Staviam lehokolo, pôvodne som počítal s kolesami 20" a 28" ale dá sa použiť aj iná veľkosť akurát vpredu je 20" limit. Ešte ma napadlo dať dopredu 16", dá sa zohnať 36D ráfik, ale predok bude mať aj nábojové a tu je tá otázka, vypletiem to?. Kotúčové brzdy tam budú určite. Jazdiť bude asfalt a betón a bude to diaľkový kamión. Tu mi zas viac vychádza vpredu 20"
Dal som na tom 50km. Aj keď som tam mal na ten deň 26" 2.3 s megarange, bol to záber. Keď tam mám "origo" 24" 1.9 s 14-28z tak to ide celkom pomaly. Inak za posledné dni sa to stal môj obľúbený dopravný prostriedok. Akurát úplne všetci sa otáčajú a 50% má snahu komentovať. Niektorí pri tom kokcú, v mojom okolí je to asi celkom rarita 😂
Ináč, pardon ale mohli by ste mi objasniť rozdiel medzi highracer a lowracer? Dostal som sa na nejaké fórum kde to porovnávali ale moja angličtina je na úrovni "yes/nou" a prekladač prekladá veľmi zle.
Inak tento *strašidelný traktor* sa stal mojím najobľúbenejším dopravným prostriedkom posledných dní.
Farebný náter je v pláne samozrejme, ale až po otestovaní a doladení. Keď budem spokojný, potom bude farba.
Ináč dík za inšpiráciu, takéto niečo som hľadal. Avšak som už otrávený s toľkých prerábok, takže teraz (úprimne) musím načerpať silu a chuť.
nic v zlom, ale tieto pozvarane vymysly nemaju na ceste co hladat, pretoze s bezpecnostou nemaju nic spolocne - ostre hrany, slabe brzy,nikto nevie ako sa to bude spravat.. corsair rozmyslal si kde moze skoncit ta odrezana predna trubka vpredu (na tvojej masine) pri celnom naraze?
Konečne konštruktívna kritika! Toto som potreboval! Myslím to úprimne. Inak, predok sa v prípade čelného nárazu zlomí smerom k zemi ale iba ak bude náraz dostatočne silný. To bola druhá aktualizácia. Toto moje je zatiaľ prototyp. Ale už sa neviem dočkať, kedy budú bicykle chodiť na technické prehliadky
+ cena ???
- komponenty
Samozrejme...
Zadarmo sa čo dá čakať ? ale ide to v pohode. Na to, že sa nedá radiť všetky prevody tak v pohode priemerná rýchlosť...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Plán bol postaviť lehokolo a prejsť na ňom od Tatier k Dunaju.
Ešte vychytať muchy a urobiť "body kit"
fuha myslim ze ked ta uvidia filmari automaticky mas ucast v novom MAD MAXe istu!
Inak tento *strašidelný traktor* sa stal mojím najobľúbenejším dopravným prostriedkom posledných dní.
High/low v jednom bajku:
https://m.youtube.com/watch?v=6dR9fiPZreQ
Myslíte, že dopredu 20" ráfik bude v pohode jednostenný s 36špicmi (radiálny výplet) na širokom (100mm) náboji?
Ale nie, neuvažoval si o prestriekaní jednou farbou? Napr. čiernou? Prekrylo by sa, že to je zvárané z rôznych rámov.
Ináč dík za inšpiráciu, takéto niečo som hľadal. Avšak som už otrávený s toľkých prerábok, takže teraz (úprimne) musím načerpať silu a chuť.
- komponenty
Samozrejme...
Zadarmo sa čo dá čakať ? ale ide to v pohode. Na to, že sa nedá radiť všetky prevody tak v pohode priemerná rýchlosť...