice nemam dieru takze to nemozem zospodu vyrazit naspat hore
vyskrutkuj úplne tú imbusovú skrutku. Otoč vidlicu a vyklep skrutku aj stým čo vypadne. Potom uvidíš čo z toho kompresora zostane vo vidlici. To potom vyšpáraj zahnutou š*****u, alebo niečím podobným. Skús nastriekať WéDečko nech sa to uvoľní.
skrutkujem skrutkujem a nadobudam pocit ze ta imbusova skrutka vobec nic nerobi
skrutkujem 3 minuty doprava nic, skrutkujem 5 minut dolava a tiez nic, stale to ide rovnako lahko, akokeby sa pretacala na mieste
akurat rozmyslam, nebude jednoduchsie zohnat novy expander s krytom a nalisovat ho?
tento je dost hlboko nemal by zavadzat
expander sa nelisuje - expander sa dotahovanim skrutky roztahuje a tym drzi vo vidlici - pouziva sa do karbonovych krkov. princip si pohladaj cez google alebo videa na yb
ja som mal od force - ten fungoval tak ze skrutka sla cela von - na zaciatku zavitu v expanderi bol 6hran pre vacsi imbus - pri dotahovani sa expander roztahoval.
kupovat iny a tento tam nechavat je kravina lebo to nevazi zrovna malo.
este pridam obrazok - uz sa stym len pohrat - tu skrutku fakt staci len povolit. nie vysrobovat uplne. expander nema ani zubky takze zahryznuty do krku by nemal byt. copyrightagefasr576.weebly.com agefasr576.weebly.com
nie vysrobovat uplne. expander nema ani zubky takze zahryznuty do krku by nemal byt.
Lenze ked tam inbusom toci navolno na oba smery, tak sa mohli stat len 2 veci: pouziva mensi inbus, ako ma byt alebo sa expander zakusol a konicka matka na spodku srobu sa uz tela expandera nedotyka, ale otaca (pretaca) sa zaroven so srobom. Vtedy by som skusil po tele expandera jemne klepnut nejakym dutym valcekom, pripadne ciastocne nasrobovat vrch a skusit jemne pacit/vytiahnut hore (napr. nadvihnut cez plastovy/dreveny klin).
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
neviem si s tym rady,
nedokazem to nicim vytiahnut,
este som sa s takym jezkom nestretol,
sklada sa to z dvoch skrutiek, v strede je imbus, ktory je uplne uvolneny a zvonku je zavyt, na ktory sa upevnuje kryt a dotahuje sa hlavove
nenapada niekoho z vas nieco?
zospodu vidlice nemam dieru takze to nemozem zospodu vyrazit naspat hore
skrutkujem 3 minuty doprava nic, skrutkujem 5 minut dolava a tiez nic, stale to ide rovnako lahko, akokeby sa pretacala na mieste
akurat rozmyslam, nebude jednoduchsie zohnat novy expander s krytom a nalisovat ho?
tento je dost hlboko nemal by zavadzat
ja som mal od force - ten fungoval tak ze skrutka sla cela von - na zaciatku zavitu v expanderi bol 6hran pre vacsi imbus - pri dotahovani sa expander roztahoval.
kupovat iny a tento tam nechavat je kravina lebo to nevazi zrovna malo.
https://youtu.be/BVMVVwgjPOA?t=130
akurat ze ja s tym imbusom skrutkujem a skrutkujem a vobec nemam pocit ze by to nieco utahovalo
necham cez noc posobit a rano otocim vidlu a obucham ju krkom o zem´
snad to pomoze, aj ked si myslim ze nie
pripadne prispevky pred/za videom
podla mna presne toto
https://www.bike-discount.de/en/buy/fsa-compressor-expander-931812
https://shop.fullspeedahead.com/en/type/headset-spares/star-nut-and-compression-device/road-mtb/compression-device-3816
Lenze ked tam inbusom toci navolno na oba smery, tak sa mohli stat len 2 veci: pouziva mensi inbus, ako ma byt alebo sa expander zakusol a konicka matka na spodku srobu sa uz tela expandera nedotyka, ale otaca (pretaca) sa zaroven so srobom. Vtedy by som skusil po tele expandera jemne klepnut nejakym dutym valcekom, pripadne ciastocne nasrobovat vrch a skusit jemne pacit/vytiahnut hore (napr. nadvihnut cez plastovy/dreveny klin).