Kategórie
Bike-tech
savings Shimano TL-BR002 lievik pre cestné radenie typu ST
9,90 €
savings
MOC 15,99 €
savings Shimano TL-BR003 lievik na odvzdušnenie MTB brzdy
6,69 €
savings
MOC 14,99 €
savings Shimano minerálny olej do hydraulických bŕzd, 100 ml
6,49 €
savings
MOC 12,99 €
Akcia -15% Cyclo tools Dot Brake Fluid brzdová kvapalina, 125 ml
6,89 €
-15%
MOC 8,09 €
savings Shimano minerálny olej do hydraulických bŕzd, 500 ml
12,59 €
savings
MOC 20,99 €
On kupoval asi fungl novy bajk (neviem isto) a pravdepodobne mu tie platnicky piskaju.. napisal som ze neviem isto ked nepocujem ten zvuk ale pravdepodobne ked kupoval novy bajk a neodtestoval ho a ten bajk dlho stal na predajni tak je mozne ze ked ma shimano platnicky (mozno nema shimano platnicky a je to iny problem ja neviem) tak je to tento problem a staci to prebrzdit alebo moze aj kupit nove platnicky.
no ved vymenuj tie faktory, nie len tvrdit co nevies nijako vysvetlit alebo podlozit.
Asi som sa nevyjadril presnejsie, pardon. Takze doplnim, zvuky nevychadzaju pocas brzdenie, ale vacsinou az po brzdeni, par sekund. Vtedy znovu zabrzdim a po par momentoch to prejde. Keby piskali pocas brzdenia tak by som to pripisoval novym brzdam a doskam, ale takto akoby sa zasekavalo prasiatko alebo co... Bicykel som kupoval cez SK eshop, ale su ochotni, len mam poslat brzdu demontovanu naspat, a to sa mi nechce...hlavne kvoli tomu ze bicykel bude stat na neurcito.
Robio uz som ich vymenoval ked vies citat.. Dlha doba nepouzivania, priestor v ktorom su skladovane. To su fakty a kazdy mechanik ti povie ze to shimano platnicky robia.
Asi som sa nevyjadril presnejsie, pardon. Takze doplnim, zvuky nevychadzaju pocas brzdenie, ale vacsinou az po brzdeni, par sekund. Vtedy znovu zabrzdim a po par momentoch to prejde. Keby piskali pocas brzdenia tak by som to pripisoval novym brzdam a doskam, ale takto akoby sa zasekavalo prasiatko alebo co... Bicykel som kupoval cez SK eshop, ale su ochotni, len mam poslat brzdu demontovanu naspat, a to sa mi nechce...hlavne kvoli tomu ze bicykel bude stat na neurcito.
Zbehni do lokalneho bajk shopu alebo servisu nech sa ti nato pozru lebo takto je to tazko identifikovatelne.
Ja som vymenil asi 15 platniciek v zivote a ani jedny nepiskali pri brzdeni, ani po zimnej prestavke.
Zavadu co popisuje Leony by som tiez pripisoval tomu ze sa piestiky nevracaju spravne, to sa da opticky skontrolovat a taktiez by som doporucil ako pise zihadlo 5, potriadne tie brzdy prevetrat. alebo ma este napada ze QR nieje dobre zatiahnuty/usadeny cez farbu na vidle.
Ak sa to naozaj nevracia pekne a je to novy bike a nejako ta to casovo moc nesuri tak by som to ja osobne reklamoval.
Shimano GRX BL-RX812 pomocná brzdová páka pro gravel kola, pravá
67,99 €
MOC 79,99 €Niekedy je grafitova pasta na piskajuce brzdy aj v lidli, taka tuba jak zubna pasta a na otvore ma uz aj molitan na nanasanie rovno z tuby.
myslim že by to malo byt toto https://www.bike-components.de/en/Shimano/Separator-Unit-for-BL-M785-675-640-615-p39430/
Shimano GRX BL-RX812 pomocná brzdová páka pro gravel kola, pravá
67,99 €
MOC 79,99 €mozno motyka vystreli ...
pripadne sa skus pripojit k niekoho objednavke
platnicky vypalit (sporak), alebo vymenit
//edit : a ked brzdis - packa ide az ku gripu ?