ok tak nech rovno povie ze to robit nechce lebo je to na dlho a radsej bude menit duse a stredy pripadne vymienat retaze a gripy lebo to ma lahsie a urobi toho viac za ten cas. preco rovno nepredava cele brzdy aj s pakami, uz su naplnene a s tym je este menej roboty. fakt je uz len doba vymienania dielov, rovnako aj pri autach. vymenime uvidime. ked to nepomohlo vymenime nieco dalsie a zakaznik len plati a plati.
23.04.2025 - 10:29:43
00
To je ešte taký dobeh trendu kedy sa všetko len vymieňalo. Teraz sa konečne začali zaujímať aj výrobcovia o vymeniteľnosť dielov. Otázkou je či sa tento trend ujme. Ja keď sledujem SK nálady, kde napríklad len toto fórum je plné rád ako sa veci nedajú urobiť, tak neviem neviem....Ale už aj SRAM urobil na prehadzovačkách systém vymeniteľných dielov, ale zas cena napríklad ramienka nič čo by sa nejako extra oplatilo. Ale isto je to zaujímavý nápad. Trickstuff brzdy sú napríklad celé rozoberateľné a práve tie to najmenej potrebujú, lebo všetko tesní a funguje bez problémov dlhé roky. Jedine tie ich drblé konektory hadice do páky a strmeňa sú podes.
23.04.2025 - 10:40:26
00
Už sa dlho točíte okolo toho istého bez posunu. Ako intenzívne testoval servisák netesnosť nevieme keďže nikto z nás pri tom nebol ale zareagoval v poriadku ak tomu venoval aspoň 10 minút. Slzenie vôbec nemusí byť vždy tak intenzívne aby po obhliadke vedel sto pro povedať slzí, neslzí len ste si to zamastili. Preto sa zákazníkov treba pýtať ako sa starajú o brzdy, či ich niečim čistia a akým spôsobom mažú reťaz. Väčšina pískajúcich a znehodnotených platničiek je vďaka zamasteniu používateľom. Ale potom je tam ešte to ale ... :) Ak technik odhalí netesnosť v okolí piestov pri Shimane má iba jednu možnosť ak nechce byť len obyčajným kutilom a to zakázníkovi navrhnúť nový strmeň.
P:S:: A potom sú také anomálie ako sa stalo na mojom bicykli a nemusel som nikomu nič vysvetlovať, že dlhodobo mi zadná Shimano XT brzda tak trošku neposlúchala a jemnučko si sem tam zapískala a jemnučko strácala účinnosť. Piesty naporádku ale furt sa tvorila taká mikrokašička. Až neskôr som si konečne všimol vyššie na hadici /na fúle/ jemné vydratie hadice z ktorej mikroslzil minerál a dostával sa po hadici k strmeňu. Hadica sa mi nezdala predtým mastná. A môžte si myslieť, že som rozprávkár. :)
23.04.2025 - 10:54:34
04
tak ale úplne prvé rady čo sa tu dávajú ak pískajú od mastnoty je vypáliť
prípadne jemnučko prebehnúť ešte šmirglom po pálení a podobne... a samozrejme odmastiť kotúč, inak nič z toho ani výmena nemá zmysel

Jasné máme málo info, ale poďme hneď meniť platne.... ale jasné tu je to samí servisak, čo chápe že ak strávi niekto na biku viac ako 30min, tak vyrucený čas
23.04.2025 - 11:41:31
00
So skúsenosti... Niekoľkokrát som sa pokúšal zamastene platne vypáliť, lenže už nemali taký účinok ako predtým... Ak spozorujem že som si platne zamastil tak letia rovno do kosa a nahadzujem nové
23.04.2025 - 12:22:09
07
No dnes som si bicykel doniesol domov, no a po vizuálnej kontrole som videl trocha oleja okolo tohto šróbu, ten som utrel a uvidím čo to bude ďalej robiť.

Prílohy:

20250423_223819.jpg
20250423_223819.jpg 132.57 KiB thumb_up0thumb_down

23.04.2025 - 22:45:01
00
Necakaj co bude dalej. Odnes spat do servisu. Snad si nemyslis ze prestane same od seba tiect?
24.04.2025 - 07:19:00
00
hlavne odmasniť a utreť, ak sa objavi znova tak isto späť do servisu
24.04.2025 - 07:35:37
00
Ak by na hentom mieste bol únik, čakal by som olej na hadici a nie na závitoch. Na závitoch mohol byť len z inštalácie. Treba to sledovať.
24.04.2025 - 07:57:44
00
Čaute. Nedari sa mi priestiky nastaviť tak, aby chodili rovnako na oboch stranách. Okrem toho sa mi podarilo (asi) vytlačiť jeden viac, ako by bolo vhodné, keďže sa zrazu objavil olej a brzda bola po ukončení pokusov mäkká pekne dlho (napokon sa umúdrila, predpokladám, že sa vzduch presunul niekam inam).
Tak som si povedal ,že strmeň buď rozoberiem alebo rovno vymením. Už dlhšie s ním sú problémy.

Vytečie olej po odpojení hadice? Odvzdušnenie by som nakoniec spravil tak či tak. Je potrebné po odpojení/výmene strmeňa dať novú olivu a tŕň, či skrátiť hadicu (je z čoho)? Ak by bolo treba skrátiť, nejaké bežné náradie je na to vhodné? Nechce sa mi kupovať kvôli jednej príležitosti na to špeciálny nástroj.

Shimano BR-MT400. Rozmýšľal som aj nad upgrade-om, ale ak funguje, tak brzdí spoľahlivo aj mojich 100kg (s 180 kotúčom). Jazdím rekreačne, na to mi to bohate stačilo zatiaľ .
24.04.2025 - 20:44:25
00
Na packu dáš lievik,roztiahnes platnicky[zatlacis piesty]
Potom si pripravis stahovaciu pásku packu stlačil ku gripu a zaistis ju tou páskou.
Odpojis strmeň, napojiš nový a odvzdusnis. Žiadna oliva...
25.04.2025 - 11:38:02
01
tak ako je napisane vyssie, plus by som vytlacil piesty, ocistil potom premazal mineralnym olejom a zatlacil naspat, idealne zopakovat tento postup par krat, mali by zacat chodit rovnomernejsie.
Ak chces rovno vymenit strmen tak ten lievik sa bude hodit , plus mineralny olej
https://www.mtbiker.sk/shop/servis/odvzdusnovacie-sady/shimano-tl-br003-lievik-na-odvzdusnenie-mtb-brzdy-p137176.html?itm_medium=widget&itm_campaign=

https://www.mtbiker.sk/shop/servis/mazivo-a-oleje/oleje-a-vosky-na-retaz/force-mineralny-olej-kvapkadlo-80-ml-p104014.html
25.04.2025 - 12:20:36
00
ak chces usetrit viac mozem ti pozicat lievik a olej
25.04.2025 - 12:22:13
00
Olivu by som novú dal... Už pre tu istotu že si to všetko sadne tak ako treba...
25.04.2025 - 12:56:56
02
ako je to pri odpojeni od paky pri cestnych brzdach? chcel by som vymenit riaditka ale hadica je vedena vnutrom cize musim ju odpojit od paky.
zapajal som to ako nove tj som len do hadice dal pin a zasunul do paky a zaskrutkoval. oliva asi bola uz niekde vnutri.
25.04.2025 - 14:10:02
00
keyboard_arrow_up