planujem kupovat novu hydraulicku brzdu a az som sa zdesil ked mi v servise povedali ze naplnenie a odvzdusnenie bude stat cez 20E. je to normalna cena? preto sa pytam.. ma niekto navod pripadne vie poradit ako nacvaknut hadicku, naplnit kvapalinou a odvzdusnit? jedna sa o prasa xt, hadica je originalna a packa je stara DC. pripadne.. je v nitre niekto sikovny a ochotny ?
SRAM Guide T - unik kvapaliny z páčky. Všimol som si, že pri stlačení páčky mi uniká trochu brzdovej kvapaliny cez takú malú dierku čo je na tele páčky. Na priloženej fotke je vidieť ako po stlačení odtiaľ vychádzajú bublinky (keďže je v okolí naleptaná farba, predpokladám že je to skutočne brzdová kvapalina). Chcel som nahrať aj video, ale pri nahrávaní prílohy dostanem na *.mp4 aj *.webm hlášku že prípona nie je podporovaná.
Vie mi niekto povedať v čom môže byť problém?
Buď je membrána pretrhnutá, alebo môže byť odtlačená/ vyskočená z jej miesta. Možno ju stačí len vytiahnuť a prezrieť. Stalo sa to aj mne na 105 r 7020. Keď som tlačil olej do strmeňa tak rezervoár už bol asi plný a prebytočná kvapalina vytiekla tadiaľ. Membrána nevydržala ten tlak, ktorý bol väčší ako normálne keď sa pri stlačení piestu uzavrie prívod a potom už piest tlačí len do strmeňa.
Nerozoberal som to, nemám žiadne skúsenosti so servisom Sram bŕzd. Čo som sa pýtal v servise tak mi povedali že sa to neoplatí robiť, oprava by stála ako nová páčka. A keď mám kupovať obe páčky (o niečo menej sa tento problém prejavuje aj na druhej) tak to už môžem rovno prejsť na Shimano (tiež si to myslím).
Keď budem mať viac času tak skúsim dať ten kryt dole aby som videl ako to pod ním vyzerá.
Ak je z nejakeho dovodu v systeme viac kvapaliny, tak prebytok sa vie vytlacit von. Napr. ked odvzdusnis brzdy na starych dostickach a potom pri vymene dosticiek zatlacis piesty, tak prebytok kvapaliny v systeme si najde cestu von, presne cez tie dierky nad membranou. Alebo ak sa pri montazi dostala kvapalina nad mebranu, tak proste vytiekla. Treba to dobre dosucha ocistit, napr. odmastnovacom na brzdy a odsledovat, ci sa to deje aj nadalej.
Na tom bicykli sa minimálne rok a pol (možno aj dva) nič nerobilo s brzdami (žiadna výmena platničiek ani kotúčov, žiadne odvzdušnenie), a až teraz po výjazde som si všimol že páčky sú mokré a farba naleptaná. Keďže brzdová kvapalina je hygroskopická tak je možnosť že absorbovala toľko vlhkosti že to príliš zvýšilo jej objem. Ale skorej by som to videl na nejaký problém s membránou keďže vždy keď stlačím páčku tak odtiaľ vychádzajú bublinky. (Ak mi niekto poradí ako sem uploadnúť video tak ho pridám.)
Co je velka sanca kedze to tecie cez "dychaciu dierku mechura". Musi to byt od vyroby hermeticke, aby sa vlhkost nedostala dnu, co ked tecie uz to davno nesplna.
Na tom bicykli sa minimálne rok a pol (možno aj dva) nič nerobilo s brzdami (žiadna výmena platničiek ani kotúčov, žiadne odvzdušnenie), a až teraz po výjazde som si všimol že páčky sú mokré a farba naleptaná. Keďže brzdová kvapalina je hygroskopická tak je možnosť že absorbovala toľko vlhkosti že to príliš zvýšilo jej objem. Ale skorej by som to videl na nejaký problém s membránou keďže vždy keď stlačím páčku tak odtiaľ vychádzajú bublinky. (Ak mi niekto poradí ako sem uploadnúť video tak ho pridám.)
nuž čo možno pochopíš, že ak brzdam nevenujes zaslúženú pozornosť stojí to minimálne peniaze?
