Kategórie
Bike-tech
savings Shimano TL-BR003 lievik na odvzdušnenie MTB brzdy
6,69 €
savings
MOC 14,99 €
savings Shimano TL-BR002 lievik pre cestné radenie typu ST
9,90 €
savings
MOC 15,99 €
savings Shimano minerálny olej do hydraulických bŕzd, 500 ml
12,59 €
savings
MOC 20,99 €
savings Shimano minerálny olej do hydraulických bŕzd, 1 l
14,09 €
savings
MOC 30,90 €
savings Shimano minerálny olej do hydraulických bŕzd, 100 ml
6,49 €
savings
MOC 12,99 €
Akcia -15% Cyclo tools Dot Brake Fluid brzdová kvapalina, 125 ml
6,89 €
-15%
MOC 8,09 €
savings SRAM PitStop DOT 5.1 brzdová kvapalina, 120 ml
8,89 €
savings
MOC 16,99 €
vzdy mi pomoze, ak len 5-10x zatlacim brzdovou packou ked stojim (koleso je nasadene)
co sa tyka piskania - skus vycistit kotuc. ak nepomoze, tak napis aky kotuc a platnicky mas ...
vzdy mi pomoze, ak len 5-10x zatlacim brzdovou packou ked stojim (koleso je nasadene)
co sa tyka piskania - skus vycistit kotuc. ak nepomoze, tak napis aky kotuc a platnicky mas ...
- tiez som ho mal hore nohamy, skusal som to ale nepomoholo to zatial
- cim je najlepsie vycistit ten kotuc? (umlcat godzilu)
Mne to zatiaľ pri shimanách fungovalo a myslím že aj pri avidoch som to robil potom, keď som brzdy odvzdušňoval s bleedblockom a nie s kotúčom.
Postup je, ze vyberies platnicky, par krat (s citom) zmacknes brzdu aby sa piestiky z rozumnej miere vysunuli, vymenis hadicky a nasledne tie piestiky roztiahnes. Ak ide vsetko podla teorie, tak sa ta mala bublinka co ti vznikla na konci hadice dostane tym roztahovanim von a si v pohode
mám problém s prednou brzdy Shimano SLX BR-M 675. Na zaciatku kazdeho vyjazdu sa mi prepadava packa a brzda nebrzdi. Po chvili prebrzdovania zacne zaberat normalne. Tento problém sa opakuje vzdy, ked brzdu dlhsi cas nepouzivam. Pomoze odvzdusnit?
2. problém sa objavuje od kupy biku este ked tam boli brzdy tekro draco. Pri brzdeni mi niekedy zacne skrtat kotuc o platnicku a prestane to az po prejdeni cca 1 km a prebrzdovani prednej brzdy. Da sa to nejako odstranit?
diky za rady
Skrkanie o platnicku moze sposobovat vela veci, moze byt aj suchy piestik a tym ze po vyjazde par krat stlacis brzdu tak sa uvolni a zasunie sa viac do tela takze prestane skrkat platnicka, ale moze to byt aj zle nastavenie brzd.
Tak skúsim ešte raz, keďže minule nikto nereagoval. Je mi jasné, že to treba odvzdušniť, ale to problém s vysunutými piestikmi neodstráni.