dufam ze sa podelime o treningove rady a hlavne skusenosti ...myslim ze je uz najvyssi cas ukoncit zimnu pripravu a zacat pripravu na sezonu 2011.
ja osobne sa zberam do chorvatska 18 februara... ale inak zimna priprava nestala za vela ,kedze asi vsetci mame pracovne povinnosti a nejake tie rodinne povinnosti
Vy asi nemate co robit. Vediete tu zabo-mysie vojny o to ci sa niekto zlepsil alebo nie. Len pre upresnenie, to, ze sa zlepsim na preteku o 47 sekund este neznamena, ze som si aj kondiciu zlepsil. Staci nech zafuka spravne a nemusis to ani pocitit a stale si mozes mysliet, ze vsak podmienky su rovnake. A posun podium nepodium, staci, ze niekto ma horsiu formu, horsi den. Treba si uzit podium ked je a hotovo. Inak Kludne mozes byt v stagnacii ani o tom nevies.
Inak podla mna by sem do tohto vlakna ludia aj prispeli, ale naco, ked su tu taketo hadky a velke obhajoby presneho zlepsenia kondicie vydedukovaneho z nepresnych cisiel?
Odkedy to tu Ivanuška " zahltil " kktinami mam tému v koši ... Som od tohto roku na Strave a kto ma zaujíma ako progreduje , trénuje alebo len jazdi / športuje toho tam nájdem
Clovek sa aspon vie hned zaradit . Ale uvidis, je to ta najlepsia investicia do bicykla, aku si mohol urobit. Ja som minuly rok vdaka powermetru vylepsil vsetky svoje najlepsie casy v kopcoch. Je to najlepsie zariadenie na stanovenie a udrziavanie tempa.
Tak ja som zacal jazdit len predminuly rok a trening som mal len taky jak sa mi chcelo.teraz som si urobil test na uvod sezony a chcem dat treningu nejaku formu,tak som zvedavy jak to pojde:-)
Clovek sa aspon vie hned zaradit . Ale uvidis, je to ta najlepsia investicia do bicykla, aku si mohol urobit. ...
Ja keď som namontovala wattmeter tak som si povedala, že to bola najhoršia investícia. Také mizerné čísla som nečakala Ale čo ťa nezabije ťa posilní. Našťastie toto ma celkom vyhecovalo a po prečítaní nejakých návodov ako trénovať s wattmetrom sa začali čísla pomaly zlepšovať. Teraz už na pár sekúnd vidím aj údaj začínajúci trojkou Tento rok prechádzam na trochu kvalitnejší prístroj s meraním na obe strany a tak sa chystám zapracovať a vyladiť aj techniku pedálovania.
No, vidím že petersa funguje- dokonca ani smajlíka nevidno. Už len vynechaj ,,konštruktívne,, a sme dokonalí.
Vďaka analíze, zvanej sedliacky rozum. Keď chcem lepšie vedieť ako som na tom s výkonnosťou teraz, bolo by dobré vedieť aj to ako som s ňou bol na tom predtým. Sa mi vidí.
Dufam ze sedis pretoze dalsou vetou sa ti kompletne zmeni vnimanie tohto sveta.
K sportovemu lekarovi sa chodi kazdych 6 mesiacov (v lepsom pripade oktober april) ti co to myslia naozaj vazne este 1x naviac - tuto informaciu zahrn do svojej analyzy a skus znovu pretoze tvoja analyza opat dokazala ved poznas ten text pesnicky
Ja tiez vlastnim powermeter a asi od novembra sa snazim makat viac pravidelne. v decembri som si meral FTP a bolo 195, co je dost slabe cislo, ale aspon sa je od coho odrazit
Vo february som si nameral FTP 226. Som zvedavy ako to pojde dalej, ale uz zrejme nie az tak rychlo
skus testovat v dakom tempovom kopci,samozrejme dostatocne dlhom. Testovat na rovine nie je pre kazdeho. Naviac teraz mas lepsiu predstavu kde cca sa dokazes pohybovat takze si vies lepsie rozlozit sily a nehrozi take to klasicke prestrelenie na zaciatku nasledovane trapenim a znizovanim vykonu
No obavam sa ze zaciatok som prepalil trosku.toto bol moj prvy test.trochu este pojazdim a skusim znova.tento rok som bol len trikrat na bicykli a myslim ze to viem dat aj lepsie
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Inak podla mna by sem do tohto vlakna ludia aj prispeli, ale naco, ked su tu taketo hadky a velke obhajoby presneho zlepsenia kondicie vydedukovaneho z nepresnych cisiel?
Ja keď som namontovala wattmeter tak som si povedala, že to bola najhoršia investícia. Také mizerné čísla som nečakala
ja viem ze by som sa nemal pytat ale neodolam. prosim ta na toto si prisiel vdaka akej analyze?
konstruktivne...
Vďaka analíze, zvanej sedliacky rozum. Keď chcem lepšie vedieť ako som na tom s výkonnosťou teraz, bolo by dobré vedieť aj to ako som s ňou bol na tom predtým. Sa mi vidí.
Dufam ze sedis pretoze dalsou vetou sa ti kompletne zmeni vnimanie tohto sveta.
K sportovemu lekarovi sa chodi kazdych 6 mesiacov (v lepsom pripade oktober april) ti co to myslia naozaj vazne este 1x naviac - tuto informaciu zahrn do svojej analyzy a skus znovu pretoze tvoja analyza opat dokazala ved poznas ten text pesnicky
konstruktivne...
Vo february som si nameral FTP 226. Som zvedavy ako to pojde dalej, ale uz zrejme nie az tak rychlo