Ja odvzdušňujem aj pár krát za rok, aj keď najazdím len cca 3000 km ročne v lese. Stačí len zarovnať páku, dať lievik a vypustiť bublinky, zavrieť a páku dať nazad. 10 minút roboty. Plné odvzdušnenie s výmenou oleja robím ob dva roky.
jazdim aj v zime kedy je strmen zadnej brzdy casto od vody snehu a to tomu asi napomaha - ked som siel po roku vymenit platnicky, roztlacal som piesty a jeden sa vzdy vysunul naspat. pouzil som trosku sily a brzdovka striekala popod krytku packy len Hope su blbovzdorne a nic som tej brzde nespravil. musel som otvorit odvzdusnovak pri roztlacani piestov aby prebytocna dotka vytiekla. takze ano - moc sa to nespomina ale tym ze nabera vlhkost tak nabera aj na objeme. nemusi byt prasknuta membrana. vyskusal by som brzdu "odvzdusnit" - vymenit kvapalinu.
Ja odvzdušňujem aj pár krát za rok, aj keď najazdím len cca 3000 km ročne v lese. Stačí len zarovnať páku, dať lievik a vypustiť bublinky, zavrieť a páku dať nazad. 10 minút roboty. Plné odvzdušnenie s výmenou oleja robím ob dva roky.
Z toho čo píšeš predpokladám že máš Shimano brzdy. Tam je odvzdušnenenie veľmi jednoduché. Pri SRAMe je to zložitejšie a ešte aj kvapalina je agresívna tak treba dávať pozor.
Ak je z nejakeho dovodu v systeme viac kvapaliny, tak prebytok sa vie vytlacit von. Napr. ked odvzdusnis brzdy na starych dostickach a potom pri vymene dosticiek zatlacis piesty, tak prebytok kvapaliny v systeme si najde cestu von, presne cez tie dierky nad membranou. Alebo ak sa pri montazi dostala kvapalina nad mebranu, tak proste vytiekla. Treba to dobre dosucha ocistit, napr. odmastnovacom na brzdy a odsledovat, ci sa to deje aj nadalej.
a preco sa potom ta membrana trha (pri urcitych druhoch brzd) ked sa roztahuju platnicky bez lievika v packe ?
Spacer medzi piestikmi neroztlaci tieto na doraz.
Keď je brzda so spacerom naplnená "po špunt" a zavretá tak pri roztahovani piestikov pri vymene platniciek keď tie piesty idu na doraz tak ten rozdiel medzi objemom plnenia so spacerom a na doraz kompenzuje membrána v nadobke páčky.
No keď nadrzku niekto pri bežnom oputrebeni platiciek doplní a zabudne na to alebo si to neuvedomí a pri výmene to dá na doraz membrána rupne.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Vie mi niekto povedať v čom môže byť problém?
Buď je membrána pretrhnutá, alebo môže byť odtlačená/ vyskočená z jej miesta. Možno ju stačí len vytiahnuť a prezrieť. Stalo sa to aj mne na 105 r 7020. Keď som tlačil olej do strmeňa tak rezervoár už bol asi plný a prebytočná kvapalina vytiekla tadiaľ. Membrána nevydržala ten tlak, ktorý bol väčší ako normálne keď sa pri stlačení piestu uzavrie prívod a potom už piest tlačí len do strmeňa.
Keď budem mať viac času tak skúsim dať ten kryt dole aby som videl ako to pod ním vyzerá.
Co je velka sanca kedze to tecie cez "dychaciu dierku mechura". Musi to byt od vyroby hermeticke, aby sa vlhkost nedostala dnu, co ked tecie uz to davno nesplna.
Z toho čo píšeš predpokladám že máš Shimano brzdy. Tam je odvzdušnenenie veľmi jednoduché. Pri SRAMe je to zložitejšie a ešte aj kvapalina je agresívna tak treba dávať pozor.
a preco sa potom ta membrana trha (pri urcitych druhoch brzd) ked sa roztahuju platnicky bez lievika v packe ?
Keď je brzda so spacerom naplnená "po špunt" a zavretá tak pri roztahovani piestikov pri vymene platniciek keď tie piesty idu na doraz tak ten rozdiel medzi objemom plnenia so spacerom a na doraz kompenzuje membrána v nadobke páčky.
No keď nadrzku niekto pri bežnom oputrebeni platiciek doplní a zabudne na to alebo si to neuvedomí a pri výmene to dá na doraz membrána rupne.