Potrebujem vymeniť stred na Meride. Kľuky FSA, 53,40-rozteč 130 mm. Netuším ako to dám dolu. Resp zháňam menšie prevodníky ale nedarí sa mi (50,34-36). Poradíte mi?
vyuzijem temu, aby som nemusel zakladat novu.
cez vikend som meral retaz a ked som videl, ze kaliber retazou takmer prepadol, tak som zistil, ze je zle... retaz ako taka ma netrapi, nova uz je na ceste, ale co ten prevodnik? je mrtvy?
prevodnik ma max 2tis km a pomenil som na nom 2 retaze, prvu som vymenil vcas cca po 1tis km, tu druhu som presvihol a toto je asi dosledok... aky 38z prevodnik poradite na SLX kluky? urcite nechcem ovalny a ani prejst na jednoprevodnik... dakujem
Myslím, že najrozumnejšie bude vymeniť reťaz prevodnik a možno pozrieť ako je na tom kazeta , ak by to už "nezvládala" tak vymeniť v podstate celý pohon a máš zase na nejaký čas pokoj . No prevodnik a tú reťaz čo sme spolu merali určite vymeň čo najskôr
papatulo dakujem, skoda ze ma nenapadlo sa spytat na prevodnik ked som bol u vas... no cez tu spinu to mozno ani nebolo vidno
prevodnik isto objednam cez tunajsi shop a vyzdvihnem si ho v hradku... zajtra odfotim kazetu, lebo vobec neviem takto pohladom posudit, ci bude mrtva aj ta...
papatulo co povies na tu kazetu? vymenit? ja z toho nic neviem vycitat... alebo uvidim co na to povie nova retaz cca po 100km? kazeta ma max 2tis km, boli na nej 2 retaze, stav tej druhej si videl sam...
Podľa fotiek vyzerá, že už má niečo za sebou ale ešte by som skúsil novú reťaz a ak by to nerobilo problémy a reťaz by neskákala tak môžeš niečo ešte pojazdiť ale je to iba dočasne riešenie, ktoré by mohlo skrátiť životnosť novej reťaze. Ak ti výmena kazety nerobí problém tak ju vymeň a máš zase na nejaký čas pokoj
Zdravim, aby som nezakladal novu temu, mam bajk Gary fisher marlin disc 2009, pilu mam este povodnu od kupy v roku 2009, nic nepuka v strede ani nic take, ale idem menit retaz, kazetu a chcem vymenit aj pilu, mam Shimano M442, myslim ze je to octalink, stred BB-UN26 (-E), podla specifikacie na shimano.com, neviete aky je dlhy tento stred? nema tu niekto tiez gary fisher ze by mi vedel poradit, chcel by som tuto pilu http://www.suncycle.sk/sk/produkt/mtb-kluky-shimano-deore-fc-m590-3x9sp-cierne/1412 , podla specifikacie by mal byt zavit rovnaky 1,37 X 24 T.P.I., bude mi to tam pasovat? presmykovac mam deore
no lebo je tam este povodny ked som kupoval bycikel v roku 2008-2009 neviem, lebo ide o to ze uz mam nachystanu novu retaz, kazetu a premyslam ze ci treba aj pilu vymenit, aby mi nepadala retaz ked dam novu retaz na staru pilu, a rozhodujem sa ze ci novu komplet ktora stoji aj so stredom 57 eur, alebo len najvacsi prevodnik, pripadne aj stred ked uz budem objednavat z tej stranky prevodnik
chlapi kolko vydrzi stred? zhodil som kluky idem menit prevodniky a pedale,,,a pozeram na stredovu osku ci aj ju nevimenit ked uz mam vsetko von...hoci nepuka a ide celkom fajn ale ma 16000km nabehane....kolko cca drzia take osky Shimano BB-UN26 osa 4hran... dikes
ahojte, prizivim sa na teme Moze sa nejaka dobra dusa pozriet na obrazky a povedat mi co je zrele na vymenu, dakujem... https://goo.gl/photos/YjyZJ1sibwbEqGmY9. Bike mam od kamosa a menil som 1 retaz zatial ...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
cez vikend som meral retaz a ked som videl, ze kaliber retazou takmer prepadol, tak som zistil, ze je zle... retaz ako taka ma netrapi, nova uz je na ceste, ale co ten prevodnik? je mrtvy?
prevodnik ma max 2tis km a pomenil som na nom 2 retaze, prvu som vymenil vcas cca po 1tis km, tu druhu som presvihol a toto je asi dosledok... aky 38z prevodnik poradite na SLX kluky? urcite nechcem ovalny a ani prejst na jednoprevodnik... dakujem
prevodnik isto objednam cez tunajsi shop a vyzdvihnem si ho v hradku... zajtra odfotim kazetu, lebo vobec neviem takto pohladom posudit, ci bude mrtva aj ta...
savings Shimano Deore FC-M590 prevodník, 32T, 3x9
9,79 € savings
MOC 15,99 €savings Shimano Deore FC-M590 prevodník, 32T, 3x9
9,79 € savings
MOC 15,99 €Shimano Deore XT FC-M785 prevodník, vnútorný
21,99 €
MOC 25,99 €Veľkú pílu zhodíš dole aj bez zhadzovania kľúk.