Problém je že vždy po cca 70. kilometri začína byť telo rapídne vyčerpané - zvýšená dýchavičnosť, nohy nevládzu, celková únova. Potom už musím dávať dlhšie pauzy aby som nejak došiel domov.
Nikdy som neužíval žiadne gély ani iontové nápoje, na výjazde pijem nesladenú minerálku a jem banány a sojové tyčinky. Žeby bol problém tam?
Alebo mám skrátka len málo natrénované?
Dalšia vec že výjazdy robím len každý 8.-10. den, možno je tá pauza dlhá, na druhej strane si to obhajujem tým, že telo aspon poriadne zregeneruje pred dalším výjazdom.
Čo myslíte? Vďaka za každú dobrú radu.
posledný komentár: Predvčerom o 19:13
posledný komentár: 6. 5. 2025 o 0:14
Ja sa aj snažím v polke ukľudniť, ale akosi to nejde, stále mám v hlave, že už nevládzem, že musím zosadnúť, že ešte je to ďaleko a pod.
Krátke kopce, kde vidím koniec mi problém nerobia, tam idem aj do stoja a pohoda, len tie dlhočizné, kde nevidno koniec a viem, že ma ešte zo štyri zákruty čakajú a stúpanie 8% je smŕŕŕŕŕť
Ale možno došlo k problémom po presťahovaní sa a stačí otočiť si posteľ o 90°.
Fajčiť som práveže prestala takto pred rokom a úspešne zo dňa na deň, po Rychlebských stezkách som odložila krátke Marsky do šuplíka a dodnes sú tam.
Tep mi teraz v práci behá od 80 do 100 takže som sa asi dobre vyspala. Neliečených chorôb mám viac, nie pre nezáujem ale pre nedokázanie určiť "diagnózu".
Sťahovala som sa z BB do BA v 2000 a naspäť do BB v 2014 a tak teda ja to pripíšem tomu Panic attack
No neni to sranda, kto ide so mnou, má o zábavu postarané, pod kopcom a v kopci pospomínam všetkých svätých, popreklínam všetkých čo poznám a hore, keď naberiem dych mám zas úsmev na tvári
Ale keď brzdím z kopca dole (áno, bojím sa aj spustiť) tak som rada, že som tam kde som a už vymýšľam, kam pôjdem nabudúce.
S tým cukríkom to skúsim, diki za tip.
A ešte taká otázka, je to dýchanie rovnaké keď ideš sama alebo s niekým?
Hack3r čakaj na pod tým kopcom, strieknem a hádam ho bez pi@ungu aj dám
V sobotu prídeš do Hrádku a dáme nejaký kopec
Všetko je podľa mňa o hlave a o správnom dýchaní.
Co sa tyka priatelky nikdy ju nikam nenahanam, ked nevladze aj si potlaci. Problemom je skor jazda dole kopcom. Raz spadla na takej sotoline a odvtedy ma respect. Kazdopadne stalo sa, ze jeden taky prudky chodnik sme schadzali raz v noci a druhy raz cez den. V noci ho dala v sedle, cez den sa uz bala. Proste ked ho nevidela, tak ho zisla
...tu je to samí sypač...ale ty si hotový " dýchač "...