chcel by som sa opytat ci je daka moznost opravit (cisto esteticka zalezitost)doskrabany karbon..
presnejsie ide o sedlovku sintace a je uz trochu dokatovana...
da sa to dako prebrusit?ci ani ne?
vdaka
Veď hej, tá sedlová vzpera stojí nová cca. 300€, tak som to nechal tak. S tým mostíkom to skúsim sám. Bude mi asistovať kamoš, ktorý robí veľké drony a často robí s karbónom a sklolaminátom, tak budem mať aj dozor . Nemá tu v dielni vákuovač a ja som tú metódu s páskou videl v nejakom DIY videu a prišlo mi to ako dobrá alternatíva na takúto malú opravu…
tu istu pouzivam aj ja... namotas a po zahriati teplovzduskou sa pekne napne a vytlaci prebytocny epoxid.
Len pod to by som este doprucil namotat strhavaciu pasku - peel ply nech ten povrch zrovna a cele to dovoli pri rozoberani v pohode odstrojit
Ak nemas, mozem ti potrebny kusok poskytnut
Ahojte,
chcel by som opraviť mostík medzi reťazovými vzperami. Zrejme ho poškodil nejaký kamienok medzi kolesom a rámom.
Chcel by som použiť teplom sťahovanú pásku na lamináciu, len sa neviem dopátrať k nejakému produktu. Vedeli by ste mi nečo odporučiť?
Caute, mal som nedtiahnutu zadnu prehadzovacku a retaz mi kus obila farbu na zadnej karbonovej tyci nad retazou. Myslite si ze je to len olupnuta farba? Nevidim ziadne praskliny. Treba to riesit alebo je to v pohode? diky za opdoved.
caute prvykrat mam karbon takato ryha je nieco co by ste riesili ? na pohlad tak max 0,5 mm (pol milimetra)
ked to nasvietim zboku tak to vyzera drasticky ale nemyslim si ze to je az take hrozne..
je to za vahadlom
Tak ta stredna ryha je dost hlboka... teda aspon na foto... Ak to ma cele pol milimetra staci zatriet steteckom a farbou.
Ak je to 0,5 mm hlboke, radsej by som to jemne vyplnil a zalaminoval zmesou zivice a kratuckych vlakien...
ak to je hlinik, kup si maly polyesterovy tmel s vlaknom, zatmel vybrus a strekni adekvatnym odtienom - sprayom...
zbytocne to davat do opravy, pokial netreba riesit opravu nosnych casti...
Hej, to bude hliník. Nižšie rady karbónových rámov mávajú občas vlepené hliníkové pätky. Teraz na kotúčových rámoch sa to už robí menej, na ráfikových brzdách to bolo veľmi bežné, lebo karbónové pätky sa časom zodierali.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Takýchto a horších opráv som zopár robil, ak chceš napíš správu.
https://www.havel-composites.com/sk/products/polypropylenova-paska-pro-vyrobu-trubek-657-4143
Len pod to by som este doprucil namotat strhavaciu pasku - peel ply nech ten povrch zrovna a cele to dovoli pri rozoberani v pohode odstrojit
Ak nemas, mozem ti potrebny kusok poskytnut
chcel by som opraviť mostík medzi reťazovými vzperami. Zrejme ho poškodil nejaký kamienok medzi kolesom a rámom.
Chcel by som použiť teplom sťahovanú pásku na lamináciu, len sa neviem dopátrať k nejakému produktu. Vedeli by ste mi nečo odporučiť?
ked to nasvietim zboku tak to vyzera drasticky ale nemyslim si ze to je az take hrozne..
je to za vahadlom
Ak je to 0,5 mm hlboke, radsej by som to jemne vyplnil a zalaminoval zmesou zivice a kratuckych vlakien...
ram je karbonovy, ale toto vyzera ako leby ten spoj je hlinikovy (to je bezne?)
kazdopadne, kde v BA by mi to vedeli fixnut?
zbytocne to davat do opravy, pokial netreba riesit opravu nosnych casti...
Ako sa ten krk zlomil? Prilis vela podloziek pod predstavcom, ci v krku nebol expander?