Ahojte, máte skúsenosti so zváraním hliníkových rámov? Kde sa to dá spraviť, príp. cena zvaru/práce. Viem, že to nebude jednoduché... Jedná sa o 2 malé praskliny v mieste pod sedlovou objímkou. Vďaka za odpovede....
Moji chalani zvaraju TIGom len nerez, CO2 nerez, oceľ aj hliník.... Ale nepoužívame CO2 ale čistý Argón .... Aj na nerez a oceľ... Je to drahšie ale oveľa lepšie sa tak zvara
Ahojte, tiez by som potreboval zvarit ram, viete mi niekoho odporucit ? VUZ podla komentarov asi nemam kontaktovat, tmax prosim ta aka firma na kopcianskej ti to robila ? robia to aj pre verejnost, resp vies poskytnut kontakt ?
Ahojte, tiez by som potreboval zvarit ram, viete mi niekoho odporucit ? VUZ podla komentarov asi nemam kontaktovat, tmax prosim ta aka firma na kopcianskej ti to robila ? robia to aj pre verejnost, resp vies poskytnut kontakt ?
Kontakt nemám. Bol to kolega kolegu môjho kamoša (člena mtbiker.sk). Takže len za fľašku a nie pre verejnosť. A nevyšlo mu to ideálne.
Skus sa spytat v autoservise OK na syslej v Podunajskych Bisku*****ach. Chlapik tam robi servis diskov a aj ich zvara ak treba, takze to vie robit. Len ci bude chciet.
(ta ista firma robi aj kuchyne - vyzera to ako keby kazdy z rodiny robil co vie a dali to iba pod jednu hlavicku)
Ak chces niekoho co zvara hlavne hlinik v Bratislave a nerez/antikoru tak
kontakt ktory som dal na predoslej stranke ma uz novu web adresu a stara uz asi nejde.
Adresa: Račianska 54, 831 02 Bratislava Tel. číslo: +421 905 778 863 web http://www.stalfer.sk/
to co pisal lubo.k velka pravda zistit material je niekedy velky problem dat to na rozbor stoji prachy
a zla kombinacia materialu je ako cakat na uraz.
Bol som na Rampovej - za rampou vlavo. Mam pocit, ze firma sa vola Strojzvar ale Google ho udava inde. Je to tam priemyselna zona a ak sa opytas navedu ta. Bol som tam pred tyzdnom s prasklinou v oblasti sedlovky. Zatial iba jedna tura cez Uhornianske sedlo - cesta kategorie tankodrom pre zaciatocnikov. Zvar drzi.
Idem to tu trochu ozivit. Tiez mam prasknuty ram fuji roboux 3.0.
Mam to dat zavarit alebo co s tym. Po jazde som si to vsimol.
Mozno som ho uz taky od ruky kupil...
Zdravim všetkých priaznivcov cyklistiky a poskytovania cenných rád , s rámom sa mi zlomilo aj moje srdce ... Som z Košíc, chcem sa spýtať (o cenu nejde ) kam by som mal s týmto zavítať (len mi prosím nepovedzte ze do koša , radšej mi klamte), je možné to zvarit/opraviť ? stalo sa mi to pri jazde (po rovinke ) s uzamknutym zadným tlmičom ...ocením akúkoľvek radu
CTM? Pokial mas 90kg+, najazdene 4kkm a viac, a je to L/ XL ram, tak je to bezne opotrebenie.
Teraz na jar si tu na fore cca. 4 takyto pripad. Stava sa to aj inym znackam.
Uvedene reklamuj (ramy nie su dostanes peniaze) a dalsi bike radsej s horizontalnym tlmicom. Ale chlapci tvrdili, ze testuju Objektivne za danych kriterii pouzitia (svojim sposobom hranicnym/extremnym) je to kriticke miesto a pohoreli tam viaceri napr. RB Osobne som takto zrusil 3 Gianty (NRS, Trance).
Neskoro, ty co odseparuju zelezo na dodavke uz vyrazili
Tym som chcel povedat, ze zabudni na zvaranie. Aj ked o jednej vcelku uspesnej oprave viem. Ale to bude vynimka potvrdujuca pravidlo.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Kontakt nemám. Bol to kolega kolegu môjho kamoša (člena mtbiker.sk). Takže len za fľašku a nie pre verejnosť. A nevyšlo mu to ideálne.
(ta ista firma robi aj kuchyne - vyzera to ako keby kazdy z rodiny robil co vie a dali to iba pod jednu hlavicku)
kontakt ktory som dal na predoslej stranke ma uz novu web adresu a stara uz asi nejde.
Adresa: Račianska 54, 831 02 Bratislava Tel. číslo: +421 905 778 863 web http://www.stalfer.sk/
to co pisal lubo.k velka pravda zistit material je niekedy velky problem dat to na rozbor stoji prachy
a zla kombinacia materialu je ako cakat na uraz.
Bol som na Rampovej - za rampou vlavo. Mam pocit, ze firma sa vola Strojzvar ale Google ho udava inde. Je to tam priemyselna zona a ak sa opytas navedu ta. Bol som tam pred tyzdnom s prasklinou v oblasti sedlovky. Zatial iba jedna tura cez Uhornianske sedlo - cesta kategorie tankodrom pre zaciatocnikov. Zvar drzi.
Mam to dat zavarit alebo co s tym. Po jazde som si to vsimol.
Mozno som ho uz taky od ruky kupil...
Teraz na jar si tu na fore cca. 4 takyto pripad. Stava sa to aj inym znackam.
Uvedene reklamuj (ramy nie su dostanes peniaze) a dalsi bike radsej s horizontalnym tlmicom.
Ale chlapci tvrdili, ze testuju
Tym som chcel povedat, ze zabudni na zvaranie. Aj ked o jednej vcelku uspesnej oprave viem. Ale to bude vynimka potvrdujuca pravidlo.
TAM BUDU SMEROVAT MOJE PRVE KROKY Dakujem dakujeeeeeeeeem