planujem kupovat novu hydraulicku brzdu a az som sa zdesil ked mi v servise povedali ze naplnenie a odvzdusnenie bude stat cez 20E. je to normalna cena? preto sa pytam.. ma niekto navod pripadne vie poradit ako nacvaknut hadicku, naplnit kvapalinou a odvzdusnit? jedna sa o prasa xt, hadica je originalna a packa je stara DC. pripadne.. je v nitre niekto sikovny a ochotny ?
Brzdy Shimano BR M666, kotuce Shimano IceTech SM RT 86 M (180mm). Zadny adapter 185 R a predny 185 POST. Trochu ma "rusi" to cislo 185 na adapteroch. Tych 5mm navyse by to mohlo vysvetlit. Ale k comu by boli taketo adaptery?
Ja tie kotuce tusim aj mam. Mam 3 biky a 4 kopmpletne brzdove sady. Som to trochu prehadzoval a nevsimol som si , ze jeden par kotucov je zrejme o 5mm vacsi (ani som nevedel, ze sa robia 185-tky kotuce). Ten kod G2CS mi cosi hovori... Cez vikend to omrknem. Vdaka za rady.
lamela zo spojky neobsahuje žiadne kovy a šetrí prítlačný tanier , tak bude šetriť aj brzdový kotúč . ak teda neviem čo ma na cestách čaká to aby som nosil zo sebou kombinačky ,platničky ,dušu alebo aj plášť. spoľahlivosť a pohodlie je na prvom mieste . aké majú platničky zloženie to nikto nevie . keramické , po prípadne papierový prach zmiešaný s malými časťami kovu . to sa nikdy nedozvieme .
Omyl, spojkové obloženie , dnes vyrábaných spojok obsahuje kov.
Vsimol som si, ze na strmeni kde sa umiestni odvzdusnovacia hadicka, je vzdy trochu oleja(brzdy mt400). Odklopil som krytku a aj v tej trubicke bol olej. Odvzdusnovaci srub je dotiahnuty. Je to normalne alebo nejake tesnenie prepusta?
Najlepsie by bolo asi rovno objednat mechanicke, ved kto s tym bude stale behat do servisu alebo zhanat nejake trapne hadicky, odvzdusnovacie sady a olejceky.
Najlepsie by bolo keby nizsie sady ako deore boli len mechanicke. Normalne to rozhodne nie je. Skus tu skrutku uplne povolit preplachnut to a znova zavriet, Mozno sa tam dostal len nejaky bordel. Ak to nepomoze reklamuj. Ak je to mimo zaruky, vymen za deore -XTR
Brzdy funguju len dokedy, a radsej nic neotvaram lebo bud vytecie olej alebo sa to zavzdusni. Ta brzda bola ovzdusnovana v servise, len ci sa neposkodilo nejake tesnenie ked sa roztlacali piesty, ale pozrel som aj druhu a tiez je ta trubicka trochu mastna oleja
Objavila sa tam tá kvapka oleja aj po odmastnení? Ak to robili v servise, tak to možno len neutreli a trochu kvapaliny tam mohlo ostať. Nie je to len voda? Neumyval si bike? Nejazdil za mokra? Pokiaľ viem, na tej vypustnej skrutke nie je žiadne tesnenie a pochybujem, že je to olej. Odmasti, zatlač brzdu pár krát, pozri či je sucho a jazdi kým brzdí.
Vcera som to praveze vyutieral a dnes znova pozrel a bol olej v trubici, tak zajtra este skusim tu vypustnu trubicu dosucha vycistit a postlacat pakou, ci bude nieco vychadzat
Tesak zalezi kolko vazis a co jazdis. ja som s mechanikami odjazdil 2 roky - jazdil by som ich dodnes len to nezvladli - nedali sa uz nastavit platnicky - jedna sla vzdy sikmo na kotuc a nerobilo to dobrotu.
kazdopadne snimi bolo viac starosti ako s hydraulikami - neustale nastavovanie, inak sa citelne znizoval brzdny ucinok - hlavne na organickych shimano platniach ktore sa stracaju pred ocami.
Asi vela brzdite (alebo jazdite) ? Mam vzadu SH organiky, vpredu SH metaliky, na biku najazdenych cca 4500 km, vpredu maju platnicky min. opotrebenie, vzadu som tie organiky menil pri cca 2500 (aj ked este by tych 300-400 km asi dali). Kazdopadne, 2800-2900 km mi nepride ako “miznu pred ocami”.
Závidím takú výdrž, budem musieť brzdiť tiež menej. Len so stúpajúcim vekom akosi brzdím čim ďalej viacej .
Po 3500 km na Treku tretie platne (alebo lepšie povedané brzdy) a pod limit už boli aj origo kotúče. Ale zase odkedy mám gravel, tak na MTB už moc nejazdím nejaké dlhé zvažnicové výjazdy, tak to bolo všetko v teréne a za dve sezóny mi to nepríde nič strašné.
Kaper, ak si myslis, ze to jazdim po hradzi (teda skor po ochrannom vale okolo Dunaja), tak tam som bol 2x (prvy a posledny) na korculiach asi 15 rokov dozadu a povedal som si, ze nikdy viac. Nejazdim sice kazdodenne po holiach, ale brzdy si myslim, ze dostanu slusne zabrat aj na takych klokocinach alebo skalnatej tu v MK. Tym nechcem samozrejme tvrdit, ze je to to iste ako hole, ale hradza to tiez nie je.
volodaj, teraz pouzivam N03A (strmene 8120) a SH sa na nich chvali lepsou odolnostou (myslim, ze 40% more wear resistance). Asi na tom nieco bude, lebo predtym som jazdil H01A (strmene 8020) a tie som veru menil po cca 1500 km jazdenia v suchu, teraz jazdim celorocne (voda, blato, sneh), predtym nie. Ale na tom stupajucom veku asi bude nieco pravdy, aj ked mne sa zatial dari dolu kopcom kazdym rokom zrychlovat, tak ocakam, ze tak za 2 roky (v 45ke) sa krivka zacne otacat
Asi niečo na tom bude, lebo som bol tiež milo prekvapný z výdrže pri 7120. Teraz som ich predával a predné boli ešte origo, síce už na odpis. Zadné origo som zodral skôr a nahodil som organické D02S čo mi zostali zo Zee z bývalého biku a tie šli dolu veru rýchlejšie. V podstate na odpis tiež. Nechal som ich tam len kvôli roztiahnutiu piestov a priložil nové, nech nový majiteľ nemá starosti.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Omyl, spojkové obloženie , dnes vyrábaných spojok obsahuje kov.
kazdopadne snimi bolo viac starosti ako s hydraulikami - neustale nastavovanie, inak sa citelne znizoval brzdny ucinok - hlavne na organickych shimano platniach ktore sa stracaju pred ocami.
Po 3500 km na Treku tretie platne (alebo lepšie povedané brzdy
volodaj, teraz pouzivam N03A (strmene 8120) a SH sa na nich chvali lepsou odolnostou (myslim, ze 40% more wear resistance). Asi na tom nieco bude, lebo predtym som jazdil H01A (strmene 8020) a tie som veru menil po cca 1500 km jazdenia v suchu, teraz jazdim celorocne (voda, blato, sneh), predtym nie. Ale na tom stupajucom veku asi bude nieco pravdy, aj ked mne sa zatial dari dolu kopcom kazdym rokom zrychlovat, tak ocakam, ze tak za 2 roky (v 45ke) sa krivka zacne otacat