Mne už chvíľkami príde, že servisak zamastil kotúč/platne a vytvára fiktívny scenár o tečúcom pieste
Lebo absolútne nechápem ako presne má pomôcť výmena platní ku zastaveniu úniku
Každopádne zvažoval by som iný servis do budúcna
No on to myslel tak, že keď ma podozrenie že tečie strmeň tak buď mi ho hneď vymení za nový alebo že mi tam nahodí nové platne, ktore na 100% nebudú mastné a nebudú pískať a pojazdím na nich a uvidime či zasa začnu pískať, rozumej že sa zamastia a tým zistíme že strmeň naozaj púšťa olej... tak tým že som zazimoval bicykel s tým, že mu nič neni tak som mu povedal nech vymení platne a uvidím.
Do servisu chodím inde, ( malý servis si urobím aj sám ) len som potreboval zoservisovať teraz vidlicu a môj
servisák to nerobí tak mi odporúčil tento, kde som mu povedal teda nech skontroluje celý bicykel, keď už som ho tam niesol. Tak dúfam že aspoň tá vidlica zažila dobrý servis. A teraz som si spomenul, že keď som ho tam niesol chcel som nechať zoservisovať aj
sedlovku - reverb AXS na čo mi povedal že pokial mi ide tak by to neservisoval... takže sa čudujem že aj na tu vidlicu mi tiež nepovedal že pokial ide tak načo servisovať.