Kategórie
Bike-tech
savings Shimano TL-BR002 lievik pre cestné radenie typu ST
9,90 €
savings
MOC 15,99 €
savings Shimano TL-BR003 lievik na odvzdušnenie MTB brzdy
6,69 €
savings
MOC 14,99 €
savings Shimano minerálny olej do hydraulických bŕzd, 500 ml
12,59 €
savings
MOC 20,99 €
Akcia -15% Cyclo tools Dot Brake Fluid brzdová kvapalina, 125 ml
6,89 €
-15%
MOC 8,09 €
savings Shimano minerálny olej do hydraulických bŕzd, 1 l
14,09 €
savings
MOC 30,90 €
savings Shimano minerálny olej do hydraulických bŕzd, 100 ml
6,49 €
savings
MOC 12,99 €
savings SRAM PitStop DOT 5.1 brzdová kvapalina, 120 ml
8,89 €
savings
MOC 16,99 €
Pozeral som sa baterkou po packu a je tam taky valcek ktory pri stlaceni na doraz cca milimeter-dva ako keby horsie zapadne a urobi to klikavý-pukavy zvuk. Pravá je ticho.
Na tychto brzdach sa da na packach nastavit vzdialenost pacok od gripov ktoru si sam uzivatel moze menit, Tak som to skusil lebo som myslel ze ten zvuk prestane.. ale neprestal ked to nastavim akokolvek tak stale pri stlaceni lavej packy na doraz to jemne pukne/klikne (klikavy zvuk). Skusal som aj silikonovy olej tam streknut a pomackat to x krat a nic, zvuk stale pretrvava. Ako keby to bola vyrobna chyba. Brzdy su fungl nove, este nie su ani zabehnute, maju cca 2kilometre najazdene ale nemyslim si ze keby som ich zabehol ze by si to sadlo a ze v tej lavej packe by si ten valcek sadol alebo proste ze by sa to upravilo. Mate nejake navrhy este? Okrem toho ze reklamacia a vymena to je jasne ale az posledne riesenie. Dakujem.
Mne sa stalo v minulosti ze ked som cez zimu nejazdil a mal som fungl nove platnicky aj brzdy a potom som isiel na bajk a piskali.. aj xtr a zee bzdy to je jedno ked mali shimano platnicky..
Riesil som to kupou novych Shimano platniciek pred kazdou sezonou alebo mozes kupit ine platnicky ako Shimano.
A vrzgave zvuky mozno myslis piskanie platniciek/kotucov? A vzdy to robi na zaciatku par sekund ked zacnes brzdit pokazde a potom to prestane alebo vzdy ked zmacknes packu to robi? Nove brzdy brzdia potichu nema tam nic vrzgat/piskat. Skus ich poriadne prebrzdit, par krat to spusti dolu kopcom a poriadne zabrzdi mozno to prestane.
Je tazke ti poradit ked nepocujem ten zvuk ale ked si kupoval novy bajk tak predtym ako si ho zaplatil si sa mal ist previest nejaku testovaciu jazdu aby si zistil co a ako.. ty si sa nepreviezol alebo to nerobilo a zacalo to az neskor? A jazdil si v dazdi a po mokrom a zistil si to teraz?