Synovi som poskladal bike na vozenie. Pouzite kolesa DT SWISS XR 10 pochadzaaju z mojho Scott Sparku a zadne koleso na os X12-142. Kedze synov ram vyzaduje klasicky QR, riesil som to pomocou adapterov. Pred par dnami pocas opravy defektu v terene som natrafil na zaujimavu vec. Kazeta spolu z orechom sa zosunula z osky. Defekt som opravil a vsetko funguje normalne. Doma mi to nedalo rozobral som znova zadne koleso a zistil som ze orech nie je nijako zaisteny na oske. Na cestaku aj na Sparku mam Mavicky kolesa a tam je orech dotiahnuty oskou. Pravdou je ze pouzity adapter z X12-142 na QR je domackej vyroby aj lahko vytiahnutelny. To je jedine co ma napadlo, ze keby bol tesnejsi voci oske tak by sa ani orech s kazetou nedal tak lahko stiahnut. Mate niekto skusenosti s udrzbou takychto kolies. Myslim ze naboj na tychto kolesach je DT 370. Oznacenie XR 10 je preto ze DT Swiss vyraba sady kolies pre Scott pod ich oznacenim.
Dám to sem. Potrebujem poradiť. Mám kolesá dt swiss m1700 spline. Ako dám dole z náboja tie koncové adaptéry na osky aby som sa dostal k ložiskám? Rozmery osiek sú 15/100 a 12/142
Vylupneš. Možno sa bude zdať, že to nejde, no bude to len trošku do seba "prilepene, zapečené". Keď to budeš skladať naspäť doporučujem styčné plochy koncovky trošku premazať aby to išlo v budúcnosti vybrať ľahšie.
Ahojte, mam set kolies DT Swiss M1900 Spline (2014/2015) prepletene na rafiky DT M442, odjazdene maju 1,5 sezony. Kolesa som este neservisoval. Mozno novacikovska otazka, kolesa subjektivne idu fajn, no rad by som sa opytal na nejake skusenosti v resp signaly, kedy si uz loziska/orech vyzaduju servis. Naboje by mali mat priemyselne loziska, no neviem sa dopatrat aky presny typ priemyslov kupit na vymenu povodnych lozisk.
danciwo, aké ložisko tam dávaš, odkiaľ si kupoval? Tiež potrebujem vymeniť ložisko v náboji zadného kolesa (DT SWISS SPLINE ONE XR 1501). Po rozobratí som prečítal údaje z ložiska: TPI - asi výrobca?? a typ ložiska: 6902LU. Prosím poraďte odkiaľ kúpiť? V kamennej predajni som našiel len EZO 6902RS. Neviem, či môže byť?
danciwo, aké ložisko tam dávaš, odkiaľ si kupoval? Tiež potrebujem vymeniť ložisko v náboji zadného kolesa (DT SWISS SPLINE ONE XR 1501). Po rozobratí som prečítal údaje z ložiska: TPI - asi výrobca?? a typ ložiska: 6902LU. Prosím poraďte odkiaľ kúpiť? V kamennej predajni som našiel len EZO 6902RS. Neviem, či môže byť?
Toto lozisko, priamo z tej stranky. http://www.eshop.valiveloziska.sk/10640-6902-2rs-fbj.html katko rozmyslal nad sportservisom, ale momentalna cakacka na servis 2-3 tyzdne. Predpokladam, ze mi nauctuju hodinovu sadzbu 25 eur a ked sa mi o rok zadre dalsie... tak to si radsej kupim ten magic stahovak.
zdravím vospolok, vie niekto poradiť odkiaľ najlacnejšie kúpiť ten nástroj na povolenie prstenca v náboji DT Swiss?? Malo by to byť označenie HXTXXX00N5027S.
Aj ja si odpoviem sám, nastriekal som WD-čko a 2 krát som buchol kladivom po oske a z druhej strany vypadlo ložisko. Išlo o predné koleso dt swiss 1600 spline
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Vdaka za rady
http://www.suncycle.sk/sk/produkt/stahovak-dt-swiss-3-pawl-system/6859
Nazdar,ak by si mal zaujem http://www.mtbiker.sk/bazar/komponenty-naboje/261980/predam-loziska.html
http://www.eshop.valiveloziska.sk/10640-6902-2rs-fbj.html
katko rozmyslal nad sportservisom, ale momentalna cakacka na servis 2-3 tyzdne. Predpokladam, ze mi nauctuju hodinovu sadzbu 25 eur a ked sa mi o rok zadre dalsie... tak to si radsej kupim ten magic stahovak.
http://www.kupkolo.cz/27-5-kola-dt-swiss-m-1700-spline-predni-zadni_z94923/