Je moznost, zeby tie lanka boli vo vnutri skrizovane alebo to mozne nieje?? Nieco mi drhne ked radim presmykovacom a tak by som chcel vediet, ci mozem tuto moznost vylucit alebo to moze byt niecim inym?? Do toho ramu nevidim ani baterkou cez malicky otvor
Ahoj...
posledný komentár: 14. 9. 2025 o 8:53
Len si daj pozor, aby mala vidlica dostatočnú vôľu aj po skrátení
a potom už len https://www.youtube.com/watch?v=P2BKIetBU9o
mne sa viac ako tahanie lanka spagatom osvedcila tenka hadicka - ktoru vsak do ramu musis najskor dostat
takze ak tam hadicku nemam (mavaju len nove ramy), tak ju do tej dierky v rame najskor dotanem (bud pomocou povodneho lanka, alebo spominanej bavlnky) a lanko taham az potom ...
PS: pozeral som na to vedenie lanka rámom a som si myslel, že bovden ide cez rám! Ale nejde! Ako tam to lanko narvem, keď ho náhodou vytiahnem, len tak? Je vnútri rámu nejaké vedenie, ktoré to lanko bude pri zasúvaní viesť!?
Lanko, ktoré som vytiahol ide na zadnú prehadzovačku a ide cez rám. Na spodku rámu, kde je otvor je tuším kúsok nejakej priesvitnej hadičky, ktorá asi bráni z vrchu, že sa mi nedarí to lanko zasunúť! Asi budiem musieť tú hadičku vytiahnúť a potom zastrčiť lanko do rámu a nasunúť späť tú hadičku.