Kategórie
Bike-techSilová vytrvalosť / tempo # MTB # tréning # skúsenosti # poradenstvo # rady # jazda do kopca # vytrvalosť # výkon
posledný komentár: 20. 12. 2020 o 11:44
Akcia -15% GHOST KATO Essential 29 bicykel, light blue pearl/orange gloss
od 589 €
-15%
MOC 779 €
Výpredaj GHOST Lector Base 29 bicykel, svetlosivá/matná čierna
od 2 199 €
MOC 2 799 €
Novinka CTM RAMBLER 3.0 29 bicykel, matná sivomodrá/lesklá čierna
649 €
MOC 769 €
Akcia -14% Rock Machine Catherine CRB 20-29 dámsky bicykel, modrá/ružová/strieborná
1 429 €
-14%
MOC 1 669 €
Výpredaj -13% Five Ten KESTREL LACE tretry, carbon/core black/clear grey
129 €
-13%
MOC 165 €
Výpredaj -17% Five Ten Trailcross Clip-In dámske tretry, core black/grey three/red
114 €
-17%
MOC 173 €
Keďže už so taký rýchly, vytrvalosť a silová vytrvalosť alebo tempo sú dve rozdielne veličiny. A za druhé ak mi odporucas prejsť si fórum tak určite poznáš podobnú tému a odporučíš má na ňu. Ďakujem.
Prečo chceš byť rýchlejší?
Poznáš termín pretrénovanie?
Na bicykli vezieš svoju váhu, veľké svaly nepomôžu, skôr zbytočne spotrebúvajú energiu a ak ideš na kyslíkový dlh vyrábajú veľa laktátu.
Aké máš tepy keď ideš s kámošmi?
Aký máš kľudový tep?
Na bicykli vezieš svoju váhu, veľké svaly nepomôžu, skôr zbytočne spotrebúvajú energiu a ak ideš na kyslíkový dlh vyrábajú veľa laktátu.
Aké máš tepy keď ideš s kámošmi?
Aký máš kľudový tep?
Hore kopcom medzi 145-165.
Kludovy mám 55
Nie som najchudsi. Robím dosť silový tréning takže na mojej váhe sa dosť podieľa svalová hmota. Ale nie som zase ani nejaká korba či brav.
Zas mať cyklo postavu vychudnuteho stĺpu úplne nechcem.
Prosto fyzika, vezieš veľkú váhu, do kopca ti to nepôjde.....
55 je na vytrvalca dosť veľa. Skús na týždeň úplne vysadiť tréning a meraj si kľudový tep ráno + dostatok spánku minimálne 8 hodín.
Prosto fyzika, vezieš veľkú váhu, do kopca ti to nepôjde.....
55 je na vytrvalca dosť veľa. Skús na týždeň úplne vysadiť tréning a meraj si kľudový tep ráno + dostatok spánku minimálne 8 hodín.
Ty máš koľko kludovy tep?
Keď som jazdil najnižší nameraný 32
Ale tak okolo 35
Ide o to, aby si bol oddýchnutý pred ďalším tréningom.
Vyskúšaj tú týždňovú pauzu.